Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Benne maradnátok egy rossz kapcsolatban, vagy beadnátok a gyereket a bölcsibe 1 évesen?
Mitől rossz a kapcsolat?
Ver téged, erőszakos, iszik? Vagy egész nap horgászik és nincs otthon?
visszamennék dolgozni
eddig én csak olyan gyerekkel találkoztam, aki imádta a bölcsit. az egyik konkrétan bőg, amikor az anyja el akarja hozni du,
Csak azért maradnál a rossz kapcsolatban, hogy ne kelljen visszamenni dolgozni? Nem kéne a gyerekkel takarózni, egy egy éves gyereknek az égvilágon semmi baja nem lesz a bölcsiben. Más nyugati országokban pár hónapos koruktól ott vannak, mégis teljes értékű emberek válnak belőlük.
Szóval valami jobb érvet kéne kitalálnod... Akik nem bírnak lépni a szar kapcsolatból, mindig a gyerekkel indokolják.
Már érdeklődtem, elég rossz híre van a bölcsinek. Alányom még nem jár, nem beszél, emiatt aggódok érte.
És igen, szerettem volna 2 évet itthon lenni vele. Dolgoztam előtte 12 évet, nem érzem magam emiatt ingyenélőnek és nem takarózok a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!