Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az elvált anyák miért "borulna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elvált anyák miért "borulnak ki" amikor a volt férjüknek új gyermeke születik az új feleségtől?

Figyelt kérdés

Tényleg érdekelne a lélektani háttere a dolognak. Vegyük az alapszituációt, hogy évek óta elváltak már, az apa látogatja az előző házasságából született gyereket/gyerekeket, jó kapcsolatot ápol velük, az anyának is új párja van stb.

Mégis miért nem fogadják el?

2013. nov. 22. 10:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Biztosan van pszichés oka, hogy ezt a nők nehezebben dolgozzák fel. Az én exem azt mondta, hogy ha a mostani férjemtől lesz gyerekem azt ő is szeretni fogja, hiszen a lánya kistestvére lesz. Pedig nem is vagyunk jóban.
2013. nov. 22. 12:09
 22/27 anonim ***** válasza:
Nekem apám felől is és anyám felől is van 1-1 féltesóm. Az anyám felőli született előbb. Hát mikor apám megtudta iszonyatosan kiakadt, mai napig sem értem miért, pedig akkor már ő rég együtt volt a mostani feleségével. Szerintem apa attól félt, és azért volt féltékeny, mert attól tartott, hogy anyám új pasija fog velem élni és ezt nem tudta elfogadni. (Amiből végül nem lett semmi, sosem éltem a pasival.) Mikor apáméknál jött a baba, anyám nem szólt semmit. A sors fintora, de a két gyerek nagyon szereti egymást, minden családi eseményt közösen ünnepelünk, mármint mindkét gyerek ott van.
2013. nov. 22. 12:18
 23/27 anonim ***** válasza:
pedig ők nem is tetsvérek ha jól fogom fel?
2013. nov. 22. 13:05
 24/27 anonim ***** válasza:
Szerintem félelem, hogy az apuka majd hanyagolja a nagyobb gyereket. Persze felesleges általánosítani, mert minden eset más és más de azért gyakran hallani ilyet.
2013. nov. 22. 14:03
 25/27 anonim ***** válasza:
A férjem első felesége csak annyit mondot, hogy minek kellett neki még egy gyereket csinálni és beadta a bíróságra a gyerektartás emeltetést. Itt nem a gyerekek érzelme volt a fontos, vagy hogy el lesznek e hanyagolva (jelzem nincsenek elhanyagolva), hanem a pénz.
2013. nov. 22. 16:29
 26/27 anonim ***** válasza:
Ha új gyerek születik az ő gyerekeire se idő se pénz nem marad.
2013. nov. 22. 20:39
 27/27 anonim ***** válasza:
Nekem nincs gyermekem és eddig egy fiúnak született gyereke azok közül, akikkel szeretkeztem. És olyan érzés volt, mintha egy kicsit az enyém is lenne...:)
2014. ápr. 1. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!