Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mellette maradni vagy elengedni?
A férjemet 11 éve ismertem meg, 7 éve vagyunk házasok. A hét év alatt 5-ször estem teherbe de sajnos mindig elvesztettük a babákat.
A férjem a fejébe vette, hogy én nem is akarok neki gyereket szülni. Tegnap felvetettem a kérdést, mi van akkor ha soha nem lesz gyerekünk. Azt mondta akkor nem tud velem együtt élni. Hiába magyarázom, hogy egy gyerekhez mégiscsak ketten kellenek. Hajthatatlan.
Én elengedném, hogy egy másik nővel boldog legyen. Erre meg azt mondja, hogy megfutamodom.
Most mit csináljak?
"Tegnap felvetettem a kérdést, mi van akkor ha soha nem lesz gyerekünk. Azt mondta akkor nem tud velem együtt élni. Hiába magyarázom, hogy egy gyerekhez mégiscsak ketten kellenek. Hajthatatlan.
Én elengedném, hogy egy másik nővel boldog legyen. Erre meg azt mondja, hogy megfutamodom. "
Ez ellentmondás önmagában is. Voltatok orvosnál? Veled minden rendben? Vele is? Akkor még jópár lehetőség van, hogy teherbe ess. Ha kiderülne, hogy szervi vagy egyéb okai vannak, hogy nincs baba , akkor se most lépjen ki a házasságból. Ott az örökbefogadás lehetősége is.
Ez a pasi érzelmileg zsarolni akar téged...mintha a te hibád lenne, hogy nem marad meg a baba. Mi vagy te, banyek elletőgép, hogy ha nincs gyerek, akkor mehetsz Isten hírével?
Nem lehet hogy ez a sors keze, hogy ennek a férfinak nem érdemes gyereket szülnöd?
Orvosnál voltatok már? Mit mondott?
Biztos jól le leszek pontozva...
De szerintem is megfutamodsz. Bár nem volt szép tőle (sőt), hogy azt mondta, hogy akkor elhagy, de ha belegondolsz, 7 év alatt meg sem fordult a fejébe. Kitart melletted. Csak gondolom neki sem könnyű feldolgozni. Egyébként ez is megfutamodás, csak a részéről. Közösen kell megoldanotok, orvostól-orvosig járni, kelni, amíg siker nincs.
Nem hinném, hogy bármelyikőtök is el akarná hagyni a másikat, csak (teljesen érthetően) nehezen dolgozzátok fel. Kb. annyira gondolhatta komolyan az "elhagylakot", mint Te, hogy "akkor menjen más nőhöz". Szerintem ezt mindketten csak "végső elkeseredésetekbe" mondtátok.
Fel a fejjel, beszélgessetek sokat, és ne bántsátok egymást. Ezt együtt kell megoldanotok.
30 hetes km
Öt orvosnál megfordultunk, 3 genetikussal is beszéltünk, köztük volt a Czeizel Endre is. Két génemmel van is kis probléma de ez még nem lenne akadály.
37 évesek vagyunk. Az édesanyja őt 38 évesen szülte.
Az anyukájának is elment 3 baba mire ő megszületet.
A legrosszabb az, hogy a jövöhéten lenne a házassági évfordulonk. Egy hét múlva derülne ki, hogy esetleg ebben a hónapban akár még sikerülhetett is. Bár tegnap nagyon kiborultam és sokat sírtam, ha a baba esetleg uton lett volna szerintem tegnap meggondolta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!