Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek? Engedjem el vagy küzdjek érte? (bővebben lent) 17/L
Van egy osztálytársam, aki már lassan 2,5 éve tetszik. Egymás mellett ültünk még 9ben, nagyon megkedveltem és szemlátomást ő is nagyon kedvelt (szinte már egymás kezét fogtuk, nevetgéltünk..). Volt egy barátnőm aki.. hogy is mondjam? Egy idióta volt, aki tudta, hogy tetszik nekem a fiú. Felhívta a fiút (a tudtom nélkül), hogy tetszem-e neki és állítólag azt válaszolta, (hacsak a volt barátnőm nem hazudott) hogy van egy másik lány. Azóta a fiú alig-alig szól hozzám. Az utóbbi időben meg teljesen egymásra vannak akaszkodva. (a barátnőmmel azóta már szinte ellenségek vagyunk)
Teljesen összetörtem, ráadásul olyan lány vagyok, aki visszahúzódó és nem meri kimutatni érzéseit.
A volt barátnőm tudja jól, hogy még mindig tetszik a srác, de azért tovább nevetgél a fiúval. (ő meg olyan lány aki 'ami a szívén az a száján' sőt még csinosabb is nálam.)
mit csináljak? hagyjam őket vagy küzdjek?
17/L
azt nem mondtam, hogy ronda vagyok, csak azt hogy ő csinosabb nálam :)
esetleg linkeljek be magamról képt? :)
Sztem ne küzdj, idő- és energiapazarlás lenne. Hagyd őket, hogy játsszák a herceget és a királylányt, majd benő a fejük lágya.
Ha évek alatt nem történik semmi szignifikáns, akkor az nem véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!