Kamaszok! Miért szexeltek, ha nem vagytok felvilágosítva?
Nem azzal van a baj, hogy szexeltek (bár néha várhatnátok néhány évet vele), hanem hogy felelőtlenül.
Nem egy kérdést olvasok itt, hogy "ettől meg attól teherbe eshetek-e", a betegségekről nem is beszélve (az általában eszetekbe sem jut).
Szóval miért nem szex előtt tájékozódtok minderről? Vagy nincs kitől megkérdezni? Esetleg tényleg ilyen felelőtlenek vagytok?
Szerintetek mikor lenne ideje a felvilágosításnak? Mert az iskolákban 8. osztályban szokás(úgy tudom), de az már sokaknak késő, nem?
Légyszi kort/nemet írjatok a válaszaitokhoz.
Èn aktív nemi életet élek a barátommal, akit egy éve ismerek.
Szerintem ez oké, mindig óvszerrel védekezünk, bár a szüleimmel konkrétan sose beszélgettem a szexről, az iskolában se mondtak róla túl sok mindent, de egyszerűen éreztem, hogy már jól esne, nem is a barátom kezdeményezett, semmi surgetés nem volt...
Sokan felelőtlenek, ez tény, közvetlen környezetben tapasztalom, de esetemben szerintem elfogadható.
Ha ésszel csinálja az ember, lehet, szerintem ez olyan mint az alkohol, mértékkel, okosan, megfelelő társaságban.
16L (19F)
Ha a kérdések nagy része kamu is, azért az abortuszok nagy száma azt jelzi, hogy mégis csak sok az olyan ember, aki cseszik a védekezésre.
Ugyanis az abortuszokkal végződő terhességek felében egyáltalán SEMMIVEL nem védekeznek (még megszakítással se!!!), és a maradék 50% jelentős része is csak ímmel-ámmal védekezik (pl. megszakítással, ami köztudottan nem túl megbízható).
Az a baj, hogy a szex ösztön. Nem kell ahhoz felvilágosítás, hogy összedugják azt, amijük van...
# 7
Másrészt sok gimibe pl a gólyák között már megy a kiközösítés, ha valaki szűz... Itt a városban, ahol lakok, ismerek pár gyereket a gimiből, és többtől is visszahallottam, de az volt a legfurább, amikor egy lánnyal lógtam délután, aki ide jár a helyi gimibe, beszélgetés közben felmerült, hány éves vagyok (márciusban leszek 16) és akkor mondta, hogy legalább már nem vagyok szűz. Itt picit megálltam... Ugyanis itt az járja 14-15 évesen az összes gyerek elkezdi a dolgot... Hát nem csoda, hogy ilyen helyeken becsúszik ez, amilyen hülye bárány a legtöbb iskolás gyerek.
Szerencsére az én sulim 'elitnek' számít, hát az enyhe túlzás szerintem, de legalább az értelmesebbik fajta jut ide, és aki el is kezdi ilyen idősen, az is rá tud húzni egy óvszert a farkára, és a csajoknak is van annyi eszük, hogy szólnak a srácnak, hogy ha nincs gumi, akkor szex sincs.
"Légyszi kort/nemet írjatok a válaszaitokhoz."
Úgy fair, ha a kérdéshez is kiírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!