Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell váláskor azt felhánytorgatni, hogy "X gyermekkel ajándékoztalak meg"?
Figyelt kérdés
Ez egy igen hülye érv. Ráadásul azt az ajándékot egy az egyben én fizettem magamnak, ha tudtam volna előre, hogy ez az ÉN ajándékom, hát inkább veszek egy jó sportkocsit.2013. aug. 21. 20:04
11/13 anonim válasza:
Ma már nem olyan könnyű váltani, gyerekkel még nehezebb. Hacsak nem az államigazgatásba mész, akkor a forprofitban nem nagyon vesznek fel kisgyerekkel (max. ha van protekciód). Nagyon könnyű elítélni egy nőt, amiért úgy érzi, hogy a gyerekvállalás igenis részéről áldozatokkal is járt. És könnyű otthagyni kisgyerekkel ma egy nőt. Szerintem ezen kéne elgondolkodni. Lehet, hogy radikális vagyok, de én minősített esetnek venném, ha egy 0-6 év közötti gyerekkel hagynak el egy nőt. És sokkal gyerektartást ítélnék meg, vagy kötelezném a ffit (ha a ffi megbízható - ergó nem lép le a gyerekkeL), hogy aktívan szálljon be a gyerek ellátásába (legyen a gyerekével délután minden héten 3x, akkor is ha az új nője ezt nem csipázza, addig anyuka tud túlórázni, vagy pihenni; ha a gyerek beteg, akkor 50%-ban az elvált apa legyen vele otthon; a nem mindennapos anyagiakba külön szálljon be rendesen; stb.). Akkor a T. elvált apukák is megtanulnák, hogy a gyerek nem csak annyi, hogy a munka vagy a titkos randi után hazamegyek és elvárom, hogy kiszolgáljanak, ha jó kedvem van, akkor max. megfürdetem a gyereket, és milyen kellemetlen, ha a főnök összevonja a szemöldökét, hogy már megint nem jössz holnap reggel mert beteg a gyerek? Lehet, hogy sokkal jobban megbecsülnék az anya erőfeszítéseit.
12/13 anonim válasza:
És mi lenen ha nem apa hanem anya lép le?
13/13 anonim válasza:
Ugyanez! A férfit sem korrekt egyedül kisgyerekkel magára hagyni! Ha meg viszi a nő magával, akkor meg megvizsgálnám, hogy miért lépett le. Ha a pasik állandóan azzal takaróznak, hogy "megcsaláshoz két ember kell", magyarul a nő is hibás, amiért megcsalták, akkor szerintem elképzelhető, hogy a nő sem azért lép le, mert a pasi egy álom. És ha így van, akkor a ffi ugyanúgy felelős a gyerek gondozásáért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!