Ugyanúgy szexeltek terhesen, mint azelőtt? Gondolok itt a
mozdulatokra pl. Nem hatol be a párotok annyira, vagy
minden olyan mint várandósság előtt?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 10:54
1/7 anonim válasza:
Amíg nem volt hasam, addig ugyanúgy. Amikor elkezdett nőni a pocak, akkor a párom már óvatosabb volt, nem feküdt rám úgy, mint előtte. Most meg már, hogy hatalmas a hasam, szinte teljesen más pozíciókat kell találnunk, mint előtte.
2013. máj. 7. 10:58
2/7 anonim válasza:
Már volt egy terhességem, és most is babát várok. Az első trimeszterben én régen és most is nagyon érzékeny vagyok ott, ami ugyan jó is, de az érzékenység könnyen átcsap fájdalomba, így a mély behatolás nekünk nem megy. A 3. hónap után már ilyen "problémám" nem volt, hogy most lesz-e, azt nem tudom. A végén a hatalmas hasamtól pedig csak 2 pózban tudtunk együtt elnni, szóval akkor meg azért nem volt olyan, mint máskor...
Ja, és sokkal jobban kívánom is a szexet, ez az elözö terhességemnél is így volt, egészen a végéig csináltuk:)
2013. máj. 7. 10:58
3/7 A kérdező kommentje:
Én 4hónapos vagyok,és eddig nem nagyon mertem együtt lenni a párommal,de mostmár mindkettőnknek nagyon hiányzik.Óvatosan próbáltunk együtt lenni,de tessék,lássék volt csak a szex.Nem mert behatolni teljesen,és őszintén szólva úgy nem volt jó.
2013. máj. 7. 11:05
4/7 anonim válasza:
ami neked jólesik az a babádnak is jó , így állj a dolgokhoz, engedd el magad.:-)
2013. máj. 7. 11:07
5/7 anonim válasza:
Ugyanúgy voltam vele mint a második válaszoló. Szóval az elején óvatosan szeretkeztünk. Nekem jó volt (jóóó :D), neki meg néha még kellett hozzá más is.
Kb. a középső trimeszterben ugyanúgy szeretkeztünk mint korábban, bár már ritkábban, előtte voltam igazán rákattanva.
A végén nekünk a kanál póz jött be.
Ne aggód túl, ha nincs gond, nem vagytok eltiltva, akkor ami jól esik azt csináld. Közben is tudsz szólni, ha nem jó, vagy máshogy kellene.
2013. máj. 7. 11:11
6/7 anonim válasza:
Behatolt teljesen, de nem volt olyan "durva" ahogy szoktuk. Szóval csak lassan és finoman. Nagy hassal meg csak kifliben ment.
2013. máj. 7. 13:53
7/7 anonim válasza:
én a 30. hétben vagyok, poci már minket is akadályoz egy ideje. de mi a pózokon kívül (most leginkább lovaglóban vagyunk együtt) nem változtattunk. nem lesz semmi baja a babádnak, annyit és addig kell csinálni, amíg és ahogy jól esik. csak akkor nem szabad szeretkezni, ha az orvos eltilt. arra érdemes figyelni, hogy durvának nem szabad lenni, szóval inkább romantikusabban szeressétek egymást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!