Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült már valakinek külföldre költözni kisgyerekkel? Gyerekem apjával szétmentünk, bölcsis gyerekünk van. Új férjem külföldön él, bejelentett munkája van ott és ingatlana. Hogyan tudok kimenni a kisgyerekemmel, hogy a férjemmel családban éljünk?
Apuka nem egyezik bele, hogy kimenjünk. Én felajánlottam hogy minden évben 2 hónapot vele élhet és skype-on hetente többször beszélhetnek.
Lehetséges kimennem?
Valakinek sikerült már?
Köszönöm!
Volt már példa rá, hogy valakinek sikerült?
Kéthetente van a láthatás.
Igen, en kulfoldre költöztem a gyerekemmel.
Meg tudod oldani a kéthetenkenti lathatast?
Ő utálja az apákat:
Hogy állapodtatok meg a láthatásba?
Mindig pontosan viszi és kihasználja a rendelkezésére álló időt?
Szerintem a gyámhatóság mindenképpen figyelembe fogja venni, hogy a férjed kint él. Próbáld meg. Apuka mi a francnak lépett le a kisgyerek mellől? Szülés után nem volt akkora buli mi? Most meg itt sajnálja mindenki. Nem hiszem, hogy a kérdező szülés után olyat tett volna, amiért magára kell hagyni egy kisgyerekkel. De sajnáljátok csak szegény apukát. Egy semmirekellő sz.házi, aki békésebb vizekre evezett. Azt se érdemelné meg az ilyen, hogy a gyerekét egyszer is lássa.
Hú de haragszok. Persze majd a kérdező fog egész életében apukához alkalmazkodni, apuka meg megszabja neki, hogy hol és kivel élhet. Na nehogy így legyen már.
Még egyszer mondom, menj el a gyámügyre, miután kerestél egy családjogi ügyvédet.
A válasz 16%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.
Az apa meg a férj, társ két külön szerep. Lehet jó apa a rossz férj is. Meg kell oldani a kapcsolattartást.
Nem sikerült, a bíróság az apa javára döntött.
3 éve volt a per, gyerek 7 éves volt. A láthatást havonta tudtam volna biztosítani. A fiunkat nem kérdezték meg.
Nekem mondjuk nem volt kint férjem, csak fix munkám lett volna.
Amúgy nem akarom támadni a kérdeződ, de van egy kb 2,5 éves gyereke és már elvált és újra férjhez ment. Gondolom nem tegnap ismerte meg a férjét, tehát nem nagyon rázta meg a válás.
EU-n kívülre mennénk, évente 1, de hosszabb alkalom a megoldott, akár több hónap.
Nem utálom apukát meg a férfiakat.
Úgy gondolom kaphatnék az élettől egy második esélyt, mert rosszul alakult a párkapcsolatom.
Apuka látogatja kislányát, viszont amikor megismerkedtem a férjemmel, anyagi helyzetre hivatkozva egyből a minimumra csökkentette a gyerektartást. Pedig nincs rászorulva. Ennyit a jóindulatról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!