Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Párom (nő) hirtelen haragú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom (nő) hirtelen haragú, érdemes emiatt válni?

Figyelt kérdés
Szóval egyébként tök aranyos, normális. De ha elborul az agya elkezd üvöltözni, anyázni, és ami a kezében van azt hozzám (vagy a földhöz) vágja. Sajnos elég gyakran előjön ez (hetente legalább egyszer). Egy laptopot szétvert már, és kétszer az ajtót. Szakorvoshoz természetesen nem akar menni. Mennyire szokványos ez a viselkedés? A lelépésen gondolkodom.
2012. okt. 29. 23:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
49%
Figyelj! ne mondd nekem, hogy a házasság előtt nem volt ilyen...... vagy legalábbis észre sem vettél semmit.... mert akkor vak vagy, az tuti. Egyébként én is ilyen természetű vagyok...hirtelen haragú...és ha ezért képes lennél elválni, akkor RAJTA, mert felesleges olyan emberrel élned, akit NEM SZERETSZ!
2012. okt. 30. 08:07
 12/23 anonim ***** válasza:
52%

Én elhagynám, még ha fájó szívvel is.

Családanyának pedig egyáltalán nem választanám, hiszen a gyerek mellett sem fog megváltozni, tehát ilyen lesz a családi idill. A gyerek is ezt fogja látni és szenvedni fog az erőszakos megnyilvánulástól.

Ha eddig nem jött rá, hogy beteg és az indulatait kezelni kell, már nem fog ezen változtatni.

Most még csak 4 fal között ilyen, talán pár év múlva társaságban is?...

Tuti nem áldoznám fel az életemet egy ilyen ember miatt.

2012. okt. 30. 08:27
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted akkor nehéz helyzetben vagy.Bár nekem nem volt még a feleségem de elég sokáig együtt voltunk.Ő is ilyen volt,azzal a különbséggel hogy volt hogy nekem is nekem ugrott.Már szó szerint féltem tőle hogy esetleg éjszaka mikor folyt meg a párnával vagy vágja belém a nagykést.Én tűrtem mert egy balek voltam,mert szerettem..sokszor szétkarmolt arcal mentem dolgozni.Ha ezt csinálja sok jóra ne számíts,nálunk is így kezdődött a dolog aztán jöttek a karmolások,pofonok és letámadások.Én tűrtem egy darabig mert szerettem de bárcsak ne tettem volna.Ha valaki ilyen az az évek folyamán már mindent megfog magának engedni,vagy le kell valahogy nyugtatnod vagy különben egy szavad nem lesz otthon és terrorban fogsz élni.Ha valaki néha fölhöz vág egy poharat egy évben kétszer az még belefér,de ha ezek heti rendszerességel vagy többször történnek ott már komoly a baj.A másik amit em érdemes mondogatni az hogy menjen el orvoshoz,erre még jobban bepörögnek,ha szereted akkor próbáljál vele megértő lenni,tudom ez nehéz de lehet hogy valam ikomoly lelki baja van...
2012. okt. 30. 08:30
 14/23 Marcy Darcy válasza:
97%
Rám is azt mondják, hogy hirtelen haragú vagyok, de még soha nem törtem el semmit, pláne nem laptopot, ajtót, ami több tíz vagy százezres kár...Azt is vedd figyelembe, hogy miért van ez a kiborulás. Ha te húzod ki a gyufát, vagy már azon is törik a tányér, ha felhajtva hajtod az ülőkét vagy nem teszed be a poharat a mosogatóba? Bármelyik is, egyikre sem megoldás az, amit a nőd csinál. Nem mondom azt, hogy adj neki még egy esélyt, gondolom kapott már eleget. Neked kell döntened. Felteszek egy kérdést, amire ha nemmel válaszolsz, egyértelmű a válasz a kérdésedre. Van még elég türelmed, és akaratod, hogy mellette maradj, és megpróbálj segíteni neki? Meg akarod menteni a kapcsolatotokat? Ha nem, akkor mindkettőtöknek jobb a szakítás. Ha igen, akkor támogasd, és menjetek el esetleg párterápiára. Ott nem csak vele foglalkoznak. Esetleg előre felveheted a kapcsolatot a párterápia vezetőjével, elmondod, hogy mi a baj, és akkor ő majd erre a problémára tereli a beszélgetést. Persze úgy, hogy a párod erről nem tud.
2012. okt. 30. 08:45
 15/23 anonim ***** válasza:
9%

Igen, Borderline lesz az.

[link]

2012. okt. 30. 10:52
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem szokványos. Gondolom próbáltad már megbeszélni vele nem? Ha nem változik, akkor válj.
2012. okt. 30. 11:32
 17/23 anonim ***** válasza:

Ez alapján akár én is lehetnék, mármint a hölgyemény. Én is elég hirtelen haragú vagyok, van, hogy semmi bajom nincs, és két perccel később meg már minden sza.ron felhúzom magam. Van, hogy én is csapkodom sajnos, és sokszor agresszív vagyok, viszont szerencsére ez egyre ritkább. viszont még nem vertem szét semmit. Csodálkozom, hogy a férjem bírja 5 és fél éve lassan. Nem heti szinten, de mondjuk havonta - kéthavonta elő szokott jönni :( nekem a családomban sajnos van alkoholista, 8 évesen már ezt láttam. régen nem voltam ilyen, de megedződtem sajnos és ez lett a vége :(

én azt mondom, hogy még ne hagyd el, próbálj még vele beszélni valahogy, ha ezután sem megy, akkor ne élj tovább terrorban. Egyébként ezt a férjemnek is megmondanám.

2012. okt. 30. 12:05
 18/23 anonim ***** válasza:
35%
képzeld el, hogyha gyereketek lenne, vele hogy bánna....
2012. okt. 30. 16:29
 19/23 anonim ***** válasza:
43%

Nem, nem szokványos. Meglehetősen patológiás (beteg) eset. Beszélj vele, mielőtt lelépsz, mert az biztos, hogy valami nagy gáz van vele . Főleg, mert nincs betegségbelátása: ami azt jelenti, hogy magának is éreznie kéne, hogy valami baj van és segítséget kéne kérnie.

Adj neki egy esélyt, hogy ne legyen később bűntudatod, hogy csak úgy megfutamodtál.

2012. okt. 30. 20:20
 20/23 anonim ***** válasza:
94%

15: Ne beszéljünk szamárságokat, jó? Egyáltalán nem biztos, hogy borderline. ne diadnosztizáljuk, hagyjuk ezt szépen meg a szakorvosnak.

És bárkiből ki lehet ám hozni az állatot! Arany szabály: nem mindig az a hibás, aki ordít - csak ő látszik, mert ő ordít.

2012. okt. 30. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!