Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Pedig mi egy álompár voltunk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pedig mi egy álompár voltunk. Hogy kaphatnám vissza az életem?

Figyelt kérdés

36 éves férj vagyok van egy 35 éves gyönyörű feleségem és négy gyönyörű egészséges gyermekünk. Tizenhat éve házasodtunk össze. Talán túl korán? A feleségem gyengesége és a hiszékenysége miatt egyszer félrelépett. Elém állt és bevallotta, hihetetten rossz volt. De úgy gondoltam nem tudok nélküle élni. De ettől kezdve megrendült a bizalmam feléje. Teltek az évek és nagyon jól megvoltunk. KB két éve megromlott a viszonyunk, néha a pénz, gyerekek, nagyon sokat kellet dolgoznom hogy megéljünk.

Aztán jött egy barátnő, aki elvitte társaságba, sülve-főve együtt voltak. Mivel nagyon szép a feleségem igen sok pozitív visszajelzést kapott, és ez annyira megtetszett neki hogy engem elhanyagolt. Rákérdeztem dolgokra de úgy éreztem nem mond igazat. Másokkal beszélte meg a gondjait, msn-zet egy sráccal. Elkezdtem nyomozni utána, letöltöttem egy pirogit ami mindent megjegyez a gépen ami történik. Aztán rákérdeztem dolgokra és most teljes a káosz lehet hogy válunk. Tudom hogy nagyon csúnya dolog amit tettem de nem akartam újból átélni amit egyszer már átéltem. Szeretném visszakapni a feleségem de már nem bízik bennem.

Pedig nem vagyok közömbös számára. Mit tegyek?

2009. nov. 7. 23:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Doglott ugy...Engedd el a nejed.Ennyi gyerek mellett,kevesebb penzbol kotve hiszem,hogy lesz kedve szorakozni.A kuszob alatt kuszik majd vissza.
2009. nov. 7. 23:20
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezert felesleges lenne elvalnotok, nem? Beszeljetek meg a dolgokat, ott van a 4 gyerek!

Beszelgessetek, de ne veszekedjetek!!! Kerdezd meg tole, hogy mit szeretne, mi a gondja-baja.

Mondjuk azt egyeltalan nem ertem, hogy miert nem bizik meg benned, amikor o lepett felre es o sms-ezett massal?!

2009. nov. 7. 23:21
 3/16 anonim ***** válasza:
43%

Vagy te vagy tul jo, vagy elege lett az otthonletbol. Mert gondolom nem dolgozik ennyi gyerek mellett, ugye? Elvagyott otthonrol.

Amugy te egy jo embernek tartod magadat? Most oszinten, mondd meg. Te nem leptel felre? Te mindig rendes voltal?

Ha elvaltok es te jol keresel, a 4 gyerekre mennyi gyerektartast fogsz fizetni? Rohog a markaba szerintem. Gondolom a hazat is otthagyod nekik.

2009. nov. 7. 23:24
 4/16 anonim ***** válasza:
70%
Itt vagy meg kerdezo?
2009. nov. 7. 23:37
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy látom, ez a helyzet még menthető. És meg is kell menteni. Magatok miatt is, de a gyerekek miatt mindenképpen.

Ezek szerint 20 évesen házasodtatok, és nem volt alkalmatok kiélni bizonyos önmegvalósító hajlamokat. Valamilyen bölcs könyvből írtam ki ezeket a sorokat: "Mindenkinek el kell követni a saját hibás lépéseit, megküzdeni a maga küzdelmét, megcsalódni a maga csalódásait, megtapasztalni a saját bőrén a maga tapasztalatait."

Nagyon jó lenne elolvasnotok Elizabeth Clare Prophet : Lélektársak és Ikerlángok c. könyvét. Szó vam benne egy álompárról, akik nagysikerű színészek voltak, szépek, imádnivalók, és mégis csőd. Talán ti jobban tudnátok venni az akadályokat mint ők.

