Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen megoldás van arra ha megcsalt a férjem?
Megbotlott? Ha az ember megbotlik, akkor max. esik egyet orra, nem pedig beleakad a farka más nőbe, pláne úgy, hogy a felesége várandós.
Kérdező, én már ott fennakadtam, hogy külön "partyztok". Az, hogy időnként elmegy a barátaival meginni egy sört, teljesen normális, de akinek családja van, az ne menjen "partyzni". Szerintem.
Függne az ő viselkedésétől. Ha továbbra sem hajlandó megbeszélni, hárít akkor válnék.
Ha hajlandó róla beszélni, elmondja miért tette, van-e valami gondja a szexuális életünkkel és tenni is akar azért, hogy megoldjuk, akkor adnék neki még egy esélyt.
Párterápia, pszichológus is jó ötlet lehet.
Én nem tudnék vele ágyba bújni úgy, hogy megcsalt a párom főleg úgy, hogy várandós vagyok, játszanak, tombolnak a hormonok.
Én ilyen vagyok. Ha valaki meg tud bocsátani hajrá, de az már sose lesz ugyanolyan és akárhányszor ránéznék eszembe jutna, hogy mással volt a kapcsolatunk alatt.
25/N
Én Istenhez fordulnék segítségért,mer Ő tud segíteni eláraszt a megbocsájtás lelkével.Ha eltudjuk fogadni.
Hiszen esendő bűnös emberek vagyunk valamennyien.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!