Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen megoldás van arra ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen megoldás van arra ha megcsalt a férjem?

Figyelt kérdés
Egyértelmű jelei voltak h. félrelépett egy party alkalmaval, de nem kommunikál semmit az esetről. A kivárásra játszik. Nekem a házasság a hűséget az öszinteséget és a bizalmat jelenti. Ezekután csak a válás jut az eszembe. Tovabbi körülmények melyek nehezítik a helyzetemet, hogy van egy gyerekunk és várandós vagyok.

2013. szept. 23. 12:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%
Ha neked csak a válás jöhet szóba, akkor mi a kérdés?
2013. szept. 23. 12:47
 2/20 anonim ***** válasza:
Szüleid/rokonaid/barátaid vannak? Azok tudnának esetleg segíteni a továbbiakban akár szállással, pénzzel vagy kajával, gyerekruhákkal, akármivel?
2013. szept. 23. 12:49
 3/20 anonim ***** válasza:
40%
Azért ha csak egyszer megbotlott, én biztos, hogy nem a váláson gondolkodnék, hanem mindent megtennék azért, hogy rendbe jöjjön a házasság. Nem borítanék kisgyerek mellett, terhesen egy egész életet egy egyszeri hiba miatt, fájna, de túltenném magam, és magamba is néznék, én mit nem adtam meg neki. Esetleg párterapeuta.
2013. szept. 23. 12:50
 4/20 Kócos boszorkány ***** válasza:
77%

Megbotlott? Ha az ember megbotlik, akkor max. esik egyet orra, nem pedig beleakad a farka más nőbe, pláne úgy, hogy a felesége várandós.

Kérdező, én már ott fennakadtam, hogy külön "partyztok". Az, hogy időnként elmegy a barátaival meginni egy sört, teljesen normális, de akinek családja van, az ne menjen "partyzni". Szerintem.

2013. szept. 23. 12:56
 5/20 anonim ***** válasza:
77%
Mielőtt mindent felborítasz, próbáld meg megbeszélni vele a dolgot. Egyedül nagyon nehéz dolgod lesz, segítségek ellenére is. Utána, ha nincs más megoldás, lépj, de előtte próbáljátok megoldani a gondokat.
2013. szept. 23. 12:58
 6/20 anonim ***** válasza:
2013. szept. 23. 13:01
 7/20 anonim ***** válasza:
65%

Függne az ő viselkedésétől. Ha továbbra sem hajlandó megbeszélni, hárít akkor válnék.

Ha hajlandó róla beszélni, elmondja miért tette, van-e valami gondja a szexuális életünkkel és tenni is akar azért, hogy megoldjuk, akkor adnék neki még egy esélyt.

Párterápia, pszichológus is jó ötlet lehet.

2013. szept. 23. 13:01
 8/20 anonim ***** válasza:
28%

Én nem tudnék vele ágyba bújni úgy, hogy megcsalt a párom főleg úgy, hogy várandós vagyok, játszanak, tombolnak a hormonok.

Én ilyen vagyok. Ha valaki meg tud bocsátani hajrá, de az már sose lesz ugyanolyan és akárhányszor ránéznék eszembe jutna, hogy mással volt a kapcsolatunk alatt.

25/N

2013. szept. 23. 13:06
 9/20 anonim ***** válasza:
15%

Én Istenhez fordulnék segítségért,mer Ő tud segíteni eláraszt a megbocsájtás lelkével.Ha eltudjuk fogadni.

Hiszen esendő bűnös emberek vagyunk valamennyien.:)

2013. szept. 23. 13:08
 10/20 anonim ***** válasza:
79%
2 megoldás van, vagy elfogadod vagy nem. Neked kell dönteni, hogy a büszkeséged megsértése megéri-e, hogy sutba dobj mindent, egy házasságot, sok évet..
2013. szept. 23. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!