Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjem el vagy küzdjek?
Megismertem egy férfit aki tőlem 13 évvel idősebb, van 3 gyermeke és jelenleg még házas. A kapcsolata a feleségével már azelőtt megromlott hogy én a képbe kerültem volna. Már több mint egy éve együtt vagyunk, de Ő otthon lakik, a gyerekek miatt. A szüleim nem rajongtak a kapcsolatért..de lassan megemésztették, mert látják nem szórakozás, nagyon szeretjük egymást és én képes vagyok a három gyereket is elfogadni. Már hetek óta beszélgetünk róla hogy ez az állapot így senkinek nem jó, tehát lépni kellene valamilyen irányba. Beszélt a családdal, ők már tudták, de azt nem gondolták, hogy el fog jönni az a pillanat amikor tényleg el költözik majd. Természetesen továbbra is segíteni óhajt mindenben, hétvégén a gyerekekkel lenne vagy amikor csak teheti. A feleség viszont kijelentette, hogy elmehet, de úgy, hogy többet nem mehet vissza és a gyerekeket is felejtse el, vagy van a másik alternatíva, hogy marad. A gyerekeit nem szeretné elveszíteni, viszont így sem jó, nem tudja mit tegyen, és én sem. A feleségnek igaza van, a gyerekeknek apa kell, és nem csak alkalmi. Viszont nagyon szeretjük egymást. Nem tudom mit tegyek, engedjem el? De nem akar menni és én sem akarom elengedni.
24/L
Olyasmi is eszembe jutott, hogy mi van akkor, ha - most a párod 37 éves, 5 év múlva már 42 lesz, te még mindig csak 29 éves csaj leszel, ő meg hát.. na!- hogy dolgoznád fel, ha akkor pl. összejönnél egy fiatal pasival, aki korban hozzád illő, szexi, kedves, izgalmas srác, és elhagyod miatta az "öreget", aki felrúgta érted a családját -mégha nem is élnek jól. Mellesleg nagyon ritka, ha 3 gyerek mellett maximálisan harmonikus egy házasság, akinél igen, ők meg is dolgoznak érte, nem lépnek le a gondok elől.
Na, mindegy. Te életed, úgy rontod el, ahogy akarod :)
Jó döntés, ha elengeded! Így mindenkinek könnyebb, Neked is.
Ha nem is ma, holnap, de egy idő után biztosan.
Nézd, nem tudom milyen a kapcsolatotok, de még ha nagyon jó is, akkor is folyton problémát fog okozni a három gyerek. Folyton azt kell hallgatnod, hogy mi van velük, hogy adott esteben utálnak téged, vagy hogy az apujuk nem tud olyan kapcsolatot tartani velük mint ahogy kellene. És ez még akkor is így lesz, ha netán a volt feleség nem ellenséges.
Mivel még nagyon fiatal vagy, inkább egy független pasit kellene keresned. Akivel nincs ez a macera. Hidd el, nagyon megunod ám ezeket a gondokat a pasival.
Nyilván nem írtad, és nem is lehet tudni hogy pontosan miért romlott meg a viszonyuk. De nem csak a nő a hibás, az is biztos. Mindketten. Vagy nem is volt nagy gond, csak simán beléd szeretett :) van ilyen, de ettől még nem vagy kint a vízből. Perszeaz is lehet, hogy otthagyod, mert megmondod hogy neked ez így nem jó, és majd ő elrendezi, hogy elválik, kialakítja a független életét, és utána lehet már vele mit kezdeni.
Csak magaddal foglalkozzál, hogy neked mi a jó hosszabb távon. Ne érdekeljen se a pasi se a neje. Önmagukért ők a felelősek, nem te. Szóval ne vállald a bűnbak szerepét!
35/N
Azt a pasit, akit el tudni vinni "egy üde kis színfolt", azt vigye is.
A szerető csak okozat, az ok a házastársak között van mindig.
Engedd el, és gondolj arra, hogy neked vajon milyen érzés lett volna, ha anyukád nem engedi, hogy találkozhass apukáddal, akit minden bizonnyal nagyon szeretsz. Neked milyen lett volna?
Valamint amúgy azt az anyuka úgy sem tehetné meg, hogy elzárja a gyermekeket az apukától, mivel bírósági ügy lenne belőle. A gyerekeket még az apjához is ítélhetik emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!