Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Sikerült már valakinek külföld...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült már valakinek külföldre költözni kisgyerekkel? Gyerekem apjával szétmentünk, bölcsis gyerekünk van. Új férjem külföldön él, bejelentett munkája van ott és ingatlana. Hogyan tudok kimenni a kisgyerekemmel, hogy a férjemmel családban éljünk?

Figyelt kérdés

Apuka nem egyezik bele, hogy kimenjünk. Én felajánlottam hogy minden évben 2 hónapot vele élhet és skype-on hetente többször beszélhetnek.

Lehetséges kimennem?

Valakinek sikerült már?

2013. okt. 7. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
30%

Már küldtem neked linket hogy milyen szabályok vannak ha valaki gyerekkel külföldre akar menni.

Semmit nem veszítesz ha kérsz a gyámügytől engedélyt, vagy bíróságra kerül az ügyed. Volt rá példa, hogy nem az apa javára döntöttek. Ha meg azt mondják, te menj, a gyermek marad az apjával, akkor eldöntheted. Mész vagy maradsz. Ha maradsz akkor a gyerek továbbra is veled marad. Nem a gyámság feletti jogot veszted el, csak 2 lehetőség elé állítanak.

Olvasd el a linket, hogy mik a lehetőségeid.

[link]

2013. okt. 11. 11:41
 52/78 A kérdező kommentje:

Jó olvasni, hogy vannak még igazi, jó apák!!

A férjem is ilyen :)

2013. okt. 11. 11:42
 53/78 A kérdező kommentje:
Kedves 51#, nagyon köszönöm a bíztató szavakat. Mindenképp élni fogok vele, csak beszerezzük a papírokat, amik szükségesek!
2013. okt. 11. 11:44
 54/78 anonim ***** válasza:
68%
Remélem a volt férjed is ilyen és nem hagyja,hogy elvegyék tőle a gyerekét!
2013. okt. 11. 11:45
 55/78 A kérdező kommentje:
Ő nem ilyen, mert nem akart családot velünk.
2013. okt. 11. 12:01
 56/78 A kérdező kommentje:
Én is megértem , de a magam érdeke nyilván fontosabb, mint az övé , ez evidens.
2013. okt. 11. 12:30
 57/78 anonim ***** válasza:
5%

Vegul is utolso, igazad van. A gyereknek nyilvan az az erdeke, hogy egy boldogtalan anya meg egy apa nevelje, akik egyutt elni nem tudnak, ahelyett, hogy egy teljes csaladban none fel, a boldog anyja mellett, mikozben az edesapjaval is tartana a kapcsolatot. Hat igen. Igazad van....

Kerdezo, add be a kervenyt. De elotte akar be is mehetnel a gyamhivatalba es vazolhatnad a helyzetet. En is ezt tettem - mi mar kint elunk :) Mellesleg mivel pici gyerekrol van szo, szinte biztos, hogy melletted dont a hivatal.

2013. okt. 11. 12:52
 58/78 anonim ***** válasza:
26%
Amugy kedves apuka, az igazan jo szulo a gyermek erdekeit nezi. Marpedig ma Magyarorszagon sok jora nem szamithat a jovoben sem egy gyerek. Tobb lehetoseg, nyugodtabb elet varja kulfoldon -egy-ket kiveteltol eltekintve- mint amire Magyarorszagon lehetosege lenne.
2013. okt. 11. 12:58
 59/78 anonim ***** válasza:
43%

HA boldog az anya, boldog a gyerek is. Főleg ha kicsi.

Egy anya nem ok nélkül van egyedül egy kis gyerekkel. Nem hiszem hogy egy nő arra vágyna hogy apa nélkül nevelje a gyerekét. Én szorítok!

2013. okt. 11. 12:59
 60/78 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem is kedves kérdező, mindenki megérdemel egy második esélyt a boldogságra! Sok sikert!
2013. okt. 11. 13:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!