Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meddig érdemes "küzdeni" egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig érdemes "küzdeni" egy házasságért?

Figyelt kérdés

A feleségemmel 7 éve élünk együtt. Én már a családalapítás gondolataival játszadoztam. Ő viszont már nem lassan egy hónapja közölte velem, hogy el fog válni tőlem. Valamint összeköltözik egy közös ismerőssel. Azóta már a holmija nagy részét elpakolta a szüleihez. Azt mondja szeret de mégis elmegy.

Az, hogy ide jutottunk az nagy mértékben az én hibám, mert nem töltöttem vele elég időt és az online játékok rabja voltam.

A játékokból már töröltem magam. A szabad időm pedig azzal töltöm, hogy simogatom és szeretgetem meg ilyenek.

Nem tudom, hogy mit hoznak a következő napok...

Nem szeretném elveszíteni!

Engedjem elmenni? Azt mondja szeret akkor miért hagy el?

Meddig érdemes arra várni, hogy meggondolja magát?

2013. júl. 24. 23:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem is lefeküdtek, de jó, tegyük fel, hogy mégsem.

Milyen pasi lehet már az a másik, aki úgy hajlandó összeköltözni egy nővel, hogy ki sem próbálta az ágyban? Ilyen nemigen van, hidd el.

És szerintem női részről sem, hogy új odaköltözik valaki a barátjához, hogy még nem szexelt vele.

2013. júl. 25. 01:53
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
7 évig tűrt, neked meg csak akkor nyílt fel a szemed amikor otthagyott...
2013. júl. 25. 08:43
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Kívánom hogy legközelebb több sikerrel járj! Szerintem ez a hajó elúszott.
2013. júl. 25. 22:07
 14/26 anonim válasza:
elég naiv vagy, ha elhiszed, hogy nem volt semmi.
2013. júl. 25. 22:20
 15/26 anonim ***** válasza:
Semeddig. Ha már küzd az ember ott valaki így is úgy vesztes lesz.
2013. júl. 28. 19:22
 16/26 anonim válasza:
Szerintem nem azon kéne itt mindenkinek csámcsogni, h. lefeküdtek e vagy sem. A LÉNYEG NEM EZEN VAN.hanem azon,amiért 7év után elhagyta a férjét a feleség!!!!!! én nagyon meg tudom érteni a feleségét, hasonló cipőben járunk,csak nálunk gyerek is van.szeretjük egymást nagyon, de ez egy idő után már nem elég..ha egy férj nem viselkedik férjként ,apaként, nem törődik a családjával, mert azon kívül h. eljár dolgozni, otthon csak tv-zik, játszik a gépen és semmi mást nem csinál, nme igyekszik azon h. a családjának jobb legyen, de a feleség ellátja a háztartást, neveli a gyereket, mert ugye nekünk nőknek egy kötelességünk és természetesnek vesszük, akkor előbb utóbb zátonyra fut a kapcsolat a családi élet...
2013. júl. 30. 11:50
 17/26 Girgoy ***** válasza:

Nagyon jó kérdés:

EGY HÁZASSÁGÉRT A VÉGTELENSÉGIG ÉRDEMES KÜZDENI!!!

Én úgy gondolom, a házastársunk megtartásáért mindent érdemes odadobnunk, feláldoznunk, a legvégsőkig el kell mennünk! Ma meg pláne! Azért is, mert az emebreket ma pont egy házasátrs veszi rá mindennél hatásosabban arra, hogy megszabaduléjanak a hibáiktól, növekedjenek az erényekben, helyes értékrendjük alakuljon ki, stb. Másban nem javulhatnak meg ennyire! Egy házasság megmentésében nincs kompromisszum, nincs hezitálás, nincs félgőz, nem! Pontosan erre lenne szüksége az egész világnak! Menj el a végsőkig, még annál tovább is, mint amit ma lehetségesnek tartassz, hajrá! Hidd el, hogy érdemes! Tapasztalatból beszélek...

2013. júl. 30. 11:57
 18/26 anonim ***** válasza:

Nekem az a furcsa, hogy hagyja magát simogatni, szeretgetni. Ha el akar válni, akkor ez a viselkedés nem fair a másik férfival szemben. Ha meg el fog válni, akkor nem fair a kérdezővel szemben.

Á, nem ér ez a nő két fillért se.

2013. júl. 30. 17:31
 19/26 A kérdező kommentje:

A 15. hozzászólás írója mintha a feleségem szavait idézné...

Szerintem próbáljátok megbeszélni és ne essetek az én hibámba. Nektek még ott a gyerek is!

2013. aug. 1. 20:23
 20/26 A kérdező kommentje:

Girgoy a hozzászólásod nagyon biztató és hajlandó is lennék bármit megtenni. De sajnos lehet már tényleg túl késő. :(

Ma elköltözött a szüleihez.

Ha esetleg kommentálná még valaki akkor megkérnék mindenkit, hogy a "nem ér 2 fillért sem" és hasonló gondolatokat tartsa meg magának! Nekem többet ért mindennél csak hülye voltam.

2013. aug. 1. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!