Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra megszivatott az élet. Mit tehetek? Érdemes ügyvédet fogadni, pereskedni? Van ügyvéd, aki lát ebből pozitív kilábalást?
El kell válni és megosztozni a közösen szerzett vagyonon. de8 hónap alatt odáig jutottatok, hogy közös házba fektettek?Ne haragudj, nem vagy te kicsit meggondolatlan, vagy naiv?
Ha házastárs ez a mostani, akkor a válás, ha élettárs, akkor is lehet válni, de kell hozzá valamennyi együtt töltött év vagy hónap, nem tudom...Ha szerencséd van, visszafizeti a részed, ha nincs, akkor nem tudom...
Igen, a kérdésbe talán írhattam volna azt is, hogy megszívattam saját magam, megint. :-)
Azért mertem bele vágni a közösbe, mert én igazából nagy összeget nem tettem bele, gondoltam mi veszíteni valóm van, ő meg azzal az indokkal hozta fel ezt nekem, hogy nem akarja, hogy úgy érezzem a házba magam, hogy minden az övé, így 50%-ot rám írat, de persze a hitelbe is be kellett szállnom így.
Allj talpra es tarsd el sajat gyereked menj dolgozni kicsit ad bolcsibe vagy oviba.
tanulj ebbol es legkozelebb legyel egy onnalo okos no aki nem kozoskodik senkivel barmilyen nagy a szerelem.
Ha jól értem akkor a férjed elhagyott amikor 6 hónapos terhes voltál. Így albérletbe mentél. 8 hónappal ezelőtt megismerkedtél egy másik férfival akivel úgy kezded az életet hogy adsz neki 300 ezer forintot a közös lakásra.
A kérdés az, hogy van-e írásos dokumentum arról, hogy te adtál neki 300 ezer forintot?? Van -e dokumentum arra hogy a megvásárolt lakás kinek a nevén van?? Ott vagy rajta te is mint az ingatlan 50%-os tulajdonosa??
Mert ha igen, akkor érdemes ügyvédhez fordulni. Ha nincs semmiről papír, a lakás sincs még részben sem a te neveden akkor semmit nem tudsz tenni. Akkor ez volt a tanulópénz.
Hiába mennél bírósághoz hogy adtál 300 ezret ha nincs írásos bizonyíték rá. A te szavad az övével szemben.
Nagyon valószínű hogy ő a 3 milliót tudja igazolni hogy volt neki (gondolom nem a párnája alatt rejtegette) és a banki hitel is őt igazolja, hogy fizeti.
Számszakilag jól járhatsz (ez persze a banki hitel konstrukciójától függ). Hiszen van egy fél házad. Ha eladnátok és abból kifizetnétek a hitelt mennyi maradhat?
Amúgy részvétem nagyon. A férfiak szemetek. A kisfiadnak legyél jó anyukája és a többi majd megoldódik. Sokan nőttek fel egészségesen apa nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!