Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pedig mi egy álompár voltunk. Hogy kaphatnám vissza az életem?
36 éves férj vagyok van egy 35 éves gyönyörű feleségem és négy gyönyörű egészséges gyermekünk. Tizenhat éve házasodtunk össze. Talán túl korán? A feleségem gyengesége és a hiszékenysége miatt egyszer félrelépett. Elém állt és bevallotta, hihetetten rossz volt. De úgy gondoltam nem tudok nélküle élni. De ettől kezdve megrendült a bizalmam feléje. Teltek az évek és nagyon jól megvoltunk. KB két éve megromlott a viszonyunk, néha a pénz, gyerekek, nagyon sokat kellet dolgoznom hogy megéljünk.
Aztán jött egy barátnő, aki elvitte társaságba, sülve-főve együtt voltak. Mivel nagyon szép a feleségem igen sok pozitív visszajelzést kapott, és ez annyira megtetszett neki hogy engem elhanyagolt. Rákérdeztem dolgokra de úgy éreztem nem mond igazat. Másokkal beszélte meg a gondjait, msn-zet egy sráccal. Elkezdtem nyomozni utána, letöltöttem egy pirogit ami mindent megjegyez a gépen ami történik. Aztán rákérdeztem dolgokra és most teljes a káosz lehet hogy válunk. Tudom hogy nagyon csúnya dolog amit tettem de nem akartam újból átélni amit egyszer már átéltem. Szeretném visszakapni a feleségem de már nem bízik bennem.
Pedig nem vagyok közömbös számára. Mit tegyek?
Ezert felesleges lenne elvalnotok, nem? Beszeljetek meg a dolgokat, ott van a 4 gyerek!
Beszelgessetek, de ne veszekedjetek!!! Kerdezd meg tole, hogy mit szeretne, mi a gondja-baja.
Mondjuk azt egyeltalan nem ertem, hogy miert nem bizik meg benned, amikor o lepett felre es o sms-ezett massal?!
Vagy te vagy tul jo, vagy elege lett az otthonletbol. Mert gondolom nem dolgozik ennyi gyerek mellett, ugye? Elvagyott otthonrol.
Amugy te egy jo embernek tartod magadat? Most oszinten, mondd meg. Te nem leptel felre? Te mindig rendes voltal?
Ha elvaltok es te jol keresel, a 4 gyerekre mennyi gyerektartast fogsz fizetni? Rohog a markaba szerintem. Gondolom a hazat is otthagyod nekik.
Én úgy látom, ez a helyzet még menthető. És meg is kell menteni. Magatok miatt is, de a gyerekek miatt mindenképpen.
Ezek szerint 20 évesen házasodtatok, és nem volt alkalmatok kiélni bizonyos önmegvalósító hajlamokat. Valamilyen bölcs könyvből írtam ki ezeket a sorokat: "Mindenkinek el kell követni a saját hibás lépéseit, megküzdeni a maga küzdelmét, megcsalódni a maga csalódásait, megtapasztalni a saját bőrén a maga tapasztalatait."
Nagyon jó lenne elolvasnotok Elizabeth Clare Prophet : Lélektársak és Ikerlángok c. könyvét. Szó vam benne egy álompárról, akik nagysikerű színészek voltak, szépek, imádnivalók, és mégis csőd. Talán ti jobban tudnátok venni az akadályokat mint ők.
Aztán majd egy másik könyvet is tudnék javasolni, aminek a címe: Radikális megbocsátás, írója Colin C. Tipping.
Legyetek egymással óvatosak, hogy a harag napjaiban nehogy az indulatok közepette a kelleténél is több fájdalmat okozzatok egymásnak.
Ha jelenleg egyedül vagy, tehát a feleségedben még nincs meg a visszatérés szándéka, akkor duplán törődj a gyerekekkel, töprengj, hogy mi kellene másképp tenned mint eddig, és "csak várj, mint a bölcs szerelmes, aki tudja, hogy úgyis visszatérnek hozzá".
Addig is egy kis gyorssegély: [link]
És még: Danielle Steal:Apu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!