Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra megszivatott az élet. Mit tehetek? Érdemes ügyvédet fogadni, pereskedni? Van ügyvéd, aki lát ebből pozitív kilábalást?
Kedves Kerdezo!
En sem ertem, hogy mi lehet az oka annak, hogy ilyen rovid ido utan "kifele" kacsingat a "parod". Esetleg nem tudta elfogadni a picit, vagy keveselte a rajuto idot? En, ha ereznem, hogy szeretnek es torodnek velem egy kapcsolatban, no meg nem vagy egy hazisarkany, tuti hogy nem kellene mas. Lehet, hogy tenyleg csak rosszul valasztol, s veled nincs semmi baj, ennyi infobol nehez megallapitani. Nem vagy egyszeru helyzetben, sajnalom.
A hazzal kapcsolatba gondolom a hitelt is megosztanak a kerdes, hogy azt tudnad fizetni? Valoszinuleg Te maradhatnal a hazban....
Sok sikert, erot, es kitartast kivanok!!!!
Hát szerintem te viheted azt amit megvettél a házba és ha nincs róla papírod hogy a ház közös tulajdon akkor semmit sem tehetsz.
Ha rendes lenne a párod azt amit még belefizettél a kölcsönbe neked visszafizeti és ennyi.
De nem értem,hogy ha már egyszer megégetted magad mért nem vártál még egy kis időt amíg "elmélyül " a kapcsolat.
8-hónap után én nem mentem volna bele semmi közösbe mert ez rövid idő még,mért nem oldotta meg egyedül ha házat akart venni.Ja,hogy te kellettél hozzá még,vagyis a fizetésed!Lehet ő ezt már akkor sejtette,hogy nem tervez hosszú távra veled csak...!
Vagyis a pasi befizetett 3 milliót, és a többit is ő fizeti hitelben. Neked 50%-osan tulajdonod, tehát használhatod.
Magyarul neked 50%-osan tulajdonod egy olyan ház, aminek a nagyrészét a pasid fizeti! És még neked áll feljebb?
Ő fizeti a ház nagyrészét, te meg használhatod amíg akarod, ebben hol az átverés? Állítsd le magad szerintem, mert ha ezt bárkinek előadod, mindenki egy bolond pénzéhes libának fog nézni.
Ne keseredj el,ne siess el legközelebb semmit!Mindent csak nagyon óvatosan és megfontoltan.
Sok sikert!:):)
Addig ne menj sehova, amig a hitel nem kerul le a nevedrol, csak akkor, ha rossz ott nektek (nyilvan nem jo, de a stresszre gondoltam).
Az tuti, hogy a hapsi erre utazott...
Ha meg barmit rad akarnak terhelni, Te nem fizetsz, remelhetoleg a bevont ingatlan fedezi a koltsegeket, csak felkerulsz nehany evre khrbe (bar lista)...
Ha menned ne legyel szivbajos, vigyel mindent, amit Te vettel, azt is, amit ajandekba kaptal.
Pihend ki ezt a sz.r kapcsolatot, aztan hajra, a magany az nem megoldas, erre Te is ra fogsz jonni idovel.
Rengeteg olyan pasi van, aki egy kedves, szereto felesegre vagyik (pl. en is) es nem az a celja, mint ennek a pasasnak...
Kozoskodni pedig tenyleg nem erdemes sajnos...
"Rengeteg olyan pasi van, aki egy kedves, szereto felesegre vagyik (pl. en is) es nem az a celja, mint ennek a pasasnak.."
Ja, csak azok a pasik meg csúnyák vagy lúzerek, és nem fognak kelleni nőformájú nőnek. Az egyedüllét igenis jobb, mint együtt lenni valakivel, aki nem vonz minden téren, és csak elviseled, mert "nincs jobb". Az csak hazugság, és a másik ember becsapása, és szär élethez vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!