Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek? Benne maradnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? Benne maradnátok egy rossz kapcsolatban, vagy beadnátok a gyereket a bölcsibe 1 évesen?

Figyelt kérdés
Amikor a gyerek 2 éves lesz, vissza tudok menni dolgozni, de addig a GYED nem elég, hogy megéljünk ketten.
2013. szept. 21. 19:05
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Óh te 9-es, te ősanyák példaképe, te, aki 3 gyermeknek adtál életet, könnyel és vérrel felnevelted őket annyi lemondás árán... Állítsunk szobrot neked, amely zarándokhely lenne nekünk, gyarló földi halandóknak, akik töredékét sem teszik le az asztalra annak, amit te. Te ősanyák példaképe, te aki kioktatsz bennünket... Boruljunk hát le előtted, hisz ahogy dicsőíted magad az biztosan nem ok nélküli...

A zseni gyerekeidnek is mutasd már meg milyen stílusban írogatsz... Szerintem büszkék lesznek az ő szuperanyujukra.:) Kíváncsi lennék, hogy ők hány %-ot adnának neked.

2013. szept. 22. 21:07
 32/46 anonim ***** válasza:
0%
Mi baj van a stílusommal? Mindenkihez úgy szólok, ahogy kell. Hogy érezze, hol a helye.
2013. szept. 22. 21:16
 33/46 anonim ***** válasza:
91%

"Mindenkihez úgy szólok, ahogy kell. Hogy érezze, hol a helye."

Ha TE tudnád, hol a helyed, egy pisszenést sem szólhatnál.

Minden kérdést szétoffolsz, úgy van neked három gyereked, ahogy nekem pónilovam.

2013. szept. 22. 22:09
 34/46 anonim ***** válasza:
0%

Hol láttál engem offolni? Kétlem, hogy én voltam. Van annál jobb dolgom is. Csak nem tudsz mit a fejemhez vágni, mert tudod, hogy ezt a vitát rég én nyertem. :)

A gyermekeimet meg aztán igazán nem kell belekeverned a hisztis személyeskedésedbe.

2013. szept. 22. 23:58
 35/46 anonim ***** válasza:
84%

Végig úgy reagálsz, mint egy hisztis tinédzser. Ez nem személyeskedés, hisz nem ismerlek, ez tény.

Felőlem hidd azt, hogy igazad van, hidd azt, hogy vannak gyerekeid, hidd azt, hogy nem vagy őrült. Azt csinálsz, amit akarsz. Ha az a hobbid, hogy minden kérdéshez odaböffentesz egy olyan véleményt, amit direkt arra szánsz, hogy lepontozzanak, csak tessék. Csak ne a "gyerekeid" lássák kárát. Ki akarna egy percet is külön tölteni egy ilyen elbűvölő anyától.

2013. szept. 23. 00:20
 36/46 anonim ***** válasza:
0%

Pontosan te vagy itt a hisztis tinédzser, hiszen olyan dolgokkal támadsz, amikről egyrészt fogalmad sincs, másrészt nem az eredeti, kérdéshez fűzött kommentemhez tartozik.

Persze, tudom, hogy nagyon szemet szúr itt a többségnek, ha valaki jobban csinál valamit, mint ők. De higgyétek el, engem hidegen hagynak a támadásaitok, a gyermekeimet is csak azért fűztem hozzá egy kommentemhez, hogy érezzétek, hol a helyetek. Az itteni kommentelők (és a kérdező) egy éves koráig se bír nevelni egy gyereket, én hármat indítottam és segítettem a siker útján. Jobban értek ehhez, mint ti.

2013. szept. 23. 11:14
 37/46 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de mégis hogy jössz ahhoz hogy én nem tudom nevelni a gyerekemet? Ismered a gyerekem? Írtam róla valamit? NEM!

A férjemmel van bajom, ehhez a gyerekneveléshez semmi köze! Mégis miből szűrted le, hogy nem vagyok jó anya???

Ha meg TE csak azt érted el az életben, hogy szültél 3 gyereket, akkor tök jogos hogy az ő eredményeiket a magadénak állítod be.

A többieknek köszönöm a választ. Beszéltem a védőnővel és a bölcsi vezetőjével, azt javasolták hogy várjam meg amíg a lányom stabilan jár és átállunk a napi 1 alvásra, akkor már könnyebb lesz neki a bölcsiben. Ez szerintük még 3-5 hónap. Az még belefér.

2013. szept. 23. 12:44
 38/46 anonim ***** válasza:
0%

Drága, szerinted nincsen köze ennek a gyerekneveléshez? Arról nyavalyogsz, hogy nem kapsz a férjed pénzéből könyvet meg túró rudit, ezért inkább lepasszolod az önálló életre még képtelen gyerekedet, visszamész dolgozni. Ellesz majd a kislány a rossz hírű bölcsődében, imádni fogja! Te meg sipirc vissza munkába, rögtön szülés után, mert megteheted!

Ha majd felnevelsz RENDESEN egy gyermeket, rájössz arra, hogy az ő sikereik a legnagyobb öröm egy szülő számára, és érdem is, hisz ő indította el a gyereket az úton, és támogatta végig.

2013. szept. 23. 15:11
 39/46 A kérdező kommentje:
És mégis, szerinted mikor lesz "önálló életre" képes? 20-22 évesen? Addig maradjak vele otthon?
2013. szept. 23. 15:14
 40/46 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván nem. De ha te azon agyalsz, hogy tudnád lepasszolni akkor, mikor még beszélni sem tud, akkor nem lehetsz mintaanya.
2013. szept. 23. 16:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!