Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek is a válás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a válás a legjobb megoldás ebben az esetben? (ha egyébként is "megcsalom")

Figyelt kérdés
A férjemmel 15 éve vagyunk együtt, az utóbbi pár évben nincs szex. Ő nem akar. Beszéltünk már erről, küldtem orvoshoz, próbáltam változtatni rajta, de egyszerűen nem kívánja. (előtte sem volt az a nagyon nagy étkű). Válni nem akartunk, szeretjük egymást, nincsenek gondjaink (más téren), a gyerekek és a pénz is összeköt minket. Én még férfiként is szeretem, állítása szerint ő is szeret engem. (Persze nincs már rózsaszín köd). Nem várja el, hogy hűséges legyek. Én pedig már nem is vagyok egy ideje... Nem beszélünk róla, de tudom, hogy tudja. Látszatra őt nem zavarja, attól tartok tényleg nem.. Nekem viszont ez így nem valami jó. Szemétnek érzem magam. Viszont a válást mégsem akarom. Volt már valaki hasonló helyzetben?

2013. márc. 26. 10:30
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
szépen éltek,szeretitek egymást,ott vannak a gyerekek stb. ő nem akar szexelni,nyilván tisztában van vele h akkor te máshol keresed a dolgot. ha zavarná,már elvált volna ő. én mondjuk tuti nem tudnám megcsalni a férjem,de a te helyedben biztosan nem válnék. szemétség vagy sem... ezt nem tisztem nekem megmondani. ha te szemétnek érzed magad,akkor ne lépj félre. a válással csak veszitene mindenki
2013. márc. 26. 10:35
 2/30 anonim ***** válasza:
67%

Ha nem zavarja, h massal fekszel le, akkor szerintem nem szeret igazan. Ha esetleg valami orvosi oka lenne, akkor megprobalna rajta valtoztatni.

Inkabb csak a megszokas, a 15 ev, a kenyelem miatt vagytok egyutt.

2013. márc. 26. 10:35
 3/30 anonim ***** válasza:
71%
Nem válnék...minek...így s mindent megkapsz...max több személytől
2013. márc. 26. 10:42
 4/30 anonim ***** válasza:

Egy idő után nehéz ember lányának elhinni magáról, hogy nő, amikor a férje nem közelít felé nőként. Nem tudom mennyire fog megterhelni, ha vele maradsz, mert a "kudarc" így akkor is a szemed előtt lesz, ha amúgy van szeretőd aki nőként kezel. A helyzet bonyolult ez esetben, okos tanácsot ennyi információból nem lehet adni. Nyilván ha erről meg tudtok egyezni és egyikőtök sem akar, akkor nem kell elválni, ezt a saját belátásotok szerint kell eldönteni, nem mások véleménye alapján.

Orvosnál volt egyébként? Van valami orvosi oka a dolognak? Esetleg pszichés? Hány évesek vagytok?

2013. márc. 26. 10:49
 5/30 A kérdező kommentje:

Nincs orvosi problémája (vagyis nem azzal van a baj, hogy nem jön össze a dolog), hanem nem akar. Pszichológushoz már küldtem, de azt mondta nem megy, nincs baja, egyszerűen ilyen. Volt hogy együtt voltunk, de nem igazán nagy buli úgy, hogy tudom ez neki "teher".

Nem idős még, 44 éves (én 39).

Nem tudom, hogy mennyire szeret még. Más dolgokból úgy érzem, hogy igen, de annyira azért mégsem lehet már oda értem.

Nem tudom mennyire megszokás a házasságunk. Nyilván ez is benne van. Szépen élünk, megvan mindenünk, jó apa, nem veszekszünk (a szex miatt voltak korábban vitáink). Nem akarom felrúgni azt amink van, csak zavar a helyzet.

2013. márc. 26. 10:59
 6/30 anonim ***** válasza:
28%
Nekem úgy tűnik teljesen elhidegültetek egymástól,csak a hosszú idő miatt nem "mertek" lépni.
2013. márc. 26. 11:04
 7/30 anonim ***** válasza:
52%
még nagyon fiatalok vagytok!!! ez nem normális. nem lehet h neki is van más és csak veled nem akar?
2013. márc. 26. 11:08
 8/30 anonim ***** válasza:
72%

De ezt így leültél vele és szemtől szembe megbeszélted? Akármilyen kínos is, de kell erről beszélnetek, mond el, mik az igényeid. Ha valóban szeret, akkor ezen a téren is meg kell próbálnia helyt állni.

Magadba néztél te is? Mi lehet az oka, hogy ennyire nem kíván téged? Adsz magadra? Csinos vagy, ápolt vagy? Nem csinálsz esetleg gúnyt belőle, vagy nem teszel rá olyan megjegyzéseket, amiktől még kisebb lesz az önbizalma?

Mert nagyon nagy bajnak kell ott lenni, ahol egy negyvenes férfi nem akar együtt lenni a feleségével.

Neki nem lehet esetleg szeretője? Vagy nem gyanakszol arra, hogy akár a saját neméhez kezdett vonzódni, vagy más dolgok keltik fel a szexuális érdeklődését?

2013. márc. 26. 11:20
 9/30 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem egy férfi akármennyi idő után is akar szexet, őket ebben az érzelmeik kevésbé befolyásolják.A legtöbb férfitól azt hallom, hogy igazából bárkit...ha kell. Szükséglete kell ,hogy legyen.Ha nincs fizikai akadálya a szexnek, akkor lelki biztosan van. De miért más nővel akar szexelni, akivel nincs együtt 15 éve? Ne mondja senki, hogy a férfiasságát nem sértené, hogy a felesége megcsalja, "jogosan", mert ő semmit ,soha többé nem akar.
2013. márc. 26. 11:23
 10/30 anonim válasza:
Szerintem meg kell először keresni az okot,hogy miért nem közeledik hozzád(más nő,vagy netán megváltozott szexuális beállítottság),aztán kell elgondolkozni a válásról.
2013. márc. 26. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!