Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleség felvilágosítás?
"Szal szerinted a szerető maradjon nyugton, amég a férj egyszer talán méltóztatik a felesègnek kitálani? "
Igen, maradjon nyugton.
Ö vállalt be egy olyan kapcsolatot, amiben ő csak ketteske, egy pótlék. Én nem feszíteném keresztre emiatt, de akkor tudnia kellene, hogy hol a helye... Akinek meg ez a szerep nem tetszik, az keressen független férfit, vagy várja meg, míg a férfi előbb lezárja a kapcsolatát.
ha a feleség az első a férfinek, akkor lehet tényleg nem kellene megtudnia a feleségnek, mert úgy is kibékülnének, csak épp meg lenne törve a kapcsolatuk, így meg még maradna legalább a feleségben a töretlenség, megmaradna a méltósága, nem az lenne, hogy kimondva megcsaltként marad a házasságban.
a szerető is át van verve viszont, használgatják két évig, utána se semmi, csak használgatás.
ebből úgy néz ki csak a pasi jön ki jól. pont ő...
a pasik még mindig okosabbak a nőknél.
ha a nők nem másznának bele házas kapcsolatokba, vagy legalább lenne köztük összetartás, vagy simán tartásuk, a férfiak totál kijátszhatóak lennének, de amíg a nők egymás ellen vannak..
"Szal szerinted a szerető maradjon nyugton, amég a férj egyszer talán méltóztatik a felesègnek kitálani?"
Aranyom, a szereto arra van, hogy a ferj szorakozzon. A feleseg mindig magasabb prioritasu, mint a kurtizan :) ha a ferj a szeretot felesegnek akarja, akkor elobb valik, es utana kezd barmit is. Egyebkent nem tobb, mint nehany kellemes ora. Es nem is lesz.
"Szal szerinted a szerető maradjon nyugton, amég a férj egyszer talán méltóztatik a felesègnek kitálani?"
Ha a szeretö kitálal, azzal CSAK annyit érhet el, hogy a feleség otthagyja a férjet, de ettöl még NEM VESZI EL a zseretöt!!!
Én voltam megcsalt feleség. A szerető is becsapott volt, nem tudta, hogy vagyok. Amikor megtudta, megkeresett, és olyan egyértelmű bizonyítékokat tárt elém, hogy az első düh után kíváncsi lettem. Megkaptam a teljes bizonyosságot, nem hazudott. Én nem a szeretőre haragudtam, mert az ex-férjem őt is átverte. Abban szerencsés voltam, hogy a lakás, kocsi az enyém volt, így gyors volt a válás, a gyerekek maradtak nálam. A férjem nagyon megbánta, amit tett. Albérletben lakik, nincs most kapcsolata, azóta is vissza akarja kapni a családját. Én azóta találtam valakit, akivel boldog vagyok, és a gyerekek is szeretik.
A kritérium nem teljesül, mert én a szeretőtől tudtam meg a dolgot, de nem bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!