Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek is a válás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a válás a legjobb megoldás ebben az esetben? (ha egyébként is "megcsalom")

Figyelt kérdés
A férjemmel 15 éve vagyunk együtt, az utóbbi pár évben nincs szex. Ő nem akar. Beszéltünk már erről, küldtem orvoshoz, próbáltam változtatni rajta, de egyszerűen nem kívánja. (előtte sem volt az a nagyon nagy étkű). Válni nem akartunk, szeretjük egymást, nincsenek gondjaink (más téren), a gyerekek és a pénz is összeköt minket. Én még férfiként is szeretem, állítása szerint ő is szeret engem. (Persze nincs már rózsaszín köd). Nem várja el, hogy hűséges legyek. Én pedig már nem is vagyok egy ideje... Nem beszélünk róla, de tudom, hogy tudja. Látszatra őt nem zavarja, attól tartok tényleg nem.. Nekem viszont ez így nem valami jó. Szemétnek érzem magam. Viszont a válást mégsem akarom. Volt már valaki hasonló helyzetben?

2013. márc. 26. 10:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Szóval már elvagytok,mint két párhuzamos a végtelenben,ami úgysem találkozik.

Én szerintem ez így nem élet és főként nem házasság,legyetek tisztességesek! egymással szemben és öntsetek tiszta vizet a pohárba.

2013. márc. 26. 11:30
 12/30 anonim ***** válasza:

2. Vagyok. Remelem nem bantottak meg!

Lehet, h jol eltek, jo apa etc. De szex nelkul ket barat vagy testver vagytok. 44 evesen meg kivannia kellene az egyuttleteket, nem oregember!

Nezd, ha neked igy jo, akkor folytassatok!

Tulajdonkeppen mi zavar annyira, h megihlette a kerdest?

2013. márc. 26. 11:33
 13/30 anonim ***** válasza:

Jóban, rosszban együtt. Így működhet csak egy jó házasság szerintem. Most épp rossz van, tehát segítened kell neki, vagy utánajárni, mi az igazság.

Utána lehet lépni.

2013. márc. 26. 11:34
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
Döntsd már el, hogy ki vagy a kamu sztoriba?:DD
2013. márc. 26. 11:51
 15/30 anonim ***** válasza:
12-Mi van ha pont az asszony nem akar a fazonnal együtt lenni, a fazon meg állandóan kotor a nő után? erre miért nem gondoltok? mert hogy az esetek több mint 80%-ában ez van-még 15 évnél hosszabb házasságban is:)
2013. márc. 26. 11:53
 16/30 anonim ***** válasza:

Nekem van egy olyan gyanúm, hogy a férj is máshol keresi a boldogságot.

Ezért kerüli a témát, ezért nem akar róla beszélni, mert megoldja ő csak épp nem veled...

Esetleg egy tényfeltáró őszinte beszélgetés sokat segíthet.

2013. márc. 26. 11:58
 17/30 A kérdező kommentje:
Azt mondja nincs neki más. Már arra is gondoltam, hogy esetleg meleg, de azt mondja nem. Egyszerűen nem akar szexet. Én hiszek neki mindkét dologban (lehet azt mondjátok naiv vagyok)
2013. márc. 26. 12:46
 18/30 A kérdező kommentje:

Beszéltünk már róla kismilliószor. De nekem az sem megoldás, hogy végül csak azért velem van mert "nyaggatom". Ennek így sincs értelme.

Nem mondom hogy a világ legjobb nője vagyok, de adok magamra, sportolok, szeretek öltözni.

2013. márc. 26. 12:49
 19/30 A kérdező kommentje:

Mi zavar? Hát hogy nem kellek neki. És nem érdekli, hogy van más az életemben. Szerintem ez minden feleséget zavarna. Ettől olyan semminek érzem magam.

Ugyanakkor ott van az összes többi dolog, amiért jó vele lenni. Annyira kár lenne felrúgni, és nem is biztos hogy én is jól járnék. A gyerekeim életét is felborítanám.

Ez a kettősség emészt fel.

2013. márc. 26. 12:52
 20/30 anonim ***** válasza:
34%

Ezért szeretlek titeket, nőket.

Van más az életedben, de neked áll feljebb. Kihozod úgy, hogy te vagy az áldozat, közben te kúrsz félre. Nem semmi.:D

2013. márc. 26. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!