Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Feleség felvilágosítás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleség felvilágosítás?

Figyelt kérdés
Olvastam egy kérdést ami megragadta a fantáziámat. Van egy feleség, egy férj és a férj szeretője. Ki hogy oldaná meg, hogy a feleség megtudja, hogy a férj szeretőt tart. Annyi a kritérium, hogy a szerető és a feleség nem komunikálhat.

2013. dec. 10. 15:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%

"Szal szerinted a szerető maradjon nyugton, amég a férj egyszer talán méltóztatik a felesègnek kitálani? "

Igen, maradjon nyugton.

Ö vállalt be egy olyan kapcsolatot, amiben ő csak ketteske, egy pótlék. Én nem feszíteném keresztre emiatt, de akkor tudnia kellene, hogy hol a helye... Akinek meg ez a szerep nem tetszik, az keressen független férfit, vagy várja meg, míg a férfi előbb lezárja a kapcsolatát.

2013. dec. 11. 00:28
 12/17 anonim ***** válasza:
25%
Már miért kéne megtudnia? Ha minden feleség megtudná a férj ügyeit, ma már a középkorúak közül nem lenne házas senki sem.
2013. dec. 11. 13:33
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem a szerető választotta ezt a poziciòt. 2 éven keresztül nem tudott a feleségről. De nem is ez volt a kérdès.
2013. dec. 12. 17:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

ha a feleség az első a férfinek, akkor lehet tényleg nem kellene megtudnia a feleségnek, mert úgy is kibékülnének, csak épp meg lenne törve a kapcsolatuk, így meg még maradna legalább a feleségben a töretlenség, megmaradna a méltósága, nem az lenne, hogy kimondva megcsaltként marad a házasságban.

a szerető is át van verve viszont, használgatják két évig, utána se semmi, csak használgatás.

ebből úgy néz ki csak a pasi jön ki jól. pont ő...

a pasik még mindig okosabbak a nőknél.

ha a nők nem másznának bele házas kapcsolatokba, vagy legalább lenne köztük összetartás, vagy simán tartásuk, a férfiak totál kijátszhatóak lennének, de amíg a nők egymás ellen vannak..

2014. márc. 21. 22:57
 15/17 anonim ***** válasza:
80%

"Szal szerinted a szerető maradjon nyugton, amég a férj egyszer talán méltóztatik a felesègnek kitálani?"

Aranyom, a szereto arra van, hogy a ferj szorakozzon. A feleseg mindig magasabb prioritasu, mint a kurtizan :) ha a ferj a szeretot felesegnek akarja, akkor elobb valik, es utana kezd barmit is. Egyebkent nem tobb, mint nehany kellemes ora. Es nem is lesz.

2014. márc. 21. 23:43
 16/17 anonim ***** válasza:
60%

"Szal szerinted a szerető maradjon nyugton, amég a férj egyszer talán méltóztatik a felesègnek kitálani?"

Ha a szeretö kitálal, azzal CSAK annyit érhet el, hogy a feleség otthagyja a férjet, de ettöl még NEM VESZI EL a zseretöt!!!

2014. márc. 22. 07:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Én voltam megcsalt feleség. A szerető is becsapott volt, nem tudta, hogy vagyok. Amikor megtudta, megkeresett, és olyan egyértelmű bizonyítékokat tárt elém, hogy az első düh után kíváncsi lettem. Megkaptam a teljes bizonyosságot, nem hazudott. Én nem a szeretőre haragudtam, mert az ex-férjem őt is átverte. Abban szerencsés voltam, hogy a lakás, kocsi az enyém volt, így gyors volt a válás, a gyerekek maradtak nálam. A férjem nagyon megbánta, amit tett. Albérletben lakik, nincs most kapcsolata, azóta is vissza akarja kapni a családját. Én azóta találtam valakit, akivel boldog vagyok, és a gyerekek is szeretik.

A kritérium nem teljesül, mert én a szeretőtől tudtam meg a dolgot, de nem bánom.

2014. márc. 22. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!