Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után boldog kapcsolat?
Figyelt kérdés
Lehetséges e az hogy ha megcsal a párotok, de ő maga mondja el és bánja, és megbocsáltjátok neki, lehet utána boldogság? Nem pár hónapokra, hanem több évekre vagyok kiváncsi.2012. nov. 17. 17:17
1/16 anonim válasza:
Én el tudom képzelni. Azért kell ahhoz gerinc, hogy odaállj a másik elé és bevalld, tudván, hogy vagy megbocsát vagy mehetsz isten hírével.
2/16 anonim válasza:
Elvileg igen, megbocsátanám.
De hogy utána hogy tudnék megbízni benne, mit éreznék amikor elmegy a haverokkal - ez nehezebb kérdés :-(
3/16 anonim válasza:
A helyzettõl függ, de ahogyan magamat ismerem, nem hiszem, hogy megtudnék bocsájtani, és boldog lenni mellette.
4/16 Csivibaba válasza:
Én biztos nem. Az, hogy elmondja, nem változtat semmin. Majd nézzem el Neki a következőnél is, hogy őszinte volt...?
5/16 anonim válasza:
Én nem bocsátanám meg a megcsalást!
6/16 anonim válasza:
Nekem megtették! 15 év kellett rá, hogy , de van hogy előhozakodnak vele, ja már 80 éves vagyok!
7/16 anonim válasza:
Kérdező, szerintem minden további nélkül lehet, ha az adott pár tagjai mindketten így, ezzel a szándékkal állnak a kérdéshez.
8/16 anonim válasza:
Biztos h ott lesz utána a másik fejében a kérdés h vajon mikor teszi meg megint. És sztem erre előbb utóbb rámegy a kapcsolat
9/16 anonim válasza:
Lehetséges.
Meg lehet bocsájtani, nem csak ezt, mást is.
Az egyedüli, ami kizáró ok a jó kapcsolatban, az a lelki vagy testi terror.
10/16 anonim válasza:
Mi 5,5 éve vagyunk együtt. Boldog vagyok vele, és szerintem egy botlás miatt nem dobnám a lehetőségét a további szép éveknek, de a bizalom biztos, hogy megrendülne. De ha többször előfordulna, azt már nem bocsátanám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!