Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elvált anyák miért "borulnak ki" amikor a volt férjüknek új gyermeke születik az új feleségtől?
Tényleg érdekelne a lélektani háttere a dolognak. Vegyük az alapszituációt, hogy évek óta elváltak már, az apa látogatja az előző házasságából született gyereket/gyerekeket, jó kapcsolatot ápol velük, az anyának is új párja van stb.
Mégis miért nem fogadják el?
Ez egy nagyon jó kérdés. Az én helyzetemben az apuka borult ki mikor az a pletyka ment,hogy terhes vagyok (azóta sem vagyok az ) az "új" páromtól.
Hogy én mit is képzelek magamról és stb stb.
Hozzáteszem 6éve külön vagyunk .
Engem nem érdekelne ha neki lenne mástól is gyereke :)
Igen utolsó ez valóban fordított helyzet lehetett! :) Hát nem is tudom, mitől lehet ez? Valahogy az önérzetüknek nem tesz jót, hogy egy másik nő/férfi is gyereket vállal az exxel? Nem tudom...
Mondjuk az is érdekes, hogy hogy kezdődhet egy ilyen pletyka mint a te esetedben! :)
Bírom az ilyen általánosításokat. :) Én ismerek olyan nőt, akinek ez semmi gondot okozott, sőt. Ellenben a nővérem exférje teljesen kiakadt, amikor a nővérem terhes lett.
Annyi féle oka lehet ennek. Pl.: -Titkon érez még valamit. Vagy félti, hogy mostantól az ő gyereke csak "második" lesz, és ezért nem boldog a hírtől. Aztán lehet, hogy ő is akar még egy gyereket, csak nem tart ott az új kapcsolata. Ilyesmiket simán el tudok képzelni, és szerintem valahol ez érthető. Majd túl teszi magát rajta. Ahogy a nővérem exe is, megszokta az új helyzetet :)
6-os igyekeztem nem általánosítani, csak feltettem egy kérdést, és lássuk be,talán sajnos több az olyan eset amikor nem tudja elviselni a volt feleség/volt férj az új babát.
Persze van ennek az ellenkezője is, az egy nagyon jó dolog, és követendő példa, én azt kérdeztem, hogy mi lehet annak a hátterében amikor sajnos nem sikerül elfogadni.
"lássuk be,talán sajnos több az olyan eset amikor nem tudja elviselni a volt feleség/volt férj az új babát."
És honnan veszed a statisztikai adatokat? Én több olyan párt ismerek, ahol béke és nyugalom honol az ex és a féltestvérek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!