Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a válás a legjobb megoldás ebben az esetben? (ha egyébként is "megcsalom")
Ha nem zavarja, h massal fekszel le, akkor szerintem nem szeret igazan. Ha esetleg valami orvosi oka lenne, akkor megprobalna rajta valtoztatni.
Inkabb csak a megszokas, a 15 ev, a kenyelem miatt vagytok egyutt.
Egy idő után nehéz ember lányának elhinni magáról, hogy nő, amikor a férje nem közelít felé nőként. Nem tudom mennyire fog megterhelni, ha vele maradsz, mert a "kudarc" így akkor is a szemed előtt lesz, ha amúgy van szeretőd aki nőként kezel. A helyzet bonyolult ez esetben, okos tanácsot ennyi információból nem lehet adni. Nyilván ha erről meg tudtok egyezni és egyikőtök sem akar, akkor nem kell elválni, ezt a saját belátásotok szerint kell eldönteni, nem mások véleménye alapján.
Orvosnál volt egyébként? Van valami orvosi oka a dolognak? Esetleg pszichés? Hány évesek vagytok?
Nincs orvosi problémája (vagyis nem azzal van a baj, hogy nem jön össze a dolog), hanem nem akar. Pszichológushoz már küldtem, de azt mondta nem megy, nincs baja, egyszerűen ilyen. Volt hogy együtt voltunk, de nem igazán nagy buli úgy, hogy tudom ez neki "teher".
Nem idős még, 44 éves (én 39).
Nem tudom, hogy mennyire szeret még. Más dolgokból úgy érzem, hogy igen, de annyira azért mégsem lehet már oda értem.
Nem tudom mennyire megszokás a házasságunk. Nyilván ez is benne van. Szépen élünk, megvan mindenünk, jó apa, nem veszekszünk (a szex miatt voltak korábban vitáink). Nem akarom felrúgni azt amink van, csak zavar a helyzet.
De ezt így leültél vele és szemtől szembe megbeszélted? Akármilyen kínos is, de kell erről beszélnetek, mond el, mik az igényeid. Ha valóban szeret, akkor ezen a téren is meg kell próbálnia helyt állni.
Magadba néztél te is? Mi lehet az oka, hogy ennyire nem kíván téged? Adsz magadra? Csinos vagy, ápolt vagy? Nem csinálsz esetleg gúnyt belőle, vagy nem teszel rá olyan megjegyzéseket, amiktől még kisebb lesz az önbizalma?
Mert nagyon nagy bajnak kell ott lenni, ahol egy negyvenes férfi nem akar együtt lenni a feleségével.
Neki nem lehet esetleg szeretője? Vagy nem gyanakszol arra, hogy akár a saját neméhez kezdett vonzódni, vagy más dolgok keltik fel a szexuális érdeklődését?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!