Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A pontos történet az, hogy 26 éves vagyok én is és a feleségem is. 5 éve ismerkedtünk meg. Nagy szerelem volt.1 év után Londonba költöztünk ami még jobban összehozott minket.3 éve volt az esküvőnk, de kb.2 éve elkezdett elég furán viselkedni. A gyűrűit az esküvő óta nem hordja olyan, indokkal, hogy munkában nem kényelmes. Plusz kétszer lebukott már, hogy másokkal chatelt kapcsolat témáról. Akkor sírt és megígérte, hogy befejezte. Most viszont fél év után rosszabb a dolog. Már nem láthatom a telefonját sem. Előtte sosem védte jelszóval, stb. Egyszer láttam a buszról a városban és véletlen épp egy fekete srácot szólított le a buszmegállóban. Plusz tegnap véletlenül találtam a face-en egy profilt amit ő csinált és csak fekete emberkék az ismerősei. Plusz minden amit ott posztolt az a fekete srác, fehér csaj kapcsolatáról szól. És állandóan hangoztatja is, hogy a feketék így meg úgy. A gáz az az, hogy 3 éve a feleségem és otthon az egész család úgy tudja, hogy minden rendben. De közben én már egyáltalán nem tudok ugyanúgy tekinteni rá és bízni benne, mint rég. Ezért én már sajnos sejtem, hogy mi lesz a dolog vége. Úgy érzem, hogy teljesen feleslegesen vagyunk "együtt" Ti mit tennétek hasonló helyzetben?

2013. okt. 22. 09:53
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Minél előbb szakítani és elmenni egy teljes kivizsgálásra, mielőtt még késő ... ha érted, mire gondolok!
2013. okt. 22. 13:19
 12/37 anonim ***** válasza:

Igaz én nő vagyok, és még nem vagyunk a párommal házasok. DE!, ha ilyen történne, és a párom, vagy akkor már férjem ilyen egyértelműen flörtölne, ismerkedne más nőkkel, és még az sem érdekelné, hogy mi lesz ha "lebukik", akkor nem lenne keresnivalónk egymás mellett. Főleg, hogy ha 5 év után már ennyire másra vágyik, és még kamu profilja is van, amin ismerkedik, akkor gyanítom mi lenne 10-15 év múlva, (ha előbb nem hagy el másért). Nem lenne min gondolkodnom, és nem is akarnék. Ha valaki ennyire nem tartana tiszteletben, hogy leüljünk és közölje, hogy már nem szeret, illetve más utakon akar járni, akkor nem is akarnám menteni a dolgot és felesleges is lenne..A feleséged itt már rég nem a házasságotokban él, téged tartva szem előtt, hanem egyértelmű, hogy a gondolatai máshol kalandoznak és idő kérdése, hogy megcsaljon (hacsak már rég nem csalt meg), és lelépjen egy másik pasival...

Szerintem válj el, és ne vesztegesd az éveid egy olyan nőre aki nem érdemel meg!

2013. okt. 22. 13:49
 13/37 anonim ***** válasza:
64%
Leírásod alapján egyértelmű, hogy a kapcsolatotoknak annyi, csak még ültök mindketten az iszapban. Ha már szüksége van arra egy nőnek (magamból indulok ki), hogy más pasikkal beszélgessen neten, különállő profilt hozzon létre a partner tudta nélkül és idegen férfiakat leszólítson, akkor ott már elmúlt a szerelem, az összetartozni vágyás. Legalábbis én ilyesmit egy jól működő kapcsolatban sose tennék. Legyetek őszinték egymáshoz és mielőbb zárjátok le a kapcsolatot, hogy mindenki élhesse az életét szabadon. Tipikus eset ez, túl korán kerültetek össze, még nem volt kifejlődve a személyiségetek és időközben más emberekké váltatok, csak sajnos pont olyanokká akit a másik már nem szeret. Van ez így.
2013. okt. 22. 13:51
 14/37 anonim ***** válasza:

Ilyenkor hol is vannak azok a megmondóemberek, akik mindig leoltják a négeres srácot?

Nem tudom elégszer mondani, hogy a fehér nők veszettül vágynak a néger pasikra, még ha sokszor be se vallják maguknak. A közelükbe kerül pár néger, lehet, hogy pár hónapig undorodni fognak tőlük, de előbb-utóbb győz az ösztön.

2013. okt. 22. 19:05
 15/37 anonim ***** válasza:
Utolsó ne általánosits, mert én nem erõsitem ezeknek a nõknek a táborát.
2013. okt. 22. 20:59
 16/37 anonim ***** válasza:
Az általánosítás mindig a többséget jelenti.
2013. okt. 22. 21:22
 17/37 anonim ***** válasza:
Hát kifogtál egy fekete-imádó "nőt". Sajnos sok van az ilyenből, de ezeket gyorsan ki lehet szűrni, nem értem, hogy nem jöttél rá már hamarabb. Az ilyen "nők"-től menekülni kell, és soha többet vissza nem fogadni. Akinek ennyit jelent 5 év együttlét, az nem érdemel 2. esélyt. Válj el tőle, hidd el az ilyenektől minél hamarabb meg
2013. okt. 22. 22:47
 18/37 anonim ***** válasza:
22%
Undorodom a fekete férfiaktól, el nem bírom képzelni, hogyan vetemedhet egy nő arra, hogy ezekre a ronda, buta férfiakra izguljon.
2013. okt. 23. 10:39
 19/37 anonim ***** válasza:
0%
Fúj, nehogy hozzá érj!
2013. okt. 23. 21:15
 20/37 anonim ***** válasza:
Szexelni ugye nem szexeltek már? Mert nehogy elkapj tőle valami AIDS-et. Az afrikaiak közel 70%-a fertőzött.
2013. okt. 24. 01:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!