Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Akik így leoltották a kérdezőt, azok nyilván imádnak énekelni és jó ritmusérzékkel rendelkeznek. Emellett pedig megvetik az edzés és a sport minden formáját, kivéve talán a kosárlabdát!
Elolvastátok a kérdést? Mert ha nem, akkor olvassátok el újra. A csaj teljesen bezárkózott, titkolózik EGY HÁZASSÁGBAN, feketékkel találkozgat, gondolom nem csak énekelnek hanem szex is van a dologban, ami miatt már otthon nem kívánja A FÉRJÉVEL.
Erre jöttök ti és megmondjátok így látatlanban és ismeretlenül pár mondatos leírás alapján, hogy a férj mekkora szemétláda a nő pedig jól teszi, hogy TITOKBAN feketékkel Qratja magát.
Az a lehetőség senkinek nem jutott az eszébe, hogy bármennyire is tutyimutyi vagy szemétláda alaknak is tartja a férjet - aki mellesleg kivitte a barátnőjét Londonba, mert ott ellentétben ezzel az országgal még talán jövőjük is van - a nőnek nem kéne talán titkolózni? Nagyon kényelmes pozíció ám, hogy otthon van a tutyimutyi férj, aki eltartja a nőt és egyengeti az útját, ő meg eközben mindenféle idegennel rövid ismertség után szexel. Mert bizonyára ez van a dologban. A "drágám, szeretnék énekelni. ha te nem vagy benne, akkor keresek egy társat" nyilván nem lenne top secret, ami miatt védeni kéne a telefont jelszóval meg kamu Facebook profilt létrehozni.
Nyugi, a nő sem egy matyóhímzés:-)))
Arról is megvan a véleményem.
Nem kell mindig valamelyik oldalra állni, egyszerre is lelehet rondítani mindkettőt.
Nem kell a multikulti duma, voltam kinn közel 1 évet Stavangerben, olvastam, és beszéltem idősebbekkel, hogy mit művelnek a szegény beilleszkedni 4 kézzel akaró :) feketék az ottani fiatal és persze fehér lányokkal, nőkkel. És ezt onnan, tudom, hogy a norvég sajtó még le meri írni az elkövetők etnikumát..
Az előbbi monológomat ne vedd magadra, nem akartalak bántani vele.. Az ilyen "nő", aki fittyet hány egy 5 éves kapcsolatra, az nem érdemel semmilyen esélyt. Nem ismerlek ,de az írásod alapján értelmes embernek tartalak.. Sajnos kifogtál egy olyan nőszerű lényt, aki nem passzol hozzád, nem tisztel, semmibe néz.. Ez előbb utóbb előjött volna belőle, a te szerencsétlenségedre utóbb következett be.
Én is futottam már bele ilyen nőbe, szerencsémre 5 hónap után felocsúdtam, és dobtam. Ha van gyerek az más tészta, sokkal nehezebb akkor döntést hozni, ebben nem tudok tanácsot adni.. Ezt a döntést neked kell meghoznod, de az sem élet, hogy valakivel élsz, akiről tudod, hogy nem érez irántad már sok mindent... 27/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!