Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült már valakinek külföldre költözni kisgyerekkel? Gyerekem apjával szétmentünk, bölcsis gyerekünk van. Új férjem külföldön él, bejelentett munkája van ott és ingatlana. Hogyan tudok kimenni a kisgyerekemmel, hogy a férjemmel családban éljünk?
Apuka nem egyezik bele, hogy kimenjünk. Én felajánlottam hogy minden évben 2 hónapot vele élhet és skype-on hetente többször beszélhetnek.
Lehetséges kimennem?
Valakinek sikerült már?
Felőlem annyiszor jöhetne ő is hozzánk ahányszor neki tetszik.
De azt gondolom nem lenne korrekt, hogy azért mert egyszer rossz férfi mellett voksoltam, ne kapjak még 1 esélyt a boldogságra.
A gyerekem kicsi, mellettem a helye. Nem akadályozom apuka kapcsolattartását és a jó viszony fenntartását, ellenben az ő áskálódásaival, csak mert én boldog vagyok. Ez így sehogy sem jó.
Tudod mi a félelmem? Az, hogy ha elindítok egy kérelmet, mi van, ha apa is igényt tart a gyerekre?
Úgy értem elsülhet úgy, hogy nekem azt mondják, menjek Isten hírével a férjemmel, a gyerek meg marad Mo.-n apukánál?
A gyerek nélkül sehova nem megyek!!! Eszembe sem jutna itthon hagyni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!