Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pedig mi egy álompár voltunk. Hogy kaphatnám vissza az életem?
36 éves férj vagyok van egy 35 éves gyönyörű feleségem és négy gyönyörű egészséges gyermekünk. Tizenhat éve házasodtunk össze. Talán túl korán? A feleségem gyengesége és a hiszékenysége miatt egyszer félrelépett. Elém állt és bevallotta, hihetetten rossz volt. De úgy gondoltam nem tudok nélküle élni. De ettől kezdve megrendült a bizalmam feléje. Teltek az évek és nagyon jól megvoltunk. KB két éve megromlott a viszonyunk, néha a pénz, gyerekek, nagyon sokat kellet dolgoznom hogy megéljünk.
Aztán jött egy barátnő, aki elvitte társaságba, sülve-főve együtt voltak. Mivel nagyon szép a feleségem igen sok pozitív visszajelzést kapott, és ez annyira megtetszett neki hogy engem elhanyagolt. Rákérdeztem dolgokra de úgy éreztem nem mond igazat. Másokkal beszélte meg a gondjait, msn-zet egy sráccal. Elkezdtem nyomozni utána, letöltöttem egy pirogit ami mindent megjegyez a gépen ami történik. Aztán rákérdeztem dolgokra és most teljes a káosz lehet hogy válunk. Tudom hogy nagyon csúnya dolog amit tettem de nem akartam újból átélni amit egyszer már átéltem. Szeretném visszakapni a feleségem de már nem bízik bennem.
Pedig nem vagyok közömbös számára. Mit tegyek?
Szerintem csak azt tudod csinálni, hogy elengeded, de ne haragudj rá. hát nézd, ha én tiltott úton járnék, és a párom megérezné, de nem vagyok vele őszinte és ezért nyomoz, nem haragudnék rá. Hiszen jogosan tette, nem igaz?
Az alapvető probléma az, hogy nagyon korán kerültetek össze, és tényleg nem volt ideje elég férfit megismerni ahhoz, hogy értékelni tudjon téged. Van akinél ez nem probléma, van akinél igen. Én most 31 éves vagyok, de mostnara jöttem rá, hogy minden eddigi kapcsolatomra szükség volt ahhoz, hogy tudjam mit keresek, és mit szeretnék kapni a másiktól, és hogyan kell értékelni a férfiak különböző viselkedését, minek van jelentősége és minek nincs. A feleséged ezeket a dolgokat csak hallomásból ismeri, csak a barátnők beszámolóiból "ismeri" a férfiakat. Valószínű más férfiak máshogy udvarolnak neki mint te, máshogy viszonyulnak hozzá, és neki mindez új. nem tudja megkülönböztetni, mi a valós és mi csak a "meg akarlak dugni" szöveg. A feleséged sajnos eljutott oda, hogy most van itt az ideje, hogy prászor jól pofára essen. Más ezen 25 éves koráig esik át, hát neki nem volt lehetősége, ezért most fogja megtenni.
Úgy látom, hogy ha még a gyerekekre való tekintettel együtt maradnátok, előbb-utóbb ez a dolog újra kijönne rajta, szóval szerintem hagynod kell. Te ha megfeszülsz sem tudod pótolni az ő ballépéseit. Szerintem inkább legyél a barátja, ha meg tudod tenni. Ha nem veszekedtek, akkor a gyerekek sem sérülnek annyira.
Szóval ha külön tudtok költözni, esetleg válás nélkül is, akkor ajánld fel neki, hogy menjen külön, éljen ahogy tetszik neki. Te is ahogy neked tetszik. Szerintem csak akkor tudod visszakapni, ha elengeded, és megvárod amíg magától visszajön. És ne felejtsd el, nem a bizalomról van itt szó, ez csak duma :) tudja hogy pofátlan volt veled, ezt biztos bánja, és ezért támad azzal, hogy nem bízik benned a nyomozás miatt.
ja, és ez az egész nem a te hibád. Nem arról van szó, hogy te nem vagy jó férj, vagy jó pasi. Ennek semmi köze ehhez. Arról van szó, hogy nem ismerte ki a pasikat mielőtt hozzád ment. Lehetnél te Brad Pitt is, akkor is ez történne. Sajnálom.
Sok sikert!
Én nem hívnám papucsnak. Fontos alapelvem: Ne uralkodj senkin, és sekinek se hagyd, hogy uralkodjon rajtad.
Mért nem olvasod el abban a regényben, amit írtam, hogy mit csinált az "Apu", mikor 3 gyerekkel otthagyta a felesége, mert a feleség többet várt az élettől, mint a GYEREKGONDOZÁS. És aztán a legnagyobb fiú is összehozott egy gyereket, aki aztán nem kellet az anyjának, így még azt is odavette. Van ilyen. A nőknek nem mindig elég a konyha meg a szülőszoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!