Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom (nő) hirtelen haragú, érdemes emiatt válni?
Miért akarsz egy idegbeteggel együtt élni??
Léteznek normális nők is!
" Mennyire szokványos ez a viselkedés?"
Ugye ezt nem komolyan kérdezted?!!!
ez női erőszak. erre senkinek nincs szüksége. nagy kiborulásnál pohár, ilyesmi még belefér, ajtórugdosás már necces. a laptop meg drága ehhez. nekem is voltak dühkitöréseim, de soha nem törtem össze olyat,ami a másé vagy drága. ha a sajátját töri, a saját lakásában még belefér, de a tiédet ne hagyd.
nem tisztel téged, ezért meri ezt megengedni magának.
szerintem, ha amúgy jól érzed magad vele, akkor azért ne lépj le egyből. próbálj meg valamit kezdeni a helyzettel és csak ha nem megy lépj le.
szerintem az sem szerencsés, hogy nagyon keményen azt mond neki, hogy vagy ezt és ezt csinálod vagy szevasz. esetleg valahogy puhán jelezhetnéd neki, hogy téged nagyon nagyon megviselnek ezek a helyzetek és lassan úgy érzed, hogy minden mást felülírnak.
amúgy szerintem is írhatnál arról, hogy hogyan történnek ezek a helyzetek. miért idegesedik be ennyire? te is el vagy borulva ilyenkor? te kilátsz olyankor az egészből?
Az egyik ismerősöm fiatalon került össze egy hasonló habitusú nővel. Akkoriban még karakánnak és szenvedélyesnek tartotta.
Azóta elváltak, a közös gyerekük elköltözött (pszichológushoz jár feldolgozni a gyerekkorát), az anyja zaklatja, hol a gyerek hív rendőrt az anyjára, mert az albérlete előtt ordít, csapkod, fenyegetőzik, hol az apa hívja rá a rendőröket.
Időközben borderline-t diagnosztizáltak a nőnél. Ez pont ezzel jár, hol kenyérre lehet kenni, rém jó fej, aztán átkattan valami a fejében és percek alatt egy primitív, k.anyázó agresszív állat lesz belőle.
Nála az évek alatt romlott, eleinte még kézben tartható volt a viselkedése, mára kifordult magából. Nála is nagyjából ilyen gyakorisággal voltak balhék, amíg a családja el nem iszkolt tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!