Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Benne maradnátok egy rossz kapcsolatban, vagy beadnátok a gyereket a bölcsibe 1 évesen?
Maximum GYED-et kapok, nem élősködök rajta. De ő úgy gondolja, hogy a gyed + csp a gyereknek jár, így neki nem kell rá költenie.
Nem a túró rudi hiányzik, de néha jól esne valami "luxus": fodrász, új ruha, kozmetikus, egy könyv, egy mozi. De ő mindenre nemet mond, mert ő dolgozik én meg itthon ülök. A gyed-ből meg nem merek költeni magamra, mert ha beteg lesz a gyerek ő nem fogja megvenni a gyógyszert, mondván hogy ott a gyed meg a csp, az a gyereké, ha én elb..szom marhaságokra akkor így jártam.
A gyerekkel, háztartással semmit nem segít, így előfordul néha hogy nincs elmosogatva amikor hazaesik. Nem azt mondom, hogy ő mosogasson el (bár ez sem lenne túl nagy kérés sztem), hanem hogy ne ordibáljon velem ha 1 órával később teszem meg. 5 percet nem volt még kettesben a gyerekével, nem etette meg, nem fürdette meg.
Ja, és ő is mérnök, ettől még egy nulla emberileg.
Igaz, én voltam olyan hülye hogy szültem neki, ezt nem vitatom. Nem is voltak illúzióim, tudtam hogy a nagy része rám marad. De erre azért nagyon nem számítottam :-(
Még jobban megérteném, ha csak szimplán naiv lennél. De könyörgöm, magad írod, hogy tudtad, hogy ez lesz, hogy főként magadra hagyatkozhatsz, és mégis gyereket szültél neki? Nem nagy dicsőség tudatosan fejjel menni a falnak...
Mit vártál, ha már előtte is ilyen volt? Vannak pasik, akikből a gyerekvállalás után jön elő ez a himsoviniszta hozzáállás, de elég ritka, ráadásul nálatok ez már előtte is megvolt...
Hát no comment, női logika! Akkor élvezd!
Ha te ezt szűrted le, akkor hülye vagy.
Azt tudtam, hogy nem fog hajnalban kelni a gyerekhez, hogy nem fog mosolyogva pelenkázni meg hányást törölni.
De a házimunkát korábban feleztük, szó nélkül elmosogatott, vacsorával várt ha hosszú napom volt, nem hagyta szana-szét a ruháját, nem jött be sáros lábbal stb.
Az anyagi részét pedig megbeszéltük előtte, nem is egyszer. Kiszámoltuk mennyi lesz a tgyás, gyed, mennyit kell költeni a gyerekre, mennyit teszünk félre és mernnyi marad szórakozásra. Mondta hogy szeretné ha csinos maradnék, ha nem gubóznék be, eljárnék a barátnőimmel, eljárnánk együtt gyerek nélkül. Ebből semmi nem lett, és nem miattam.
"mondjátok csak, ti letettetek annyit az asztalra, mint én?"
Miért, te mit tettél le? A gyerekeid teljesítménye nem a tied.
Hát itt a bibi: már az is sokat sejtető lehetett, hogy tudtad előre, nem fog majd felkelni a gyerekhez. A többi már következett egymásból.
Lehülyézhetsz nyugodtan, de kettőnk közül nem én vagyok szarban. Bocsánat, hogy ki merem jelenteni, én ilyen ostoba helyzetbe nem keverednék. Nem hiszek benne, hogy az ilyesminek nincs előjele, legfeljebb az illető nő nem akar róla tudomást venni.
Én tudom, mit várhatok a páromtól, és nem ezt, amit te kaptál a tiédtől.
Szüleidhez nem tudsz egy évre haza költözni? Te kapnád ugyan úgy a gyedet meg a családit és a gyerektartást. És akkor mégis otthon tudsz még maradni egy évet.
Ilyen kapcsolatban meg semmi képen sem maradnék benne, mert akkor nem tudnék felhőtlen boldog lenni a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!