Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleség felvilágosítás?
Figyelt kérdés
Olvastam egy kérdést ami megragadta a fantáziámat. Van egy feleség, egy férj és a férj szeretője. Ki hogy oldaná meg, hogy a feleség megtudja, hogy a férj szeretőt tart. Annyi a kritérium, hogy a szerető és a feleség nem komunikálhat.2013. dec. 10. 15:36
1/17 anonim válasza:
Sehogy. Soha nem avatkoznék bele senki magánügyeibe.
2/17 A kérdező kommentje:
Szal szerinted a szerető maradjon nyugton, amég a férj egyszer talán méltóztatik a felesègnek kitálani? Érdekes megközelítés. Szerintem te sem ülnèl nyugodtan, ha a párod vagy házastársad tartana egy 3-dikat.
2013. dec. 10. 15:53
3/17 anonim válasza:
A szerető elmondja valakinek, ő pedig továbbadja a feleségnek.
4/17 anonim válasza:
Egyszer kerültem ilyen helyzetbe, rosszul döntöttem és elmondtam hogy a párja félre lép, két nap múlva már nem is köszöntek nekem, ez elég kellemetlen volt főleg hogy egy házban éltünk és össze össze futottunk az udvaron. Tehát nem, nem szólnék.
5/17 anonim válasza:
Nekem olyan fodrászom van,hogy csak azt mondok el neki ami nem hadititok:))mert másnap már boldog boldogtalan tudja még a semmit is:))
6/17 anonim válasza:
Beteges egy fantáziád lehet, hogy az ilyesmi ragadja meg!
7/17 anonim válasza:
"Szal szerinted a szerető maradjon nyugton, amég a férj egyszer talán méltóztatik a felesègnek kitálani? "
Nem. A szeretőnek legyen már annyi önbizalma,hogy keres magának egy olyan férfit, akinek csak ő kell, és senki más.
Egyébként rúzsfolt az alsónadrágon. Azt úgysem lehet kimagyarázni.
8/17 A kérdező kommentje:
16:01
szóval te még egy "édes" 3-asban is benne lennél, úgy hogy téged csalnak?!?
2013. dec. 10. 16:13
9/17 anonim válasza:
Kérdező!
Majd a te szeretőd elmondja az ő szeretőjének!
10/17 anonim válasza:
addig amíg nem tudja a feleslég addig nem gond neki. ha megmondják neki, akkor lehet tönkre megy a kapcsolata. de ha nem is megy tönkre, már nem lesz ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!