Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a bajom? A barátnőmmel kb. fél éve vagyunk együtt. Nagyon boldog vagyok vele, de nemrég el kellett utaznom külföldre pár napra, és mikor visszajöttem nemtudom mi lett velem. Depressziós lettem, és gyomorbajaim is vannak.
Figyelt kérdés
Teljesen kedvtelen vagyok. Ha arra gondolok hogy talizunk, elkezdek émelyegni, fáj a fejem, és ég mindkét karom. De ha már Vele vagyok, akkor nagyon jól érzem magam. Valami nagy baj lehet a fejemmel...2012. szept. 13. 15:47
1/2 anonim válasza:
Hol voltál külföldön?
Ittál ott lévő csapvizet vagy ilyen helyi specialitást?
2/2 A kérdező kommentje:
Igen ittam, meg ettem is. És igen a higiéniás viszonyos is igen alacsonyak voltak... Úgy gondolod összeszedtem valami nyavaját?
2012. szept. 14. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!