Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
A pontos történet az, hogy 26 éves vagyok én is és a feleségem is. 5 éve ismerkedtünk meg. Nagy szerelem volt.1 év után Londonba költöztünk ami még jobban összehozott minket.3 éve volt az esküvőnk, de kb.2 éve elkezdett elég furán viselkedni. A gyűrűit az esküvő óta nem hordja olyan, indokkal, hogy munkában nem kényelmes. Plusz kétszer lebukott már, hogy másokkal chatelt kapcsolat témáról. Akkor sírt és megígérte, hogy befejezte. Most viszont fél év után rosszabb a dolog. Már nem láthatom a telefonját sem. Előtte sosem védte jelszóval, stb. Egyszer láttam a buszról a városban és véletlen épp egy fekete srácot szólított le a buszmegállóban. Plusz tegnap véletlenül találtam a face-en egy profilt amit ő csinált és csak fekete emberkék az ismerősei. Plusz minden amit ott posztolt az a fekete srác, fehér csaj kapcsolatáról szól. És állandóan hangoztatja is, hogy a feketék így meg úgy. A gáz az az, hogy 3 éve a feleségem és otthon az egész család úgy tudja, hogy minden rendben. De közben én már egyáltalán nem tudok ugyanúgy tekinteni rá és bízni benne, mint rég. Ezért én már sajnos sejtem, hogy mi lesz a dolog vége. Úgy érzem, hogy teljesen feleslegesen vagyunk "együtt" Ti mit tennétek hasonló helyzetben?
Köszi a véleményeket. Van egy pár amivel egyezik a véleményem és nagyon hasznosak. De azért azokkal nem értek teljesen egyet akik undorodnak a feketéktől. Magyarországon nincs belőlük annyi. Itt Londonban viszont annál több. Nincs köztük is vannak jók rosszak. Úgy általában nincs velük gond. Engem csak ez zavar, hogy az utóbbi 1.5 évben így rájuk van kattanva. Az egyik kommentre válaszolnék. Lehet, hogy van amit nem adtam meg neki és tudom is mi az. Imád énekelni én viszont nem tudok. Szóval a duett meg mindenféle éneklés az én részemről kilőve. A fekák meg jók ezen a téren is. Én szeretek edzeni stb. Ő meg abban nem támogat. Azt mondta jó vagyok, ahogy vagyok. Én viszont épp ez miatt a bizonytalanságért nem hagyom magam eltunyulni. Fogalmam sincs mi az oka, hogy így alakult. 2 hét múlva megyünk haza szabadságra. Boldog holiday lesz már látom előre. Lehet, hogy még egy válás is belefér. :S Az igazság az, hogy már csak vagyunk napról-napra egymás mellett, mint két haver. Szex egyáltalán nincs. Közös téma is alig-alig. Külön műszakban dolgozunk. Nem gondoltam volna 3-4 éve, hogy egyszer így gondolom, de én személy szerint már menekülnék ebből a kapcsolatból.
2013. okt. 24. 09:23
22/37 A kérdező kommentje:
1 éve becsúszott és útban volt a kisbabánk is. Viszont az érzéseim már akkor sem voltak olyanok, mint régen épp ezért áldom az eget, hogy az abortusz mellett döntöttünk. Nem volt könnyű, de mindenkinek így a legjobb.
2013. okt. 24. 09:40
23/37 anonim válasza:
Egy hitvány féreg vagy a feleséged is egy nulla. Örülök, hogy az ilyenek elhúznak.
2013. okt. 24. 10:30
24/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Ezzel az egy mondatoddal sikerült bemutatkoznod és minősíteni. Keresd meg gyorsan a sort ahol az észt osztják és állj be még párszor!
2013. okt. 24. 10:45
25/37 anonim válasza:
Az alábbi szánalmas privát üzenetre, itt válaszolok.
" Hali! Ha értelmeset nem tudsz írni akkor maradj meg magadnak. Ez csak téged minősít. Féltékeny kis b..i!"
Az értelmes válasz az, hogy egy ilyen embernek, mint te aki csak a saját félelmei és bizonytalanságai miatt házasodik, aki a saját feleségének nem tud olyan környezetet teremteni, hogy ne keljen megölni a saját gyerekét, az itt ne sajnáltassa magát, hanem kerülje el messziről a nőket. A nőknek férfi kell és nem ilyen ember akinek nincs személyisége, menekül az élettől és tehetségtelen. Most is azon aggódsz, hogy milyen lesz a holyday, meg mit szól anyuci otthon. Szánalmas.
"Féltékeny kis b..i" Féltékeny? Mire?
A feleségemet nem túrják a feketék, a gyerekem fut szalad és nem a megsemmisítőbe végezte. Amúgy anyagilag sem állok rosszul.
Ha értelmes tanácsot akarsz, akkor engedd el a nőt. Építs magadnak egy személyiséget.
2013. okt. 24. 11:17
26/37 anonim válasza:
Belefér az a válás, hidd el.... Nem akarlak megbántani, de lerí, hoy nem vagy màr boldog... Figyelj ez a babás solog is egyértelmű, mert nem tűnsz olyannak aki ne tudná megadni azt az egzisztenciát, amire a gyerekneveléshez szükség ban, de mégis elbizonytalanodtál... Mentsd azt ami menthető; SAJÁT MAGADAT!
2013. okt. 24. 11:20
27/37 anonim válasza:
"Mentsd azt ami menthető; SAJÁT MAGADAT!"
Szerintem eddig is azt csinálta. Saját magával foglalkozott. Most pedig sajnálja magát.
Egy párkapcsolatnál érdemes visszavenni az önzést és akkor általában működik.
2013. okt. 24. 11:26
28/37 anonim válasza:
Kishaver, senki nem kérte az önigazoló blabládat.... Még csak meg sem szólított, hozzád sem szólt senki, főleg nem én, hogy itt minősíthess, úyhogy kotródj innen a véreres faxba :) nem tudom minek képzeled magad, hogy így beokoskodsz, főleg ha egyszer senki sem szólitott meg... Te sak ne emelgesd ki a mondandómat, nekem is lenne kiemelnivalóm a te művészien megfogalmazott blabládból, de nem teszem, vagyok annyira kultúrált... Na meg fegyvertelenekkel nem vívok szellemi párbajt:)
Kedves kérdező ha időd engedi, nagyon szívesen beszélek veled, én is külföldön élek :) az előző volam..
2013. okt. 24. 12:47
29/37 anonim válasza:
És ha nem tetszik a sok helyesíási hiba kis szkíta, akkor fogj kezet a helyesírás - javítóval. :)
2013. okt. 24. 12:48
30/37 anonim válasza:
"Kedves kérdező ha időd engedi, nagyon szívesen beszélek veled, én is külföldön élek :)"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!