Meddig érdemes harcolni egy házasságért? Mit tennél meg, hogy megmentsd a házasságodat?
Azt szokták mondani, hogy a 7. év a nagy mindent eldöntő. Ha azt túlélitek,nincs gond. Nálatok is fellépet a probléma. Én nem hiszem, hogy ott már lehet szerelemről beszélni, max a te részedről. Megszokásból vagytok együtt. Általában erre a férfi jön rá hamarabb és szakít.
7 év után hagyott el a párom, szar érzés volt, de engedtem, mert tudtam, ha valamiért harcolni kell, az már rég meghalt. :(
Aztán rájöttem, hogy hopsz, nem is rossz, sőt szabadság, nagyon jó érzés. Azóta sem bánom, örülök hogy elváltak útjaink,mert kihült és kész. Azóta mindkettőnknek boldog kapcsolata van. Nekem már 5 éve, és imádom, egészen más mint az a kapcsolat volt. Az Isten így akarta, és örülök neki.
Engedd el, az a lényeg, mert ez már nem ér semmit, max időt húzol, de annak már rég vége, halott kapcsolat, hidd el.
Hat ez nagyon szomoru, meg csak 2 eve vagytok hazasok es kulon szobaban olvastok estenkent. Ez nagyon durva!
Gondolom gyereket nem fogsz igy vallalni, hiszen boldogtalanul ki akar gyereket szulni.
Probalj programokat szervezni, kerdezd meg tole, hogy mennyire boldog veled. Aztan hamarosan donts, mert nem szabad az idonket feleslegesen vesztegetni!
A gyerekvallalasrol mi a velemenyetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!