Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A pontos történet az, hogy 26 éves vagyok én is és a feleségem is. 5 éve ismerkedtünk meg. Nagy szerelem volt.1 év után Londonba költöztünk ami még jobban összehozott minket.3 éve volt az esküvőnk, de kb.2 éve elkezdett elég furán viselkedni. A gyűrűit az esküvő óta nem hordja olyan, indokkal, hogy munkában nem kényelmes. Plusz kétszer lebukott már, hogy másokkal chatelt kapcsolat témáról. Akkor sírt és megígérte, hogy befejezte. Most viszont fél év után rosszabb a dolog. Már nem láthatom a telefonját sem. Előtte sosem védte jelszóval, stb. Egyszer láttam a buszról a városban és véletlen épp egy fekete srácot szólított le a buszmegállóban. Plusz tegnap véletlenül találtam a face-en egy profilt amit ő csinált és csak fekete emberkék az ismerősei. Plusz minden amit ott posztolt az a fekete srác, fehér csaj kapcsolatáról szól. És állandóan hangoztatja is, hogy a feketék így meg úgy. A gáz az az, hogy 3 éve a feleségem és otthon az egész család úgy tudja, hogy minden rendben. De közben én már egyáltalán nem tudok ugyanúgy tekinteni rá és bízni benne, mint rég. Ezért én már sajnos sejtem, hogy mi lesz a dolog vége. Úgy érzem, hogy teljesen feleslegesen vagyunk "együtt" Ti mit tennétek hasonló helyzetben?

2013. okt. 22. 09:53
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
68%
Beszélgetni.Sokat.
2013. okt. 22. 09:57
 2/37 anonim ***** válasza:
91%
Szembesíteném a bizonyítékokkal, és kiszállnék, nagyon gyorsan.
2013. okt. 22. 09:59
 3/37 anonim ***** válasza:
86%
ha csak megerősítésre vársz, akkor: igen, tedd meg, mert úgy tűnik a fekete király üti a fehér parasztot
2013. okt. 22. 10:00
 4/37 anonim ***** válasza:
77%

a feleséged valamiért rájött közben hogy bukik a feketékre,de nem akar válni mert még mindig nem biztos a dolgában,de hogy ez már rég nem szerelem az tuti.

Egyedül a gyűrű nem olyan nagy dolog mert én sem viselem gyakran mivel tényleg zavar festés közben.

2013. okt. 22. 10:08
 5/37 anonim ***** válasza:
88%
Mondd neki, hogy házasságban nem illik másokkal flörtölni és döntse el, hogy mégis kihez vonzódik.
2013. okt. 22. 10:22
 6/37 anonim ***** válasza:
0%

Egy ilyen kapcsolat számomra is felesleges lenne, és időpazarlás is. Ha már így alakult, még addig váljatok el, míg nincs gyereketek!

Egyébként lehet anno nem voltál elég figyelmes vele, valami hiányzott neki, talán úgy érezte, hogy kellőképpen jelezte is ezt, te meg nem kapcsoltál, és ezért bánatában ilyen hülyeségeket csinált, ahelyett, hogy elmondta volna, mi a baja. De ezt azért nem tartom valószínűnek, mert írod, hogy chat után beszéltetek, sírt, stb. Akkor már igazán kibökhette volna, hogy mi is az OK... És ha nem tette, akkor vagy nem nőtt be a feje lágya,

vagy pedig nem is szeret téged, csak ki tudja miért van veled, közben meg talán beleszeretett másba, talán épp egy feketébe, és talán az nem viszonozza neki, ezért van még veled?! Ki tudja. De így nem folytatnám...

2013. okt. 22. 10:32
 7/37 anonim ***** válasza:
22%

Attól függ, mennyire fontos ő neked.

Lehet, h csak kívánja a fekete faszt. Engedd egy kicsit játszani és majd úgyis rá fog jönni, h neki nincs jövője a néger fickókkal.

Ha még mindig fontos lesz neked, és ez belefér az értékrendedbe, visszafogadhatod.

2013. okt. 22. 10:40
 8/37 anonim ***** válasza:

Biztos van egy kis szabadidőtök,ha más nem 1-2 óra.Szólj neki,üljetek le,beszéljetek.Kérdezd meg hogy mi ez az egész,nyugodtan,mert amúgy csak egy jókora veszekedés lesz belőle.Kérdezz rá,beszéljétek meg.Hátha segít.Vagy mondanám hogy facebookon írj neki hogy "Szia drágám!..." vagy ilyesmi,de hát ez is inkább a veszekedést hozná elő..

Nem tudom,beszéljétek meg hátha sikerül még rendbe hozni a dolgot.

2013. okt. 22. 12:26
 9/37 anonim ***** válasza:
Rögtön szakítanék.
2013. okt. 22. 13:08
 10/37 anonim ***** válasza:
Ez nem szerelem. Válás a megoldás!
2013. okt. 22. 13:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!