Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért fáj még a megcsalás fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj még a megcsalás fél év után is?

Figyelt kérdés
több mint fél évvel ezelőtt megcsalt és nem vagyunk együtt de még mindig fáj ha rágondolok.

2013. okt. 11. 16:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

Szegénykém, elárulom, hogy öröké fájni fog. Aki azt mondják, hogy "nevetni fogsz rajta", azok hazudnak, vagy csak nagyon sekélyesek. Az igaz, hogy a későbbiekben enyhülni fog a fájdalom, de egy ilyen szintű csalódást sosem fogsz jó poénként felfogni. Túl lehet élni, hidd el. :)

Kitartás!

2013. okt. 11. 16:54
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Nekem 4 év után is fáj.
2013. okt. 11. 16:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most már nem a megcsalás ténye fáj (valójában szívességet tett, mert így megismerhettem a jelenlegi páromat).

De fáj, hogy tönkretette az önértékelésem, hogy megingatta az emberekbe vetett bizalmamat, gyanakvóvá és féltékennyé tett. Fáj, hogy megváltoztatott, és nem a jó irányba. Fáj, hogy más ember lettem. Naív voltam, és álomvilágban éltem. Ezt a világot viszont ő elvette tőlem, maradtak a realitások. Mindezt egy jó numeráért. Őszintén szólva gyűlölöm ezért.z

2013. okt. 11. 17:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

3-as: Én is teljesen ezt érzem. De ha jobban belegondolsz, jó volt abban az álomvilágban élni? Mert nekem nem. Persze, én is "tisztább" ember voltam, mindenkiről csak a jót gondoltam, és így sebezhetőbb is voltam. A lehetősége is több volt annak, hogy nagyon csúnyán kihasználjanak.

Így meg legalább felnőttem. :) Szerencsére én nem lettem se féltékeny, se gyanakvó. De mindig föl vagyok arra készülve, hogy bárhol, bármikor átcseszheti valaki a fejemet. Így talán nem fog olyan nagy arculcsapásként érni.

Szóval az én szemszögemből nézve van ennek jó oldala is. Persze embere válogatja. :)

1-es voltam.

2013. okt. 11. 17:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

4-es. Igazad van, én is látom a pozitívumokat is, engem is felnőttebbé tett a dolog. De mégis, elvett tőlem valamit, amit már nem kaphatok vissza. Ez nekem kb olyan volt, mint amikor a gyerek rájön,hogy a mikulás nem létezik. :)

Ettől függetlenül fontos állomás volt a személyiségem fejlődésében, és összességében többet használt, mint ártott, mégis haragszom még mindig. És ez a harag nem fog elmúlni. A fájdalom igen, de a harag soha.

2013. okt. 11. 17:44
 6/13 A kérdező kommentje:
5nek. nálam ugyan ez csak annyi hogy fájdalom és harag egyaránt meg van még
2013. okt. 11. 17:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Fél év még nem nagy idő a gyászmunkához.

Nekem 1.5 -2 év is kellett,hogy túltegyem magam rajta,és néha tompán még most is fáj 3 év után is...

Aki hamar túlteszi magát,valószínűleg nem szerette az illetőt,valahol jól is jár,mert nem szenved...

Harag, sértettség ,fájdalom, ezeket mind meg kell élni ahhoz, hogy fel tudd dolgozni.

Türelem, és kitartás, csak az idő segít.De a tüske benned marad.Gyanakvóbb, bizalmatlanabb,és féltékenyebb leszel,sajnos.

2013. okt. 11. 18:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát igen!Benne vagy a gyász szakaszaiban.Valakinek sokáig tart,valaki rohan a másikhoz,valaki kérdezi magától,hogy miért tette ezt...Nézd engem 5 éve csalt a tudtommal,fél évig.Kiderült több emberrel is!Ebbe gondolj bele!!! Mert megbukott!De van egy közös gyerkőc és nem találtam megoldást,ha a megkérdezem,hol jár!Úgyis tagadott volna mindent!Csak a gyerekemmel foglalkoztam és amikor kérdezte az akkori 3 éves kislányunk,hogy anya hol van?Könnyezve mondtam,hogy dolgozik!Ez ment fél évig..."anya mindig dolgozik?"!Hogy miért tűrtem?!Mert ha csak egyszer kétszer megbotlik és be is vallja annál jobban szerettem volna!De így iszonyúan meggyűlöltem!Sajnos abban a hiszemben voltam,ha kirakom (már nem bírta az idegrendszerem),hogy mindig az anyáé a gyerek!Hisz a megcsalás nem bűn!Tegnap előtt volt az utolsó másodfokú tárgyalás a gyerekelhelyezésben!És kiütéssel győztem!Ez nekem 5 éves háború volt!Csak nyugi,az ilyeneknek a fagyi mindig visszanyal!Ugyanis olyan nyomorba került,hogy pár hét és mehet az utcára.Összegezve nehogy legyengülj ez miatt!Ez a fájdalom a amit neked okozott,nem te vagy a hibás érte!Elfog múlni hidd el,és új és kemény ember leszel!
2013. okt. 12. 06:45
 9/13 A kérdező kommentje:
azt azért hozzá tenném hogy pasi vagyok, és nem nő
2013. okt. 12. 07:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is "pasi" vagyok!A nő fogadja (be) el.A pasi csak szép szavakkal rakja (be)elhódítja!Ne kínlódj rajta,életből csak egy van,nőből van a több!
2013. okt. 12. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!