Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ma megtudtam hogy megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma megtudtam hogy megcsal a férjem. Szerintetek az indoka mentség?!

Figyelt kérdés
Hónapok óta nem voltunk együtt mert sokat veszekedtünk családi dolgok miatt,talán már 1 éve nem jó sexuális kapcsolatunk.Szerintet ez indok lehet arra hogy megcsalt?!Van egy kisgyerekünk is...

2013. júl. 19. 20:27
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Már rég el kellet volna válnotok!
2013. júl. 19. 21:22
 22/40 anonim ***** válasza:
0%
Igen elég indok,ne csodálkozz a házassághoz hozzátartozik a szex is.
2013. júl. 19. 21:37
 23/40 A kérdező kommentje:

Tehát vagy én vagyok a hibás és megérdemlem hogy megcsaltak kvázi megkell bocsássak és lefeküdnöm a férjemmel akkor is ha épp mélyponton van a házzaságunk vagy elkell hagynom mert amíg én itthon a gyerekkel voltam addig ő egy idegen nővel hempergett csakmert ugyanazon a problémákon nem tudott felülkerekedni.

Én vajon miért nem mentem félre?!Miért volt bennem annyi tartás a problémák ellenére is hogy nem csaltam meg?!

Hogy bíztam benne hónapok óta hogy jobb lesz és megoldjuk.

Sajnálom de egyre jobban azt gondolom hogy nincs mentség arra amit tett.

Hibás vagyok én is de a végkifejlet az ő sara...

2013. júl. 19. 22:07
 24/40 anonim ***** válasza:
94%

Pedig a legtöbb férfi ilyen. Amikor meg nem értettségre talál a felesége részéről, előbb utóbb félre megy. Ez a nagy büdös helyzet. Nem azt mondom, hogy a te hibád kérdező, félre ne értsd, csak ez egy elég gyakori ok. A férfiak többsége nem lesz hűtlen ha otthon minden rendben. Ahány nős pasi nekem tette a szépet, mindnél volt otthoni probléma. Nagyon kevés az, aki azért vágyik más nőre mert vadászösztöne van.

Szóval nem tudom milyen jellegű ez a nagy probléma, de ha ezt nem sikerül megoldanotok, teljesen felesleges együtt maradni, mert te se leszel boldog, meg ő sem. Ha viszont sikerül megoldani, akkor szerintem bocsáss meg neki, és kérj cserébe valamit :)

2013. júl. 19. 22:24
 25/40 A kérdező kommentje:

Nem tudok neki megbocsájtani..nem megy...csak arra gondolok hogy egy másik nővel csókolozott és szeretkezett görcsbe rándul a gyomrom,nem tudom hogy ez enyhülne-e.Sajnos úgy érzem nem.

Csaljam meg én is?!Nem tudnám megtenni,nem is akarom.

A nagy probláma sajnos az hogy az én szüleimmel nagyon rossz a kapcsolata és rögeszméje hogy kiakarják őt készíteni...

2013. júl. 19. 22:31
 26/40 anonim ***** válasza:
59%

Nagyon sajnállak téged is és a kisgyereketeket is. :(((

Ha a szüleiddel volt a baj, akkor kevesebbet kellett volna velük találkoznia. Ez nem mentség!! Döntened kell, hogy megbocsájtasz neki vagy elválsz/otthagyod. Nehéz egyedül nevelni egy gyereket, de a szüleid segíthetnek. Elhiszem, hogy állandóan ez van a fejedben, de próbálj nem gondolni arra, amit tett. Gondolj a gyermeked boldogságára, hogy legalább ő ne szenvedjen az apja miatt.

Minden jót kívánok!

2013. júl. 20. 00:00
 27/40 anonim ***** válasza:
És a szüleidnek igaza van hogy nem kedvelik a férjedet? most leszámítva a megcsalási történetet.
2013. júl. 20. 05:42
 28/40 anonim ***** válasza:

Szüleidet, gondolom, akkor is ismerte, mikor elvett. Nem árultál zsákbamacskát.

Nem teszel viszont jót azzal, ha vizualizálod, mit tett a férjed. Nem maga az aktus az árulás, hanem a kapcsolat, az érzelmek más nővel való megosztása.

Adj még időt magadnak, ne dönts hirtelen felindulásból, és azt mérlegelsz, tudnál-e elfogadható szinten bízni benne. És számolj azzal, hogy a házasság ugyanolyan, mint a megcsalás előtt már sosem lesz, ezt tehát ne várd.

Egyedül te dönthetsz. Sajnos nem tudunk felelősen segíteni.

2013. júl. 20. 08:08
 29/40 anonim ***** válasza:
Mindkettőtök hibája,ne haragudj nem sajnállak,mert te is tehetsz róla,hogy nem volt szex..
2013. júl. 20. 15:29
 30/40 A kérdező kommentje:

A szüleim már előttem ismerték a férjemet.Tudták hogy az előző feleségét nagyon sokszor megcsalta,ezért féltettek és igazuk lett.Emiatt már előítéleteik voltak vele szemben és próbálták felnyitni a szemem,de én hittem neki hogy velem más lesz...hát nem lett...

Sokszor hangoztatta a férjem hogy a szüleim pártján állok és nem bízom benne,hogy kiakarjuk őt csinálni mert nem szeretjük őt.Természetesen szerettem(vagy szeretem)és megbíztam benne,de soha nem hitt nekem,talán akart hinni de nem ment neki.

Röviden ez volt a probléma.

Én is tehetek róla hogy nem volt sex de arról nem tehetek h megcsalt,hisz én sem sexeltem mégsem mentem félre mert azért nekem is vannak igényeim.

Megcsalt,elárult,és képtelen vagyok arra gondolni hogy folytassam vele,másrészt a kisfiamnak kell az apja.

Az eszemmel tudom hogy VÉGE de a szívem mást akar.Azt hiszem okosnak kell most lennem...

2013. júl. 20. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!