Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma lehet, ha nincs bejelentett munkahely?
Igen, ez lehet probléma. Ha emellett a lakhatásod sem biztos, és az apa is akarja a gyerekeket, akkor meg főleg ciki a helyzet.
Hány évesek a gyerekek? Hol éltek, kinek a tulajdona, esetleg közös? Ki marad, ki megy, stb.? A férj bevétele milyen? A gyerekekkel való viszonya?
Ha a lakhatást sem tudod megoldani, akkor igen.
A feketemunkáért kapott pénzt a bíróság nyilván nem nézi. Ha a férjed nagyon akarja a gyerekeket, akkor így jó esélyei vannak.
A lakhatással nincs gond, én megyek albérletbe a gyerekekkel. Ebbe belement a férjem is.
Hogy ő mennyire regeszkodik a gyerekekhez? Első körben arra gondolt, hogy válasszuk szét a gyerekeket, de erről szerencsére lebeszéltem.
Én csak 6 órában dolgozom, ő pedig elég későn jár haza. A gyerekek még kicsik ovisak és idén indul a suli.
havi 350.000 Ft azért elegendő...
persze, ha a férjem elborul, akkor ezek szerint teljesn mindegy az összeg, még akkor is ha a havi bevételeimből a feketén kapott munnkabér a legkevesebb :(
Próbálj meg vele megegyezni. Azért ha belegondol, hogy a másik lehetőség az, hogy megkapja a gyerekeket úgy, hogy későig dolgozik, rá hárul minden, hogy a gyereknek legyen fehér blúza az ünnepségre, tornacipője ha kiszakadt, ha beteg valamelyik akkor otthon maradni, elvinni az orvoshoz úgy, hogy közben a másik kettőt is megoldja, akkor nem biztos hogy nagyon érdemes cirkuszolni.
Mind a kettőtöknek jobb a békés megoldás, esetleg tegyél engedményeket, hogy nem fogsz ragaszkodni a kéthetente hétvégéhez, hanem ha nincs a gyerekeknek programja és előre szól, akkor más időpontban is elviheti őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!