Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Párom (nő) hirtelen haragú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom (nő) hirtelen haragú, érdemes emiatt válni?

Figyelt kérdés
Szóval egyébként tök aranyos, normális. De ha elborul az agya elkezd üvöltözni, anyázni, és ami a kezében van azt hozzám (vagy a földhöz) vágja. Sajnos elég gyakran előjön ez (hetente legalább egyszer). Egy laptopot szétvert már, és kétszer az ajtót. Szakorvoshoz természetesen nem akar menni. Mennyire szokványos ez a viselkedés? A lelépésen gondolkodom.
2012. okt. 29. 23:53
1 2 3
 1/23 Malats ***** válasza:
56%
lépj le. vagy mond meg neki, vagy változik(akàr orvossal) vagy te már ott se vagy.
2012. okt. 30. 00:01
 2/23 intrepid ***** válasza:
69%
A laptopodat, meg amit összetör, azt rajta lespórolni. (ruházkodás, kencefice, nasi). Hamarabb leszokna a törés zúzás rombolásról, mint gondolná.
2012. okt. 30. 01:31
 3/23 anonim ***** válasza:
75%

Miért akarsz egy idegbeteggel együtt élni??

Léteznek normális nők is!

" Mennyire szokványos ez a viselkedés?"

Ugye ezt nem komolyan kérdezted?!!!

2012. okt. 30. 01:42
 4/23 anonim ***** válasza:
78%
Hogy mennyire szokványos, nem tudom, de elég sok nőt ismerek, és sokkal vagyok együtt (csak női munkatársaim vannak, a barátnőim, akikkel együtt éltem, lánytesóim stb.), de ilyennel még életemben nem találkoztam, hogy egy nő idegességében máshoz vágja a dolgokat meg összever tárgyakat. Ez nagyon durva és ijesztő.
2012. okt. 30. 01:57
 5/23 anonim ***** válasza:
82%
Lehet hogy egyszer valamit rosszul szólsz, amikor véletlenül ideges, és belédvágja a nagykést... hallottam egy nőről, aki ugyanilyen beteg volt, és egyszer idegességében felkapta az ollót és nekivágta a pasijának. Azt azért nem várnám meg a helyedben, de te tudod.
2012. okt. 30. 01:59
 6/23 anonim ***** válasza:
69%
És miért borul el az agya?
2012. okt. 30. 02:04
 7/23 anonim ***** válasza:
20%

ez női erőszak. erre senkinek nincs szüksége. nagy kiborulásnál pohár, ilyesmi még belefér, ajtórugdosás már necces. a laptop meg drága ehhez. nekem is voltak dühkitöréseim, de soha nem törtem össze olyat,ami a másé vagy drága. ha a sajátját töri, a saját lakásában még belefér, de a tiédet ne hagyd.

nem tisztel téged, ezért meri ezt megengedni magának.

2012. okt. 30. 03:44
 8/23 anonim ***** válasza:
81%

szerintem, ha amúgy jól érzed magad vele, akkor azért ne lépj le egyből. próbálj meg valamit kezdeni a helyzettel és csak ha nem megy lépj le.

szerintem az sem szerencsés, hogy nagyon keményen azt mond neki, hogy vagy ezt és ezt csinálod vagy szevasz. esetleg valahogy puhán jelezhetnéd neki, hogy téged nagyon nagyon megviselnek ezek a helyzetek és lassan úgy érzed, hogy minden mást felülírnak.

amúgy szerintem is írhatnál arról, hogy hogyan történnek ezek a helyzetek. miért idegesedik be ennyire? te is el vagy borulva ilyenkor? te kilátsz olyankor az egészből?

2012. okt. 30. 04:21
 9/23 anonim ***** válasza:
72%
ha nem akarod, h a gyerekeidet egy idegbeteg no nevelje aki total kikesziti es rettegesben tartja oket, akkor sztem valj el, de gondolom nem tegnap kezdodott ez a viselkedes, szoval nem is kellett volna elvenni ha egy kicsit is elorelato vagy
2012. okt. 30. 05:11
 10/23 anonim ***** válasza:
69%

Az egyik ismerősöm fiatalon került össze egy hasonló habitusú nővel. Akkoriban még karakánnak és szenvedélyesnek tartotta.

Azóta elváltak, a közös gyerekük elköltözött (pszichológushoz jár feldolgozni a gyerekkorát), az anyja zaklatja, hol a gyerek hív rendőrt az anyjára, mert az albérlete előtt ordít, csapkod, fenyegetőzik, hol az apa hívja rá a rendőröket.

Időközben borderline-t diagnosztizáltak a nőnél. Ez pont ezzel jár, hol kenyérre lehet kenni, rém jó fej, aztán átkattan valami a fejében és percek alatt egy primitív, k.anyázó agresszív állat lesz belőle.

Nála az évek alatt romlott, eleinte még kézben tartható volt a viselkedése, mára kifordult magából. Nála is nagyjából ilyen gyakorisággal voltak balhék, amíg a családja el nem iszkolt tőle.

2012. okt. 30. 05:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!