Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Sikerült már valakinek külföld...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült már valakinek külföldre költözni kisgyerekkel? Gyerekem apjával szétmentünk, bölcsis gyerekünk van. Új férjem külföldön él, bejelentett munkája van ott és ingatlana. Hogyan tudok kimenni a kisgyerekemmel, hogy a férjemmel családban éljünk?

Figyelt kérdés

Apuka nem egyezik bele, hogy kimenjünk. Én felajánlottam hogy minden évben 2 hónapot vele élhet és skype-on hetente többször beszélhetnek.

Lehetséges kimennem?

Valakinek sikerült már?

2013. okt. 7. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
81%
Bocsánat: szóval ha csak évente 1x tudod biztosítani a láthatást, nem fogja engedélyezni a bíróság.
2013. okt. 7. 16:55
 32/78 anonim ***** válasza:
36%

húzd be kicsit a csőbe.

állj elé azzal, hogy ok, ha nem egyezik bele a te általad kért dologba, akkor otthagyod neki a gyereket.

kíváncsi lennék mit mondana, mert tuti nem vállalná.

csak gyökérkedni akar. eléggé tipikus.

2013. okt. 7. 16:57
 33/78 anonim ***** válasza:
77%
Remélem nem arabországba mész el?
2013. okt. 7. 18:07
 34/78 anonim ***** válasza:
33%
Eszedbe ne jusson 32-es hozzászóló felelőtlen ötletét megfogadni, mert élesre töltött revolvert adnál ezzel az exférjed kezébe, és elképzelhető, hogy bosszúból tényleg elperelné a gyereket tőled.
2013. okt. 7. 19:39
 35/78 anonim ***** válasza:
29%

A 34-es hozzászólását se nagyon vedd készpénznek!

Mennyit foglalkozott eddig a gyerekkel?

Nem hinném, hogy egy átlag férfi csak úgy elperelne egy gyereket. Gyávábbak és életképtelenebbek annál!

Úgyhogy igenis megjátszanám, amit írtam. Különben is tapasztalatból mondom. Közeli ismerősömmel szemétkedett a volt párja a gyerek elhelyezésével kapcsolatban. Mikor felhozta ezt a dolgot egyből elkezdett szabódni, és beleegyezett a lánynak kedvezőbb dolgokba.

Szóval ennyi.

2013. okt. 7. 20:43
 36/78 anonim ***** válasza:
2013. okt. 7. 21:12
 37/78 anonim ***** válasza:
Ismerek férfit aki évekig pereskedett a lányáért (4-5 évig). Nem olyan ritka.
2013. okt. 7. 22:19
 38/78 anonim ***** válasza:
29%

Viktoria von Bourbon Parma (lánynevén Gy.) 8 éves volt, amikor az anyja elvált az apjától, és kivitte a gyereket Hollandiába. A kislány egyszerre vesztette el az apját és a hazáját. Most aranyba-gyémántokba fürdetik, és azt hiszi szegény, hogy pótolhatja azt, amit nem kapott meg annak idején. Az anyját legszívesebben...de ez büntetendő. Én nem ülök egy önző állat miatt sem.

Ezt akarod tenni! Tönkrevágni a kölyködet?! Ha az apja nem engedi, akkor nem teheted meg. Ennyi.

2013. okt. 8. 08:07
 39/78 anonim ***** válasza:
8%

Utolsó, mekkora baromságot irtal, egyszerűen eszméletlen. Tényleg ennyire hulye vagy, vagy csak utálod azt, aki a gyerekének jobbat akar?

Egy nyolc eves gyereknek meg fogalma nincs arról, hogy mi a haza, az az egyik. A masik, ha valaha is voltál Hollandiában, netán éltél ott amit erősen kérlek, akkor tudnád, hogy a "szerencsétlen" gyerek sokkal jobb körülmények koze került minden lehetséges értelemben, mint amilyenben valaha magyarorszagon lehetett volna es most itt meg véletlenül sem az anyagiakat értem.

A kicsi agyaddal biztosan nehéz zt megérteni, hogy a normalis szulo a gyerek érdekeit nézi. A gyereknek a nyugodt, biztos környezet az érdeke. Az anyját meg ne vedd szadra, hiszen nem is ismered, a sajátomat szidni inkabb, ha mindenképpen kell valakit, o nevelt ilyen agyatlannak.

2013. okt. 8. 09:23
 40/78 anonim ***** válasza:
47%

"Ő utálja az apákat: "

Bocsánat, de helyesbíteném a gondolatodat. Nem az apákat utálom általánosságban, hanem a semmirekellő sz.r alakokat, akik még válás után is sakkban akarják tartani a gyerekük anyját. Értem én apuka szempontjából is a problémát, csak nem tartom jogosnak, hogy miután orrba szájba csalta terhes asszonykáját, majd otthagyta, mi a jó fenéért nem engedi el teljesen. Annak a kicsinek is jobb lenne egy ilyen nélkül.

Tudod nekem erről szól az életem, nem 20 évesen lila ködbe nézem az embereket. Nem tudom ugyan hogy hány éves vagy, de az tuti, hogy nagyon keveset tapasztaltál még az életben.

Szóval üzdök apukával, mert egy idióta kretén, aki nem együttműködni akar, csak keresztbe tenni ott ahol tud. A kérdező esetében is ezt látom. A lecsökkentett tartásdíj, mert a kérdező kapcsolatot mert kezdeni egy másik férfival, az erőfeszítés, amivel el akarja lehetetleníteni a kérdező házasságát, szánalmas. Ez tényleg nem más mint bosszú, vagy rosszindulat.

Aki a terhes feleségével ezt tudja tenni, no meg a gyerekét születése körül el tudja hagyni, az évekkel később ne jöjjön már azzal, hogy én vagyok az apák gyöngye, mert ez nem igaz. Szánalmas csatározás.

Amúgy van az ismeretségi körömbe olyan, ahol anyukának nem adok igazat. Anyuka dobta ki, majd a láthatást minimalizálta, holott a nézeteltéréseken kívül nem történt semmit. Nem lehet ilyenkor egy JÓ apát büntetni. Nem apák és férfiak ellen vagyok, de a konkrét esetben ez a férfi nem érdemli meg, hogy apának hívják.

2013. okt. 8. 09:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!