Aztán majd egy másik könyvet is tudnék javasolni, aminek a címe: Radikális megbocsátás, írója Colin C. Tipping.

Legyetek egymással óvatosak, hogy a harag napjaiban nehogy az indulatok közepette a kelleténél is több fájdalmat okozzatok egymásnak.

Ha jelenleg egyedül vagy, tehát a feleségedben még nincs meg a visszatérés szándéka, akkor duplán törődj a gyerekekkel, töprengj, hogy mi kellene másképp tenned mint eddig, és "csak várj, mint a bölcs szerelmes, aki tudja, hogy úgyis visszatérnek hozzá".

Addig is egy kis gyorssegély: [link]

És még: Danielle Steal:Apu

2009. nov. 7. 23:41
 6/16 anonim válasza:
89%
Bocsika,de elárulnád a progi nevét,amit letöltöttél a gépre ? Hasonló gondom van mint neked.
2009. nov. 8. 06:55
 7/16 anonim ***** válasza:
63%
Mikről beszélgetett a sráccal pontosan?Csak a gondjait beszélte meg vele,vagy volt más is?
2009. nov. 8. 08:47
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
Valami hiányozhat a feleséged életéből, ilyenkor szokott előjönni az ilyen "nem élte ki magát amikor kellett volna" viselkedés, és most pótol. Beszélgetnetek kellene, de őszintén, mert nyilvánvaló, hogy valami hiányérzete van. Az biztos, hogy előbb-utóbb visszatérne hozzád, már csak azért is, mert akármilyen szép, 4 gyerekkel akkor se fog tudni új életet kezdeni, és amikor erre rádöbben, akkor fogja majd fel, hogy mit tett. De inkább beszéljetek, biztos lehet segíteni a gondon, lehet, hogy csak belefásult az életébe, hiányzik neki a romantika, az izgalom, és akármennyire is szuperanyu, azért nem hiszem, hogy ilyen fiatalon kielégítené ez a szerep, főleg, hogy mások is megnézik. Lehet, hogy ez a baja, hogy otthon meg már csak a "mami", más szemében meg dögös nő. Ne add fel, derítsd ki, hogy mi hiányzik neki, amit máshol keres!
2009. nov. 8. 09:37
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
Ha nagyon igyekszel, mert látszik, hogy nagyon igyekszel, akkor rendbe lehet hozni a kapcsolatotokat! Ne add fel! A 4 gyerek a bizonyíték, hogy titeket egymásnak szánt az élet! Az ember csak akkor vállal ennyi gyereket, ha a kötelék nagyon biztos és szoros. Ne csüggedj!
2009. nov. 8. 09:46
 10/16 anonim ***** válasza:
83%
4 gyerek... fogadjátok őszinte gratulációmat! Én is csak arra tudok gondolni, hogy megunta az otthoni anya szerepet, és szeretett volna kicsit kiszakadni belőle, úgy érezni magát mint 20 évesen. Üljetek le és beszélgessetek, miután a gyerekek lefeküdtek aludni, így nem zavarhat meg senki és semmi. Illetve a gyerekeknek is jobb ha nem hallanak olyanokat, amitől a kis agyuk "kattogni" kezd. Mond el neki, hogy tudod hogy hülyeséget csináltál, de úgy érzed még menthető lenne a házasságotok, legalább a gyerekek miatt próbáljátok meg még egyszer. Adjatok neked, és neki is pár percet, amiben kifejtitek, hogy mi nem működik már szerintetek, utána keressetek rá közösen megoldást. Pl, hogy két hetente vagy havonta egyszer elmehet "bulizni" és ezért cserébe egy másik napon te is kapsz kimenőt. Avagy többet jártok el együtt kirándulni, vagy szórakozni. Este pizzázni vagy bowlingozni egyet (bár nem tudom milyen idősek a gyerekek). Szerintem ez a bizalom most már mindkettőtök feléről hiányzik, de ezért fölösleges lenne egy életet feladni. Legalább próbáljátok meg helyre hozni!!!
2009. nov. 8. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!