Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek is a válás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a válás a legjobb megoldás ebben az esetben? (ha egyébként is "megcsalom")

Figyelt kérdés
A férjemmel 15 éve vagyunk együtt, az utóbbi pár évben nincs szex. Ő nem akar. Beszéltünk már erről, küldtem orvoshoz, próbáltam változtatni rajta, de egyszerűen nem kívánja. (előtte sem volt az a nagyon nagy étkű). Válni nem akartunk, szeretjük egymást, nincsenek gondjaink (más téren), a gyerekek és a pénz is összeköt minket. Én még férfiként is szeretem, állítása szerint ő is szeret engem. (Persze nincs már rózsaszín köd). Nem várja el, hogy hűséges legyek. Én pedig már nem is vagyok egy ideje... Nem beszélünk róla, de tudom, hogy tudja. Látszatra őt nem zavarja, attól tartok tényleg nem.. Nekem viszont ez így nem valami jó. Szemétnek érzem magam. Viszont a válást mégsem akarom. Volt már valaki hasonló helyzetben?

2013. márc. 26. 10:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
és ha megcsalna , elválnál, vagy mit éreznél? szervezz be neki egy prostit, úgy hogy ő ne tudja hogy a hölgyike az,kiváncsi lennék hogy mit mondana..
2013. márc. 26. 13:25
 22/30 anonim ***** válasza:
56%

Nem szabad, hogy a férjed tudja a mellélépéseid...amiről nem tud, az nem fáj..

ahogy öregszenek az emberek, bizony kezdik meggyűlölni egymást.pár év múlva előjönnek a mai, nem lereagált sérelmek.

Ha Te már ide írsz, akkor qrva nagy a baj.

Egyébként nem vagy szemét, csak lelkiismeretfurdalásod van.Borzasztó lehet így élni.

mindenki volt, van, vagy lesz hasonló helyzetben.

aki az ellenkezőlét állítja, az ufo.

2013. márc. 26. 13:28
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
18+19-Szerintem ha legközelebb kamukérdést inditasz, akkor azt okosabban tedd. Másrészről, meg ha valakivel kapcsolatban felmerül benned kérdés, azt jobba tennéd ha az adott személytől egyenesen megkérdeznéd, és nem kamukérdést inditanál:DD
2013. márc. 26. 13:30
 24/30 anonim ***** válasza:
55%

Egyértelmű, hogy nem vagytok egymáshoz valók, hiszen ez régebben is probléma volt kettőtök között.

Hidd el, hogy nem éri meg az anyagiak miatt feláldozni az egész életed. Egy életed van és olyan rövid, te meg fiatal vagy még ahhoz, hogy így kelljen élned.

Hidd el, hogy fogsz találni olyan férfit, aki minden vágyad kielégíti és boldogan élsz majd tovább.

Persze, hogy a gyerekeket is figyelembe kell venned, de a gyerekek ha kirepülnek a családi fészekből, akkor mi lesz? Ráadásul így milyen példát mutatsz a gyerekeidnek? Hogy inkább élsz boldogtalanul, más után vágyakozva, vagy rendszeresen félrelépsz, ahelyett, hogy tovább lépnél? Nehogy azt hidd, hogy ezt hosszú évekig titokban tudod csinálni, a gyerekek sem hülyék és lesz rá alkalom bőven, hogy lebukj, akkor mit fognak gondolni az anyjukról?

Nem kell, hogy rosszul érezd magad, hiszen természetes igényed van a férjeddel szemben, amit ő képtelen teljesíteni. A megoldás: válás.

2013. márc. 26. 13:46
 25/30 anonim ***** válasza:

Ja, az még lemaradt, hogy bátrabbnak kéne lennie a legtöbb nőnek, mert inkább szenvednek, minthogy tényleg változtassanak az életükön, ami szép lassan tönkreteszi őket.

Addig kell keresgélni és tovább lépni, amíg meg nem találod a tökéletes partnert. Utána hátra lehet dőlni.

2013. márc. 26. 13:48
 26/30 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy kamu kérdés? Sajnos van ilyen. Szerintem sem normális dolog. De pont vele/velünk van ez.
2013. márc. 26. 13:57
 27/30 A kérdező kommentje:
Ezek a kérdések is felmerültek benne, hogy mit szólnának hozzá. vagy mit érzékelne ebből az egészből vagy mit fognak. (még amúgy kicsik 8 és 6 évesek) Itthon nem látnak semmi rosszat. Ha más lenne a helyzet, akkor könnyebben elválnék.
2013. márc. 26. 14:00
 28/30 anonim ***** válasza:
Hogy érzed, inspiráló vagy számára nőként?
2013. márc. 28. 17:06
 29/30 anonim ***** válasza:
Meleg a férjed.
2013. jún. 14. 22:56
 30/30 anonim ***** válasza:

Látom régi a kérdés, de hátha megvan még Neked.

Gyerekek most olyan korban vannak, hogy könnyebb nekik kicsivel feldolgozni, ha MOST elváltok. A dackorszaknak bőven vége, de még a tinikor sincs olyan túl közel! Ez sokat számít. Nehogy az legyen, hogy javában benne vannak a tinikorban és akkor borul a bili és akkor váltok, mert hidd el az nehéz lesz a gyerekek viselkedése miatt.

Hidd el a gyerekek előbb rájönnek a hűtlenségedre, mint hiszed! 9 évesen én is rájöttem, hogy Apa és Anya közt nincs minden rendben, mert Apa nem foglakozik annyit Anyuval stb, de szerencsére Ők meg akarták oldani és a mai napig együtt vannak!

Jelenlegi helyzet nálunk szülőktől távol: Én párom is 22 éves és 3 havonta, ha akar szexelni... Én is a szakításon gondolkodom, mert nem csak ez a baj. Elhanyagol amúgy is, és soha az életbe nem akar babát, de én igen! Mi sem illünk össze. Én 25/N vagyok, de Te sem vagy öreg! Fiatal vagy még, megtalálod életed párját! :)

2013. szept. 23. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!