Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Csak szerintem túlzás az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem túlzás az ekkora mértékű fűtés otthon? Kistesóm állandóan didereg mindenhol, mert nincs hozzászokva hogy nincs agyonfűtve a suli, korábban ovi, vendégség pláza stb.

Figyelt kérdés
A minimális (éjszakai fűtésünk 28Celsius,napközben 30 fokon dübörög a lakás).MINDENHOL ilyen meleg van,a szobákban a wcben,fürdő,nappali,előszoba,tároló nem bírok magammal én ettől szenvedek,oké hogy "poénos" hogy rövidnadrágban és poló nélkül ülök egész nap a gép előtt jéghideg koktélokat és limonádékat iszogatva kint meg orkán erejű szél dönti a fákat,de nem kényelmes ez,ha lejjebb venném a fűtést máris kezdődik a sírás hogy "HIDEG VAN" szoktunk szellőztetni,de annyi sem elég.Hogy szoktassam rá a többieket,hogy 24 fok is ideális lenne?
2013. dec. 11. 13:30
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
82%

Tavasszal süzletett az első kislányom. amikor hazamentünk a kórházból, aggodalmunkban persze jól bedurrantottunk a cserépkályhába. Amikor kijött legelőször a gyermekorvos, ránk szólt, hogy : a fűtést levenni, maximum 20-22 fokra. Most alakul ki a gyermek hőháztartása, s ha nem akarjuk, hogy egész életében fázós és taknyos legyen, minden szélfuvallatra beteg legyen, akkor tartsuk be, amit mondott. :)

Volt egy kolléganőm, aki még nyáron is atlétatrikót adott a fiára, a rövid ujjú trikó alá (!!!). Nem csoda, ha a kis srácról mindig szakadt a víz, s már az árnyékban megfázott,még 25 fokos melegben is.

2013. dec. 11. 13:46
 12/37 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk kb 20 fok van. Elég is.

Ha valaki feljebb csavarja már melegem van, melóban meg 25-26 fok van... megsülök!

2013. dec. 11. 13:56
 13/37 anonim ***** válasza:
80%

Jajj, de örülnék neki, ha melegebb lenne nálunk is. Én a 18-20 °C-ban, ami otthon van, megfagyok. A nap csúcspontja a reggel meg este, amikor forró vízben áztatom magam.

Na jó, azért a ti helyzetetek meg már túlzás, mert azért a 30 °C rengeteg... Ez azért tényleg túl sok szerintem is.

Számomra olyan 24 °C körül lenne ideális, szerintem nektek már egészségileg is kérdéses ez a nagymértékű fűtés... :S

2013. dec. 11. 13:58
 14/37 anonim ***** válasza:
93%
Nem lehet a radiátort állítani? A te szobádban vedd le a fűtést. Sőt szerintem ha mindenhol ilyen meleg van a lakásban ki is kapcsolhatod magadnál és akkor lesz jó hőmérséklet.
2013. dec. 11. 14:00
 15/37 anonim ***** válasza:
46%
Ez nagyon sok.Lehet úgy élni,mint a forró övezetben,de minek.A mi genetikánk nem arra a hőmérsékletre szelektálódott.Megterheli a keringést és az egész szervezetet.Nálunk max húsz fok van,éjjel 15.
2013. dec. 11. 14:04
 16/37 anonim ***** válasza:
34%

A 24 fok is sok. Nálunka panelban ennyi van, és egész nap trikóban vagyok, persez felnőttként más a hőháztartásom, mint egy gyereknek..

Nappalra 21-22 fok a reális

Éjjelre 18-19

Viszont négy év alatt 1-2 fokkal melegebbet tartanék

Közben ezt találtam:

[link]

2013. dec. 11. 14:11
 17/37 anonim ***** válasza:
50%
Jó nekem, én 20-22 fokba lazán elvagyok pólóba. Egyébként, hogy bírjátok fizetni a számlát? Bazze 30 fok egész nap szinte?...
2013. dec. 11. 14:17
 18/37 anonim ***** válasza:

Hát én fagyos vagyok, mindenhol megvesz az Isten hidege. Mégis azt mondom, hogy ez túlzás. A 25 fokkal én is kiegyeznék még így is.

Nálunk fordított a helyzet, télre cserélhetünk. :) A fiaimnak és a férjemnek a 20 fok untig elég, alsónadrágba rohangálnak otthon mind a hárman, én meg két nadrág, két póló, zokni. A pulcsi is felkerül néha.

Szívem szerint fűtenék, de a többségnek nincs rá igénye, és fuldoklik mindenki ha melegebb van.

Szerintem beszélj a családoddal, mond el nekik, hogy te ettől szenvedsz. Vegyetek egy hőmérőt, és beszéljetek megy egy hőfokot, utána nem lesz vita.

2013. dec. 11. 14:20
 19/37 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon egészségtelen, és még drága is.

Anyósomnak a mániája a 30 fok a lakásban, állítólag éjszakára még melegebbet csinálnak, előfordul a 33-35 fok is náluk. A pici fia meg egy olyan szerencsétlen, beteges alkat lett, hogy amint kimegy a házból, megfázik. Ugyanígy nevelte a sógornőmet és a férjemet is, szerencsére a férjem már kezd hozzászokni a normális, 20-22 fokos hőmérséklethez. A nővérénél meg kisgyerek van, na ő ugyanazt a módszert alkalmazza, mint az anyja, őrült módon fűt a gyerekre, ha lázas, akkor még jobban pakolja a kályhát, mert azt hallotta hogy az a jó olyankor...

De nemcsak télen csinálják ezt, nyáron meg a kánikulában beszorítják a meleget azzal, hogy nappalra kinyitják az ablakot, este meg becsukják.

2013. dec. 11. 14:25
 20/37 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk a ház nappali szintje körbe tiszta üveg. Ha kisüt a nap pillanatok alatt 28 fok van. Hát, nem túl kellemes, azonnal forgatom el a szalag függönyt. Pedig mi is szeretjük a meleget. 24 fokra van állítva a kazán, de így is sokan mondják, hogy túl meleg van.
2013. dec. 11. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!