Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jövünk ki a férjemmel, rengeteg a meddő vita. Melyik a kevésbé rossz megoldás szerintetek? (7 hónapos babánk van)
A baba miatt csak még jobban felerősödnek az ellentétek,ez az egyik legnehezebb időszak egy házaspár életében(főleg,hogyha közben még friss házasok vagytok).
Én úgy vallom,hogyha valaki összeházasodik,akkor legalább félig vegye komolyan ezt az örökké szöveget,és KÜZDJÖN a házasságáért(sokan azt hiszik,hogy innentől nem kell küzdeni a kapcsolatukért,pedig igazán csak a házasságban kell),és ne akarjon az első hullámvölgyben a bíróságra szaladni.Szerintem egy próbát megér,főleg,hogyha még szereted a párod(nem feltétlenül a szerelemre gondolok). Nehéz lesz,de kitartást!
Nem haragszom. Én sem vagyok abortuszpárti, védekezni is lehet. Ha meg már így alakult, mert van ilyen, no meg nyilván valamiért összeházasodtatok, és gondolom nem azért mert pisztolyt tartottak a fejetekhez (tehát nem utálhattátok egymást oly nagyon), akkor ahogy előző is írta, félig meddig komolyan kéne venni a jóban rosszbant, főleg ha már gyerek is van. A mai fiatalok mindig mindennek a könnyebbik végét ragadják meg. Nem tudom a részleteket, bizonyára unod, hogy mindig csak Te akarod megoldani a problémákat, de érdemes lenne a másik oldalt is meghallgatni, mert nem csak Te vagy ebben a a kapcsolatban.
Szinte semmit nem írtál a problémáról, honnan tudjuk, hogy nem valami apró "koszos zokni miért nincs a szennyesben" sztori ihlette a kérdést. Főleg, hogy a babás nők amúgy is érzékenyebbek ilyesmikre, hiszen hónapok óta nem alszanak, akár csak a férjük. Ilyenkor minden probléma megoldhatatlannak tűnik.
A 15:59-esnek
1.Már nem vagyunk 20 évesek, nem kell a mai fiatalok duma
2.A másik személyiségét átlátni, nem könnyű, és sok idő
3.A kapcsolat elején, a rózsaszín ködben, az ember könnyen átsiklik az ellentéteken, és lehet, hogy azt érzi, hogy minden elnézhető, még az is, ha teljesen különbözik a másiktól. Később ez megváltozik
4.Nem vagyok házisárkány, és nem a koszos zokni szokott lenni a probléma, attól, hogy nem részletezem, még általánosságban lehet válaszolni
5.Képzeld csak el, tudom mi az a védekezés, nem vagyok felelőtlen, de mondjuk úgy, ha a babának indián nevet kellett volna adni, lehetett volna „Szakadt Koton” is.
6.Meghallgatnám a másikat, ha hajlandó lenne bármi értelmeset is mondani, arról, mi is van a lelkében.
7.A gyerekemért feláldoznék mindent, még bevállalom azt is, amit anyukám, hogy egész életében boldogtalan volt apám mellett, a kérdésem arra irányult, hogy a babának mi a legjobb, nem pedig nekem/nekünk a párommal.
Köszönöm a válaszokat, és ne pontozzátok le már egymást semmi értelme, én sem teszem:)
Azért jöttetek anno össze mert van bennetek valami közös. Valamilyen értékrendetek egyezik.
Erre építsetek.
Ezen felül meg kell tanulnotok kommunikálni egymással.
Mivel ide is te írtál ebből gondolom te lehetsz nyitottabb.
Párodnak is meg kell tanulnia, hogy számodra érthető módon mondja el, hogy mit szeretne.
Egy újabb személy (gyerek)meg csak bonyolítja a kapcsolatotokat.
Lehet, hogy nem vagy 20 éves, de úgy viselkedsz, úgyhogy ezt inkább nem reklámoznám.
Amúgy meg ne ferdíts, normális ember akkor vállal gyereket, ha biztos a dolgában, hogy a fenébe derülhet ki olyan dolog gyerekvállaláskor, hogy nincs azonos értékrend meg hasonlók?
Blablabla.
Akkor is felelőtlen vagy, így gyereket vállalni badarság. De nekem mindegy, ki hogy cseszi el az életét. Csak mikor az én adómból nyomják a gyerektartást a felelőtlen szülők miatt, akkor tudnék érdekes dolgokat művelni a szülőkkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!