Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma megtudtam hogy megcsal a férjem. Szerintetek az indoka mentség?!
Ha a gyereket is nézed melyik jobb:
1. Elvált szülők közös felügyelet vagy nálad van és apuka látogathatja, elviheti?
2. Együtt maradtok és folyamatos a veszekedés ill. nem kommunikálás?
Szerintem a lehető legrosszabb kifogás, hogy a gyerek, mivel sok gyerek sérül az által, hogy a szülők nem tudnak együtt élni, de miattuk együtt maradnak.
mar bocs ,de suket duma ....
sajat tapasztalat : amikor mar a papir erejeben bizol ,hogy osszetartja a csaladod ...az mar regen rossz...
nekem nincs rola papirom ,hogy egyutt vagyunk ( mar 14 eve)
valamit elrontottal ,elrontott a ferjed ...es ez az allapot az eredmenye
A megcsalásra nincs mentség. Mint ahogy arra sem, hogy "megbocsájtasz" neki (a gyerek miatt). Az nem megbocsájtás, hanem beletörődés, hogy egy tönkrement kapcsolatot fogtok tulajdonképpen színlelni, mert az úgy a gyereknek tuti jobb.
Egyébként akkor is ki lennél bukva, ha csak bejelenti, hogy más kell neki. Ez volt a kegyelemdöfés egy régóta nem működő kapcsolatnak. Ha próbáltátok megbeszélni, de nem ment, akkor bizonyára kibékíthetetlen ellentétek voltak köztetek, ami azt jelenti, hogy csak idő kérdése volt, hogy végleg tönkremenjetek. Ezt még a kedves férjed meg is koronázta egy félrekamattyal, ami gusztustalan, de esetetekben ez már csak hab a tortán.
Most rajtad a sor, hogy te ne lesüllyedj a szintjére(önzés, gyengeség, félelem az, ami mellette tart, nem pedig a gyerek, ez egy bevett hazugság, amivel a megcsalt nők magukat áltatják).
A gyereknek sem abban kellene felnőnie, hogy tulajdonképpen "miatta"(ha rá fognád) él két ember boldogtalanul egymás mellett. Kicsi még, persze, hogy szereti. De az egy apa-gyerek kapcsolat. Amit felrúgott, az meg egy házastársi kapcsolat. Érted a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!