Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek mint anyanak 39 ezer ft a keresete, ugyhogy alberletben lakik egy 1 eves gyermekkel, annak is csak a 20 % os gyerektartas jar? Az apanak minimalberbol kell fizetnie. Nem lehet tobbet lefogni tole?
41!
Nem, ezt nem ő kapja, hanem a gyerek!
Jól letámadtátok itt a kérdezőt!Én is olyan helyen lakom,ahol nincs bölcsi.A családi napközi mind nagyon drága,mert azok magán kezekben vannak.Ahhoz ,hogy elköltözzön,kellene 2 havi kauciót fizetnie,és azért lássuk be nem olyan egyszerű a költözködés gyerek nélkül sem,nemhogy kicsi gyerekkel.Rosszul választott apát..és a lényeg ,hogy nem teszi azzal tönkre az életét ,hogy vele marad!!!..és igen is fizesse meg azt a 20%-ot,elvégre ő az apja,és a gyereknek enni ,ruházkodni kell...és még az is órási gond,hogy a bölcsődék nyitva tartásához nagyon kevés munkahely igazodik.Nem mehet el műszakban dolgozni,fix munkaidő,hát erre mifelénk nagyon ritka.Szerintem beszélj az Apával,próbáljátok meg együtt megoldani,ha ő jól él,nyilván nem szeretné,ha a gyereke nélkülözzön.
Ja,és emberek 1 éves gyermek még nagyon kicsi,úristen én még akkor javában szoptattam az enyémet.Emberek itt bele sem gondoltok ,ebbe a helyzetbe,csak írtok össze-vissza.
"Ja,és emberek 1 éves gyermek még nagyon kicsi,úristen én még akkor javában szoptattam az enyémet.Emberek itt bele sem gondoltok ,ebbe a helyzetbe,csak írtok össze-vissza."
A világ 90%kába max egy évig lehet otthon az anya gyed-en. Az, hogy 3 évig otthon lehet az anya, csak egy magyar luxus.
Azért nem tudom... iszonyú visszataszító a stílusod. Egy maréknyi normális és hasznos választ kaptál (meg sajnos sok bunkó hozzászólást is), de te egyetlen válaszadóval értesz egyet nagy hangon és sok felkiáltójellel - aki mindenben melletted áll, és ledorongolja a többi hozzászólót.
Sajnos alapból észrevettem, és ne vedd zokon, de az árva gyerekek néha nagyon unintelligens felnőtté tudnak válni. Az állami gondozás egyáltalán nem segíti elő sem az ételem, sem az érzelmi intelligencia fejlődését, nem csodálom, hogy ilyen lettél. Csak a gyerekedet sajnálom nagyon:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!