Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jövünk ki a férjemmel, rengeteg a meddő vita. Melyik a kevésbé rossz megoldás szerintetek? (7 hónapos babánk van)
Nehéz kérdés...
Nem lehet, hogy ez csak egy feszültebb időszak az életetekben? A gyerekvállalás sokaknál próbára teszi a kapcsolatot, de lehet, hogy még helyre lehet hozni. Azt kéne tisztázni, hogy szeretitek-e még egymást. Mert ha a válasz nem, akkor én a helyetekben válnék inkább. De csak ha már tényleg azt érezném, hogy már nem szeretem.
Attól nem lesz sérült egyetlen gyerek sem, ha a szülei nem szeretik egymást. Legfeljebb csak akkor, ha állandó a kiabálás, veszekedés.
Menjetek el egy család pszichológushoz, ha anélkül nem tudjátok rendbe hozni a házasságotokat.
Régóta tart már ez az állapot?
Tudod, hullámvölgyek mindig vannak... nem lehet hogy csak átmeneti ez a helyzet? Esetleg túlterheltek vagytok és ki kellene kapcsolódnotok kettesben?
Jobb minél hamarabb, hogy a gyerek fel se tudja fogni, hogy most ti mit csináltok. :/
Gyerektartást még így is kell majd fizetni és senki sem hanyagolhatja el a saját vérét.
Nekem a szüleim hol nagyon boldogok voltak, hol meg veszekedtek. De amúgy mindig szerették egymást, csak néha rosszul :(
Azt nem mondom, hogy semmiben nem sérültem, de sokkal rosszabb lett volna, ha apám nem marad velünk, mert minket gyerekeket mindig nagyon szeretett.
Ha 7 hónapos a babátok, akkor ez egy személyes krízis is lehet mindkettőtök részéről, az is lehet hogy mindkettőtöknek saját magával van baja, és azt kellene megoldani, de ezt te jobban tudod. A gyereknek mindkettőtökre szüksége van, attól sérülne, ha ezt nem kapná meg.
Azt nem értem, hogyha két embernek nem egyezik az értékrendje, igényeik, ízlésük, és amúgy nem szeretik egymást, akkor mi a lóf@sznak vállalnak gyereket EGYÜTT? Ami azért nem olyan, hogy "megnézzük mi lesz, aztán legfeljebb hazaköltözöm".
Ezt azelőtt gondoltad volna végig mielőtt vállaltad a gyereket, most már tessék megoldani a problémákat, az a minimum, hogy legalább megpróbálod!!!
Ilyen szülői attitűddel a gyerek lehet így is úgy is sérült lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!