Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a válás a legjobb megoldás ebben az esetben? (ha egyébként is "megcsalom")
Szóval már elvagytok,mint két párhuzamos a végtelenben,ami úgysem találkozik.
Én szerintem ez így nem élet és főként nem házasság,legyetek tisztességesek! egymással szemben és öntsetek tiszta vizet a pohárba.
2. Vagyok. Remelem nem bantottak meg!
Lehet, h jol eltek, jo apa etc. De szex nelkul ket barat vagy testver vagytok. 44 evesen meg kivannia kellene az egyuttleteket, nem oregember!
Nezd, ha neked igy jo, akkor folytassatok!
Tulajdonkeppen mi zavar annyira, h megihlette a kerdest?
Jóban, rosszban együtt. Így működhet csak egy jó házasság szerintem. Most épp rossz van, tehát segítened kell neki, vagy utánajárni, mi az igazság.
Utána lehet lépni.
Nekem van egy olyan gyanúm, hogy a férj is máshol keresi a boldogságot.
Ezért kerüli a témát, ezért nem akar róla beszélni, mert megoldja ő csak épp nem veled...
Esetleg egy tényfeltáró őszinte beszélgetés sokat segíthet.
Beszéltünk már róla kismilliószor. De nekem az sem megoldás, hogy végül csak azért velem van mert "nyaggatom". Ennek így sincs értelme.
Nem mondom hogy a világ legjobb nője vagyok, de adok magamra, sportolok, szeretek öltözni.
Mi zavar? Hát hogy nem kellek neki. És nem érdekli, hogy van más az életemben. Szerintem ez minden feleséget zavarna. Ettől olyan semminek érzem magam.
Ugyanakkor ott van az összes többi dolog, amiért jó vele lenni. Annyira kár lenne felrúgni, és nem is biztos hogy én is jól járnék. A gyerekeim életét is felborítanám.
Ez a kettősség emészt fel.
Ezért szeretlek titeket, nőket.
Van más az életedben, de neked áll feljebb. Kihozod úgy, hogy te vagy az áldozat, közben te kúrsz félre. Nem semmi.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!