Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme még folytatni egy kapcsolatot egy megcsalás után?
egyetértek az első válaszolóval
szokták mondani hogy kutyából nem lesz szalonna...még ha el is lehetne felejteni a dolgot és újra kezdeni ismét megtörténne..sztem. több párnál láttam már ezt, megbocsájtás..újra félrelépés..semmi értelme...csak magát kínozza az ember
ha a férjem ilyet tenne biztosan elválnék...hiába szeretem, szeretném és nagyon fájna de nem tudnék többet hozzá sem érni...
Nincs semmi információ. Te tudod, hogy miért történt, hogy történt. Egy alkalom? Rendszeres? Kivel? Utána mi történt? Hogy viszonyultok egymáshoz? Mi köt össze?
Magyarul, van olyan eset, hogy én inkább próbálkoznék. Pl. ha házas lennék, gyerekkel, és ha szeretnénk egymást a történtek ellenére is. De mondjuk húszon párévesen, ha nincs közös gyerek, akkor nem biztos, hogy próbálkoznék.
Távoli rokon családban még egy gyerek is "becsúszott". Hatalmas botrányt és két havi különélést követően kapott még egy esélyt a férj aki azóta kétszer bukott le de a később született két gyerek miatt már nehéz lett volna elzavarni és megélni. Most pár hete a férfi lépett le mert elege van a 3 plusz egy gyerekből és "új életet akar kezdeni"!
-
Férfiként azt mondom, tisztességes férfi nem csalja meg a párját de nem is lenne képes rá ha igazán szereti.
Ha megtörtént akkor mindkettő hiányzik, a szerelem és a tisztesség is.
Nagyon minimális az esélye annak, hogy ilyen helyzetben folytatnám...
Jól át kell rágcsálni, hogy miért is történt a megcsalás, illetve azt hogy én szeretem-e őt, és ő szeret-e a megcsalás ellenére...
Mindenféle megcsalás rosszul esik, és megalázást jelent a megcsalt félnek, de azért nem mindegy pl, hogy azért csalták meg, mert kiábrándultak belőle, vagy mert a párja túl kíváncsi, esetleg rámászott egy ledér nő, amikor becsípett a munkahelyi bulin...
Ha azért történt a megcsalás, mert rájött rosszul választott és eltávolodott a párjától, nem tartja vonzónak, akkor nincs értelme folytatni, úgyis szakítás lesz. (Persze alattomos dolog, hogy nem a megcsalás előtt szakított, de mindegy.)
Ha a kíváncsiság vezérelte, vagy rámásztak, akkor esetleg lehet még esélyt adni a kapcsolatnak, de a megcsalónak sokat-sokat kell bizonyítania...
Mondok egy példát!
Van egy régi osztálytársam, Anita. Ő a férjével gyerekkora ismerik egymást. 16 évesen jöttek össze. Anitának a férje (Tibi) volt az első, és ahogy tudom az egyetlen... Tibi nagy csajozós kamasz volt, de azt mondta, elég volt neki, és amikor összejött Anitával, onnantól nem csajozott. 22 évesen házasodtak. Nem tudom azóta mi van velük, hogy vannak egymással. Anita biztos nem fog félrelépni, ő nem az a fajta, nem is egy nagy szenvedélyes típus, inkább az a lényeg neki, hogy legyen mellette valaki.
És Tibi?
Az esküvőjükön azt mondta Anita, hogy reméli, hogy előtte kicsajozta magát, és nem lesz megcsalás soha...
Na de mi van, ha Tibi mégis...?
Azért mi így 30-on túl beláthatjuk, hogy teljesen más egy kamaszkori csajozás, mint a későbbi párkapcsolat...
Ha Tibi ráun Anitára, mert az elhanyagolja a kapcsolatukat, és Tibi inkább keres titokban barátnőt... Nos akkor Tibi is egy alj, mert nem volt képes előbb szakítani, mindenesetre a lényegen nem változtat, a kapcsolat eleve elromlott, kár folytatni. ebben a verzióban nem a megcsalással kezdődtek a problémák...
De mi van, ha Tibi a munkahelyi jutalomvacsorán felüt a garatra, nincs teljesen magánál, és rámászik a titkárnő? Vagy ha magánál van, de kíváncsi, és ha már úgy alakult, hagyja, hogy rámásszon az a szingli anyuka, aki már jó ideje nyomul rá?
Mindeközben semmi baja Anitával, őt nem hagyná el, imádja...
Nos ilyen esetben is csúnya dolog a megcsalás, de ilyenkor azért nem kellene egyből a szakításra gondolni.
Tibinek Anita előtt végülis csak kislányokkal volt dolga. Gyakorlatilag az nem tekinthető kapcsolatnak... Most engedett a kíváncsiságának...
Hát ha bizonyítja, hogy nem azért van mert nem szeretni Anitát, és a jövőben nem fog ilyet tenni, akkor azért lehetne folytatni... én azt mondom...
Tehát Kérdező! Az okokat kutasd! De a valódi okokat, tényleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!