Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meddig érdemes "küzdeni" egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig érdemes "küzdeni" egy házasságért?

Figyelt kérdés

A feleségemmel 7 éve élünk együtt. Én már a családalapítás gondolataival játszadoztam. Ő viszont már nem lassan egy hónapja közölte velem, hogy el fog válni tőlem. Valamint összeköltözik egy közös ismerőssel. Azóta már a holmija nagy részét elpakolta a szüleihez. Azt mondja szeret de mégis elmegy.

Az, hogy ide jutottunk az nagy mértékben az én hibám, mert nem töltöttem vele elég időt és az online játékok rabja voltam.

A játékokból már töröltem magam. A szabad időm pedig azzal töltöm, hogy simogatom és szeretgetem meg ilyenek.

Nem tudom, hogy mit hoznak a következő napok...

Nem szeretném elveszíteni!

Engedjem elmenni? Azt mondja szeret akkor miért hagy el?

Meddig érdemes arra várni, hogy meggondolja magát?

2013. júl. 24. 23:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Gondolkozz már! Hagyja magát simogatni, nagggyon rendes, mondhatom...

Törődj bele, vannak ettől sokkal rosszabb dolgok is az életben.

2013. aug. 1. 22:15
 22/26 Girgoy ***** válasza:
Hí, kérdező, ha már elköltözött, az nem túl jó, addig kell megfogni, amíg meglehet, addig kell midnent beleadni. Ha leköltözött, akkor már általában csak várhatsz, hogy merre billen a mérleg benne, ha ilyenkor keresed meg, akkor a zaklatásoddal csak árthatsz, mert az elköltözés egyértelműen demonstrálja, hoyg nem akar Veled élni. Nincs 2 egyforma eset. Valaki a költözés után jött rá, hoyg mennyire hiányzik a volt férje, sőt, olyan ismerősöm is van, akik állandóan csak veszekedtek együtt, aztán amikor szétköltöztek, akkor lenyugodtak és ismét kulturáltan tudtak beszélgetni, annyir,a hoyg nemsokára közös gyerekük született. :) De olyat is ismertem, aki a költözés után már nem jött vissza. Nem tudom, mi lesz, most tényleg csak várni tudsz. Attól tartok, most ez a nem túl könnyű várakozás jelenti a "mindent megtenni"-t, ameddig nem alakul másképp a helyzet. Ezért jobb minél hamarabb megfogni a dolgokat, azonnal reagálni arra, ha valaki nem érzi magát boldognak a házasságban, mivel a házasság arra adatott, hogy mindenki boldog legyen benne, egy normális házasságban erre minden alap adott. Ha ez nem valósul meg, azt nem szabad félvállról venni, azonnal reagálni kell rá, mert a csírájában jóval könnyebb megfogni a dolgokat. De akár visszajön a feleséged, akár nem, azért vond le a helyzetből a következtetéseket saját magad életére és a jövődre vonatkozóan, mert mindenképp más alapokra kell helyezni a kapcsolataidat, akkor is, ha visszajön az asszony.
2013. aug. 5. 12:32
 23/26 A kérdező kommentje:
Igen tisztában vagyok azzal, hogy változnom kell bármi is történik ezután. Mert ha nem történik semmi akkor a következő kapcsolatomban ismét elkövethetném a múlt hibáit.
2013. aug. 6. 01:05
 24/26 A kérdező kommentje:
A várakozás nem segített a dolgon. Már elköltözött a másikhoz és megvan a válás időpontja is. Itt az ideje, hogy tényleg elengedjem és tovább lépjek bármennyire is fáj.
2013. aug. 17. 15:24
 25/26 Girgoy ***** válasza:

Sajnálom. :(

Akkor fogd a fegyvered, katona, küzdj meg a sárkánnyal és a (következő) királylányt már ne veszítsd el! ;)

2013. aug. 23. 15:25
 26/26 anonim ***** válasza:
Örülj neki,szabad ember leszel!
2013. dec. 16. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!