Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Boldogtalanság, de biztos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldogtalanság, de biztos kapcsolat vagy boldogság, bizonytalanság?

Figyelt kérdés
A férjemtől szeretnék elválni, mert már nem érzek iránta semmit, boldogtalan vagyok, nincs kedvem az együttlétekhez. Van egy gyerekünk. Nem érzem jól magam a házasságba, így ezt a gyerekem is érzi, mert feszült vagyok, állandoan veszekedünk és egszségem rovásara ment a sok idegesség. De attol tartok ha válás után új kapcsolatba kezdek, majd ez is így alakul.
2013. okt. 15. 11:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nekem semmi bajom azzal, ha eleged van, nem akarod megjavítani a kapcsolatot. Te döntésed, nekem nem fáj. Annyit mondtam: kihagysz egy létező lehetőséget a felsorolásból.

Az utolsó kommented pedig maga a másik fél hibáztatása. Én ugyan nem tudom, kit milyen felelősség terhel nálatok, eszemben sincs megítélni ezt. Annyit látok, hogy hibáztatod Őt keményen. Ez pedig akadály. Akár hibás objektíven, akár nem, akár bármilyen arányban hibás. Erről a hozzáállásról, attitűdről beszéltem. Ezt ne vidd tovább, ha le tudod tenni!

2013. okt. 15. 13:30
 12/16 anonim ***** válasza:
48%

mas pasival is ugyanaz maradsz a kapcsolatod is ua lesz egy par ev mulva nem boldogsagot kell keresni hanem a kapcsolatatot boldogga tenni.

a vilagon a te boldogsagod a legfontosabb??

mindig boldog akarsz lenni csak ugy ? vagy akarsz dolgoni hogy boldog legyel? mert bizony magatol nem leszel boldog jo hazassag sok sok munka befektetes eredmenye. Tudod magatol csak a levegovetel megy

2013. okt. 15. 15:30
 13/16 anonim ***** válasza:
24%
bezzeg ha ezt egy férfi írta volna, egyből jönnének a "hagyd el a hülye pi.csát" kommentek. SEHOL nincs előírva, hogy egy kapcsolat teljes egészében a nőn múlik, honnan tudjátok hogy mi megy náluk otthon? nyilván oka van annak, hogy nem érzi jól magát, ez nem önzés, a boldogság minden embernek jár, és attól nem lesz jobb, hogy még 10 évig küzd egy olyan házasságban ami gyakorlatilag már megbetegíti. javaslom hogy mindenki a saját háza táján ítélkezzen meg kutakodjon, sötét barmok.
2013. okt. 15. 17:52
 14/16 anonim ***** válasza:

"Nem érzem jól magam a házasságba, így ezt a gyerekem is érzi, mert feszült vagyok,"

És attól boldog lennél, ha kettészakítanád a családot? Ha a gyerek kérdezgeti, hogy apa miért nem lakik itthon, mikor jön, az olyan megnyugtató lenne? Eközben kereshetnél albérletet, fizethetnél mindent egyedül, társkeresőkön próbálhatod megtalálni a sok perverz között azt a 10% normális férfit... micsoda kiegyensúlyozott élet.

2013. okt. 15. 19:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Most a boldogtalansag-de biztos pozícióból váltok a nehezebb, de tiszta, remelem boldogabb élet felé. Nem leszek többe érzelmi roncs. Megérdemlem a boldogságot en is!

N24

2013. okt. 17. 11:40
 16/16 anonim válasza:
Szerintem adj esélyt a válásnak, a gyermekednek is jobb 2 boldog szülő és 2 mostoha, még akkor is ha nem vagytok együtt!!!(személyes tapasztalat) ha együtt maradtok és folytatódik a stressz, annak a legnagyobb áldozata a közös gyereketek lenne.
2013. nov. 4. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!