Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen megoldás van arra ha megcsalt a férjem?
Milyen egyértelmű jelek? Nem vagy te túl féltékeny? A hormonok hatása...
Vagy inkább kamu kérdés ;)
Nem vagyok féltékeny, soha nem adott okot rá (ezidáig).
Persze Én lennék a legboldogabb ha csak kamu lenne, de sajnos nem így van. Nagyon ki vagyok ahogy ededul maradok bőgőm el magam. Nem bírom dolgozni fel.
Kérdezd meg magadtól!
Látod-e benne az apát a társat,a jó tulajdonságait észre veszed-e?Ha látod,akkor ne hagyd mindezt figyelmen kivül.
Egészében probáld nézni a dolgokat,ne hagyd,hogy a sértettséged mindezt sutba dobja.
Azon kivül az is kérdés,hogy te mennyire szereted?
Mert a szeretet meg tud bocsájtni,az Isten ad erőt hozzá ha kéred.Nem kell annyira komolyan venni magunkat sem.
Ilyen az ember esendő,csetlünk botlunk.
Én azt a tanácsolom,probálj egy picit megnyugodni,és a szívedre figyelni.:)
Milyen egyértelmű jelek? Hazacipelte a nőt az ágyba?
Ha nem voltál ott, nem láttad, ahogy félrek.fél. Ő szerinte nem csalt meg téged, akkor milyen egyértelmű jelekről beszélsz?
Szerintem csak a hormonok játszanak veled.
Vagy megbocsájtasz neki, vagy nem.
Ha úgy érzed, hogy meg tudod bocsájtani neki, ha el tudod véglegesen felejteni, fel tudod dolgozni úgy, hogy soha többé nem gondolsz erre és nem hozod szóba, akkor bocsájtsd meg neki. Persze csak akkor, ha egyetlen egy alkalomról van szó, és amúgy leszámítva ezt a kis hullámvölgyet minden rendben. Ha ezt az utat választod, nyilván egy alapos beszélgetésre van szükség, mindent új alapokra kell helyeznetek és közösen megoldani a problémákat és közösen feldolgozni ezt az hűtlenséget.
Ha viszont úgy érzed, hogy annyira megalázott, akkora hibát vétett ellened és a házasságotok ellen, hogy akármennyire is szeretnéd nem fogod tudni elfelejteni ezt neki, nem fogod tudni megbocsájtani, akkor ne is tedd meg meg. Ha úgy gondolod a férjed alapból egy megbízhatatlan típus, nem hiszel a további hűségében és csak folyton veszekedés és bizalmatlanság lenne a jövőben, akkor add be a válópert.
Bármelyik utat is választod, egy a lényeg. Tiszta szívből azt akarod-e, minden kétséget kizáróan biztos vagy a döntésed helyességében. Mert mindkettőből csak akkor sülhet valami jó ki, ha te úgy akarod.
Szia! Az eseted nagyon hasonlít az enyémre: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Ha érdekel, olvasd el csak az én hozzászólásaimat, ebből kiveheted a folyamatot amin én átmentem. És ha gondolod, írj, szívesen mesélek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!