Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogtalanság, de biztos kapcsolat vagy boldogság, bizonytalanság?
Kedves kérdező!
Nekem semmi bajom azzal, ha eleged van, nem akarod megjavítani a kapcsolatot. Te döntésed, nekem nem fáj. Annyit mondtam: kihagysz egy létező lehetőséget a felsorolásból.
Az utolsó kommented pedig maga a másik fél hibáztatása. Én ugyan nem tudom, kit milyen felelősség terhel nálatok, eszemben sincs megítélni ezt. Annyit látok, hogy hibáztatod Őt keményen. Ez pedig akadály. Akár hibás objektíven, akár nem, akár bármilyen arányban hibás. Erről a hozzáállásról, attitűdről beszéltem. Ezt ne vidd tovább, ha le tudod tenni!
mas pasival is ugyanaz maradsz a kapcsolatod is ua lesz egy par ev mulva nem boldogsagot kell keresni hanem a kapcsolatatot boldogga tenni.
a vilagon a te boldogsagod a legfontosabb??
mindig boldog akarsz lenni csak ugy ? vagy akarsz dolgoni hogy boldog legyel? mert bizony magatol nem leszel boldog jo hazassag sok sok munka befektetes eredmenye. Tudod magatol csak a levegovetel megy
"Nem érzem jól magam a házasságba, így ezt a gyerekem is érzi, mert feszült vagyok,"
És attól boldog lennél, ha kettészakítanád a családot? Ha a gyerek kérdezgeti, hogy apa miért nem lakik itthon, mikor jön, az olyan megnyugtató lenne? Eközben kereshetnél albérletet, fizethetnél mindent egyedül, társkeresőkön próbálhatod megtalálni a sok perverz között azt a 10% normális férfit... micsoda kiegyensúlyozott élet.
Most a boldogtalansag-de biztos pozícióból váltok a nehezebb, de tiszta, remelem boldogabb élet felé. Nem leszek többe érzelmi roncs. Megérdemlem a boldogságot en is!
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!