Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért kell váláskor azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell váláskor azt felhánytorgatni, hogy "X gyermekkel ajándékoztalak meg"?

Figyelt kérdés
Ez egy igen hülye érv. Ráadásul azt az ajándékot egy az egyben én fizettem magamnak, ha tudtam volna előre, hogy ez az ÉN ajándékom, hát inkább veszek egy jó sportkocsit.
2013. aug. 21. 20:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Gyerek jobb esetben közös döntés eredménye. Így te i megajándékoztad ugyan úgy azzal a gyerekkel mert nélküled ugyan úgy nem lenne.
2013. aug. 21. 20:15
 2/13 anonim ***** válasza:
62%

Azért, mert egyes nők azt képzelik, hogy a gyerek az ÖVÉK. Holott csak a testet adták neki, azt is csak felesben.

Az ilyen nők váláskor nagyon szeretnek minél nagyobbat belerúgni a másikba. A fent említett (undorítóan rosszindulatú) mondat mellett szoktak ilyenek szerepelni:

- mert én odaadtam neked a lányságomat,

- mert én elpazaroltam rád az ifjúságomat,

-mert nekem köszönheted, hogy dr-professzor-fő-művezető (stb.)lettél...

- mert miattad lettem kövér stb.stb.

2013. aug. 21. 20:30
 3/13 A kérdező kommentje:

20:30

Te ismered az én asszonykámat?

Igen, miattam lett kövér és slampos. miután megajándékozott engem a gyerekekkel. Gondolom szellemileg is miattam épült le, nem azért, mert 7 év alatt egyszer sem láttam könyvet a kezében..

2013. aug. 21. 20:33
 4/13 anonim ***** válasza:
30%

Tényleg komolyan egybe te fizetél a gyerekért...

Nyilván te a nagy lexikont olvasgatod, megérdemlitek egymást, nagyképű hímsoviniszta.

2013. aug. 21. 20:41
 5/13 anonim ***** válasza:
36%
Nem hiszem, h a kérdező áldozott fel mindent a közös gyerekekért: az alakját, a karrierjét, a szabadidejét. Ha nem, akkor könnyen beszél.
2013. aug. 22. 07:06
 6/13 anonim ***** válasza:
52%
Pfff jajjj felaldozas..... Egy no elso sorban maga miatt vallal gyermeket, osztonbol.... Es utana a parjanak.... En is szultem erdekes nem maradtam kover pedig 20kg-ot hiztam... 2* is...Erdekes nem teher a gyerek neveles, tudok olvasni, tudok viselkedni, nem aldozatot vallaltam :/ elvezem minden percet, dolgozom, de van idom a csaladomra kepes vagyok fozni es arra is h a ferjem 12 ev utan is imad :)) rosszul vagyok az ilyen megnyilvanulasoktol, amit elfelejtettem az en hasam sem mar a regi, csikos stb... Nem vagyok topmodell de 35evesen buszke vagyok arra h a 170centimhez 54kg vagyok, annyi mint gyerekek elott... Es nem is vagyok besavanyodva... ( cickok se feszessek, de hat ez van... 2gyonyoru gyermekert megerte)
2013. aug. 22. 10:23
 7/13 anonim ***** válasza:
9%
Nem mindenki ilyen szerencsés, mint te, utolsó. A legtöbben nem nyerik vissza a normál súlyukat, hiába kínlódnak, a legtöbbnek derékba törik a karrierje, és nem mindenki éli ki magát olvasásban. És nem minden gyerek ugyanolyan, és nem mind okoznak ugyanolyan gondokat (és örömöket). A saját példádból általánosítani nagy hiba lenne.
2013. aug. 22. 14:01
 8/13 anonim ***** válasza:
64%

Derékba törik a karrierje, persze mert minden nő agysebész, hogy olyan nagy karrierje legyen.

Az egyik barátnőm is ilyen. Állandóan a nem létező karrierjét sajnálja, miközben egy sima érettségije van életében nem akart tovább tanulni. Ő maga törte derékba a karrierjét amikor egy sima érettségivel megelégedett 18 évesen.

2013. aug. 22. 14:42
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem minden nő agysebész, utolsó. De 2-3 évig kiesik a munkából, ha netán visszaveszik, akkor a főnök állandóan morog, hogy 1) nem tud túlórázni, 2) ha a gyerek beteg, akkor nem lehet rá számítani (és a gyerekek persze rendszeresen betegek, mert az új környezet, új bacik - és nem mindenhol vannak bevállalós nagyszülők, vagy sok pénz egy jó bébiszitterre), a munkájára sem tud rendesen odafigyelni (sajnos látom a kolléganőimen), a munka után rohan a gyerekkel ide-oda, vagy legjobb esetben is haza, hogy vigye a második műszakot, miközben magára semmi ideje sincs. ÉN ezt látom, teljesen átlag nőkön, akiknek diplomájuk van, és egy totál semmitmondó állásuk. És bizony, ha megtehetném (szégyen, nem szégyen), mint munkaadó megszabadulnék tőlük, mert egy szingli 3-4 éves tapasztalattal rendelkező nő, akinek még messzebb van a szülés (ej, ráérek arra még!), vagy egy hasonló paraméterekkel rendelkező ffi, sokkal megbízhatóbb és kizsákmányolhatóbb munkaerő. Ráadásul a családos ffi nem fog lelépni, és nagyobb eséllyel nem lesz megbízhatatlan, mert kell a pénz a gyerekek etetésére!

Szóval nekem ne magyarázz, hogy "milyen karrieeeeer??!!", mert egy sima munka esetében sem nézik jó szemmel a kisgyerekes anyákat! (és sajnos ennek meg van az amúgy teljesen racionális, bár nem túl empatikus oka!)

2013. aug. 23. 09:42
 10/13 anonim ***** válasza:
6-os vagyok... Nem altalanositani akartam, csak a kerdezo altal emlitett "ajandekra" celoztam... Karrier ha annyira szamit, akk ne szuljon. Amugy meg igen vannak bunko fonokok, de ha vkinek nem terszik lehet valtani .. Ez mindenhol igy van. Egy no tudja ellatni a gyerekeit, nem egy ferfi... Az meg mar csak hab a tortan, ha kulon valnak... Mindent meg lehet oldani es nem eldobni kellene... Ha mar joban-rosszban....
2013. aug. 23. 09:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!