Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma megtudtam hogy megcsal a férjem. Szerintetek az indoka mentség?!
Őszintén szólva nekem is marhára elegem lenne abból, hogy anyósékon folyton látom hogy a múltbéli hibáimon csámcsognak, és a páromat ellenem hangolják. Lehet hogy tényleg nem kellett volna hozzá menned.
Itt az alapvető bizalom nem volt meg. Akár azért mert nem hitte el neked hogy megbízol benne, akár azért mert te tényleg nem tudtál. Minden kapcsolat más. Az előző feleségét is állítom neked azért csalta meg, mert ott sem volt bizalom. Erről megkérdezted? tudod hogy miért csalta meg? Indoka minenkinek mindig van. A legkevesebb esetben az, hogy azért csalta meg mert annyira vonzó volt az a másik nő hogy nem bírta kihagyni. Általában ezen kívül kell más ok. Hacsak nem alapjában véve nem monogám a pasid. De ezt már házasság előtt kellett volna kideríteni.
Az lehet a hibája, hogy a meg nem értettségét azzal vezeti le, hogy másik nőt dug meg, nem azzal hogy bejelenti hogy otthagy a fenébe és utána keres másik nőt. Ennyi az amit a szemére vethetsz. én úgy érzem. mást nem. És tudod én se mennék hozzá olyan pasihoz, ahol a szülei annyira ki nem állhatnak engem pusztán azért mert ők úgy gondolják. nem voltak ott, nem tudják hogy mit miért tettem és mi miért történt.
És még egy. Ha valakire nagyon sokszor mondod hogy ilyen meg olyan, akkor az olyanná is válik. Ez tény. Még ha nem is akarta volna, akkor is.
Úgyhogy itt azt hiszem neki is lenne mit megbocsátani feléd... Szóval te is hibás vagy vastagon. hiába nem akarod beismerni. A férifak ilyenek. az érzelmi bánatukat a szexben vezetik le, attól könnyebbülnek meg. ez tény. ha veled nem ment, hát előbb utóbb keresett mást. És hiába mondod azt hogy te nem mentél félre, az nem érdekes, de ezt a súlyos problémát, ami bántotta, nem tudtad megoldani, és nem segítettél neki ebben. Úgyhogy nem kell hogy neked álljon feljebb. Szerintem. Sajnálom hogy ez van, de hát ez van.
35/N
Azért én pontosítanék, ha nem gond. A férfiak EGY RÉSZE vezeti le félrekeféléssel a bánatát. A kérdező annyiban hibás, hogy akkor a szívére hallgatott az esze helyett(az oltárnál). Mellesleg a férfinak nem kellett mondani, hogy úgyis hűtlen leszel, ha egyszer már az volt. Valami nem változik.
Ha valaki iránt nem érzek bizalmat, az nem az én hibám, a bizalom egy érzés, amit nem lehet kikényszeríteni. Az az én hibám, ha ennek ellenére házasságot, családot építek egy olyan kapcsolatra, amiben nincs bizalom. A legtöbb válás és megcsalás a rossz párválasztással magyarázható. Ha az nem lett volna, idióta magatartás sem jött volna létre. Lett volna és van is olyan férfi, aki ezerszer is inkább a válást választja ahelyett, hogy félremenjen. A férfi sem egy oktalan állat, akit a nőnek kell terelgetni, hogy normálisan működjön. Azt papucsnak hívják, az más kategória. Mindenki magának választ párt.
Ha pedig gond van egy kapcsolatban, akkor meg kell beszélni, vagy ha az nem megy, lehet szakítani. A férfi részéről ez nem volt megoldás. De a kérdező részéről sem az, hogy újra és újra életet próbált lehelni egy halott dologba. Mint már mondtam egy régebbi válaszomban, ez már csak a hab volt a tortán a férfi részéről. Könnyített magán, ahelyett, hogy a családján könnyített volna, ugyanis attól még, hogy a felesége megszűnt számára létezni, még egy család voltak a gyerek és a papír miatt. Humánusabban is le lehetett volna ezt zárni.
Azt azért szögezzük le,hogy amikor a férjemre gondolok momentán akkor konkrétan tényleg elhányom magam mert a gyomrom görcsben van azért amit tett.
Én nem tettem olyat felé ami ilyen állapotot okozna neki.
Bántottam,lehet,hibás vagyok,biztos,na de akkor is csúnya befejezése a házzaságunknak ez így.
Miért nem mondta a numera előtt hogy nem akarlak megbántani ezért most elmegyek,a gyerek miatt maradjon egy egészséges viszony.De így nem maradt,nem maradt semmi.
Minden újrakezdésben ő is benne volt,ő is akarta,nem mondta h jobb lenne külön,hogy fejezzük be,mindig megpróbálta.
Nem értem a mai napig hogyan volt képes erre,ráadásul engem hibáztat a történtek miatt,és ez a legrosszabb,mert ha nagyon sokszor mondják akkor a végén elhiszem...
Nehogy már a kérdező legyen a hibás, mert nem feküdt és tűrte hogy a férje belé ürítkezzen, mert épp ahhoz volt hangulata. Egy családban, ahol már gyerek is van, nem az a legfontosabb hogy apjuknak minden kívánsága teljesüljön az ágyban, ott már neki is be kell húznia a farkát (szó szerint), és elfelejteni az önzést.
Meg nehogymár egy nőnek KÖTELESSÉGE legyen szexelni, ha akar ha nem. Ne éljetek már a középkorban, atyaég.
Na, te kedves nő.
Ugyanez volna a helyzet szerintem, ha a férfinak valamilyen okból nem menne a szex, és a nő természetes igényeit kielégítené máshol. Abban az esetben a nő lenne a gyenge jellemű repedtsarkú, teljes joggal, hiszen felnőtt ember tudja már eldönteni, hogy akar-e egy kapcsolatot folytatni, és ha igen, akkor tartsa magát a házassági esküjéhez.
Itt rohadtul nem nőkről és férfiakról van szó, hanem emberekről, akiknek marhára nincs tartása.
Ha nem ment a szex, annak oka volt, amit úgy tűnik nem sikerült kijavítani. Mit teszel abban a helyzetben, ha nem kívánod, és ez tartósan fenn marad, az okát pedig nem tudod megszüntetni? Gondolom nem teszed szét a lábad mégis, és színlelsz orgazmust. Azt is gondolom, hogy nem voltál még ilyen helyzetben. Én sem, de attól még felfogom, hogy ez rettentő kínos szituáció, és nem oldódik meg egy adag síkosítótól. Ez egy olyan kapcsolat, amiből nem csak a szex veszett ki, hanem minden egyéb pillér is, amit aztán nem tudtak visszaépíteni, vagy azt hitték, hogy igen, aztán mégsem. Szomorú, hogy valaki fél óra erejéig nem bírt csomót kötni a farkára, amíg megmondja otthon, hogy bocs, de vége. Ez nem hormonális, meg evolúciós kérdés, hanem tartás és jóérzés kérdése. Én spec. magamat nem aláznám meg azzal, hogy félrekefélek, ennek semmi köze a másik viselkedéséhez, erről elvileg mindenki maga dönt.
37!
Nem igaz!Több kommentemben is leírtam hogy tudom hogy hibás vagyok én is,semmi esetre sem ártatlan bárányka!
De a tetteink súlya nem ugyanaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!