Volt valakinek MRI vizsgálata várandósság alatt?
Figyelt kérdés
Mit mondott az orvos, milyen kockázatai vannak?
Hányadik héten volt?
Miért kellett?
Minden rendben volt?
2013. máj. 3. 07:44
1/5 anonim válasza:
Nekem lett volna az első trimeszterben, (kontroll mri)
felhívtam őket hogy terhes vagyok ilyen mi legyen mondták hogy ha nem életbe vágó akkor inkább nem mert nem tesz jót a magzatnak , károsodhat
2/5 A kérdező kommentje:
Második trimeszterben vagyok. Az első trimeszteri MRI-ről olvastam, hogy nem merik javasolni, de a másodikról semmit nem találtam.
2013. máj. 3. 08:17
3/5 anonim válasza:
Hívd fel az intézményt ott úgyis megmondják hogy lehet e illetve h mik lehetnek a következmények
Amúgy milyen MRI kell?
Mert nekem ágyéki gerinc kellett volna..
4/5 A kérdező kommentje:
Találtak valamit a hasüregben jobbra a méhemtől, de uh-val nem tudják megmondani, mi az, ezért kérne a doki mri-t. Mindig mondja, hogy nem gond második trimeszterben, de nemn az én orvosom, egy másik, aki másodvéleményt mondott, nem ismerem igazán. Ezért kérdeztem volna oylanoktól, akiknek van tapasztalata ebben. Nem tudom, mit kockáztatunk ezzel, mert arról nem beszél, ha rákérdezek, annyit mond, az nem gond, csak arról beszél, hogy megtudjuk, mi az a másik dolog. Úgy érzem, csak ez érdekli. De engem ez zavar.
2013. máj. 3. 08:48
5/5 anonim válasza:
Mondom hívj fel egy olyan helyet ehol csinálnak mrit ott tájékoztatnak mindenről sztem ez a legtisztább mert lehet van akinek nem volt gond van akinek volt..ezért kérdezd meg hogy tudj dönteni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!